icon

Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo

mawiya
2. jan 2012

Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂

tomiholjubavi
19. máj 2014

@vevesh a vydanim sa za nejakeho svetleho cudzokrajneho zase zlatokopka z vychodneho bloku, co sa pcha tam kde ju netreba 😀 😀

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mawiya
autor
19. máj 2014

@vevesh tak. v podstate som len v izbe bez okien, znásilňuje ma a bijeeeeee a hlavne mi nedáva papať. Preto sa pomalým krôčikom blížim váhou k nelichotivému číslu :-P. a keďže snažilkujeme v "pravé" dni, tak teraz neviem, či znásilňuje on mňa, alebo ja jeho. Ale to nehovor nikomu, lebo by ma zažalovali za rasizmus, že zneužívam vlastného muža. :-P

vevesh
19. máj 2014

@tomiholjubavi 😀 😀 akurat vcera som stretla slovenku s nemcom, nieco kupovali...no ako sa ku nej spraval...(drz hubu, pod uz, nestoj, to nemozes kupit (casopis za 2ecka)...... 😕 😕 🙄 )..dakujem neprosim.. 😎

vevesh
19. máj 2014

@mawiya 😀 no ked som prvy krat isla do iraku, tak sa rodina so mnou lucila so slzami v ociach (rozumej uz ta viac neuvidime... 😕 )..teraz su uz v pohode 😅

mawiya
autor
19. máj 2014

@vevesh a? vrátila si sa? 🙂))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

erjona
19. máj 2014

@vevesh Voliako si nas v tych moslimskych krajinach nechcu ponechat 😀 Furt nas pustia domov 😀 😀 😀 😀

tomiholjubavi
19. máj 2014

@vevesh to si nemozes kupit 😀 tak toto som pocula od svojho muza len raz...ked som si chcela cez zlavovy portal objednat liposukciu 😀 ( lebo v tejto vojnou ochudobnenej juhoslavii som pribrala 26 kil 😕 )
muzik mi povedal, ze od toho sa moze aj umret, vraj kym som mlada mam cvicit a uz o tom so mnou nediskutoval. a druhy den sa dotrepal s orbitrekom 😀 tak mi nic ine nezostavalo len zacat na sebe makat, lebo na lipo som dostala zakaz 😀 😀 (to je ta juzanska dominantna povaha) 😀

luslus
19. máj 2014

@tomiholjubavi no ja pocuvam nieco take ako vy vsetky.ale napr.moja mama ma mojho muza rada ale dakedy akoby jej preskocilo-vola mi co robim,ja ze pozeram tv.a ona-furt si len doma zavreta,nikam nejdes...pritom my sme stale niekde a dakedy fakt potrebujem relax doma. Aĺebo min.tyzden,pozeras Bez dcery neodidem?Myslim na teba 😀 a na druhej strane jej vadi aj to ako sa moj muz o mna stara,ze navari,uprace,opere,ide na nakup ked ho poslem. Tak neviem co by uz chcela

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi Jaj, a ja, ze to len ten moj ma nechce pustit na liposukciu.,,, a ze chce na mne zgrlacit, lebo mi povedal, ze pre neho tucna nikdy nebudem, a hla... to vsetci takto bojkotuju proti liposukcii... 😀 😀 😀

erjona
19. máj 2014

@luslus Chvala bohu, moja mama necitala tuto knihu a nech ju to radsej ani nenapadne,,, 😀 😀 😀 😀

vevesh
19. máj 2014

@mawiya boli taki "drzi" uz niekolkokrat 😀 😀 😀 😎

vevesh
19. máj 2014

@tomiholjubavi musim povedat, ze toto som od muza tiez nepocula..ale liposukciu sama odmietam, lebo poznam 4 zeny, kt. to nerozchodlili 😖 ....takze vzdy ked poviem muzovi, ze mi treba schudnut, moj muz pozrie a povie, ze teraz som super (po2 tehu a problemoch so stitkou mam dost naviac.. 😠 😠 ) - ze pokial nie som super G,tak to budeme neskor riesit 😀

erjona
19. máj 2014

@vevesh A co hovoris na dukanovu dietu? Citala som, ze aj baby s problemami so stitnou zlazou krasne schudli,,,,

olgahupkova
19. máj 2014

Ten muj nechce abych drzela dietu dneska sme si dali ranajky cez skyp teda oj asi skurej svacinu povidal.my ze velmi.malo jim

vevesh
19. máj 2014

@erjona skusala som, skoncila som so zlyhavajucimi oblickami a prekyslenim organizmu u lekara 😖 ..takze musim pockat ked mi deti trochu podrastu a pojdem do fitka alebo plavat... 😎

tomiholjubavi
19. máj 2014

@vevesh moj mi tiez nikdy nepovie nic v tomto duchu...sak ako inak by som mohla pribrat zo 60 skoro na 90 a nevsimnut si to 😕 to by sa mi pri mojom prvom muzovi nikdy nemohlo stat...mal oko presnejsie ako digitalna vaha a ked sa mu zdalo, ze som pol deka pribrala zakazal mi veceru...a to som ho prosim pekne nabalila v prešove na vyške a nevyznaval v ziadne nabozenstvo.

ale tomik mi furt len tak pekne, že ljubavi, anđelić, krasavica 🙂 a ked som fakt furiozna tak ma vola menom bez zdrobneniny...to viem, ze uz som to prepiskla a mala by som sa krotit 😀 a ked som svoju znasobila o polovicu povodnej, tak mu hovorim, ze kokos sak nemozem nic obliect co som si zo slovenska doniesla...a on, ze - Ty si pribrala??? kde??? a tak sa naturalno čudoval, az mi to bolo smiesne 😀

erjona
19. máj 2014

@olgahupkova Ani nasi nechcu aby sme schudli,,,, to len my chceme 😀 😀 😀 😀

Nas dialog:
Ja - Schatzko (poslovencene slovo Schatz - poklad) ... som tucna????
Moj manzel- toto bude zasa nejaka fun otazka!!!
Ja - Sak sa ta normalne pytam, ci som tucna 😀
Moj manzel - 3 alternativne odpovede 😝 😝 😝
1. Nie nie si 🙂 🙂
Moja reakcia - Mal by si ist teda uz konecne k tej ocnej 😀 😀 😀 😀
2. Mna nedostanes - vy zeny nechcete ani ano a ani nie pocut 😀 😀 😀 😀 A nasleduje rehoooot 😀
3. alternativna odpoved je ANO - u nas len teoreticka, pretoze to by si moj muzicek nikdy nedovolil mi taketo nieco zahlasit 😅 😅 😅

vevesh
19. máj 2014

@tomiholjubavi 😀 😀 no ja vzdy ked priberiem sa jedujem, ze nemam co na seba...a moj muz..no jasne my mame vzdy plne skrine nicoho na seba 😝 ( kedze z vahou lietam hore-dole, tak mam v skrini vsetky mozne velkosti 🙄 )

tomiholjubavi
19. máj 2014

@erjona mna nedostanes 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mudry chlap 😀 😀 😀

moj ma na tuto otazku inu fintu:

* Medvjedić nezda sa ti ze som pribrala?
* Ja nic nevidim, ale ak mas pochybnosti tak sa odvaz, vaha ti presne povie...

šalamun 😀

vevesh
19. máj 2014

@tomiholjubavi no moj si vsimol, ze som pribrala, az ked som pribrala zo 36 na 42...(polahcujuca okolnost, ze to bolo v priebehu 5 tyzdnov) 😕 , ak priberam pozvolna tak to nevidi... 😎

simca06022011
19. máj 2014

@vevesh rada budem submisivna zienka domaca pre chlapa co ma bude nosit na rukach a o vsetko sa starat :P Ale v SR sa casto chlapi nechaju obskakovat viac ako batolata a este zena musi na nich aj pracovat...a k tomu vsetkemu sa aj tak casto nevyhne ohovaraniu a urazok. nehvoorim, ze by som rada sedela doma, to nie.. ale aj "doma" bez 8+hodinovych sicht sa da najst kopec veci na robenie ;)

vevesh
19. máj 2014

@simca06022011 ja to viem, len mne islo o predsudky, kt. sa dostavaju zenam, kt. sa vydali pomimo SK "suhajov"...slovenky si myslia ako urcite zeny urcite trpia, ked nejdu do prace (a za to je ich muz urcite zodpovedny), ale nehladia na seba, ako by to niektorym dobre padlo, keby do tej prace ist nemuseli... 😉

mawiya
autor
19. máj 2014

@erjona 😀

kuwait
19. máj 2014

@erjona vtedy sa este o moslimskych teroristoch nehovorilo a na Slovensko chodili arabi aj kuwaitania,emiratci a ti sa zdali slovakom velmi bohati takze skor zavist to bola,nie odhovaranie a to este nevideli tych kuwatanov ktori na Slovensko nechodia to by asi boli skolabovali od zavisti 😀

simca06022011
19. máj 2014

@vevesh podla mna hladia aj na seba, vedia si predstavit co by doma robili a zavidia, preto si hned nahovoria kopec katastrofickych scenarov (ale povedzme si tak, ze aj take urcite su) 🙂)) Ja si pamatam, ked moja sestra odisla do Prahy (IBA do Prahy), hned sa spustila kampan, ze isla robit slapku... ja som odisla zo dna na den z BB do BA (to uz bude cca 11 rokov dozadu) a bolo z toho "urcite sa s niekym prespala a usla prec" :P a to teda nie som z dediny ;)

vevesh
19. máj 2014

@simca06022011 😀 😀
ja mam skor opacne skusenosti...slovenky odidu do zahranicia, na SK hovoria aku super pracu si nasli, nabalili nemca/taliana a co., byvaju v takom super byte a tak uzasne sa im dari - a vskutocnosti robia slapku, zobrali si nejakeho "podpriemera" a byvaju v socialnych bytoch 😝 - a potom mi znami usi dru, ze preco si aj ja nenajdem taku super pracu 🙄 🙄

simca06022011
19. máj 2014

@vevesh :P fiiiha...

erjona
19. máj 2014

@kuwait Tusim vtedy ani kniha bez dcery neodidem, este nebola v obehu 😀

erjona
19. máj 2014

@vevesh Rehoooot,,, 😀 😀 😀 😀 Skoro mi voda zabehla 😀 😀 😀 😀