icon

Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo

mawiya
2. jan 2012

Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂

tomiholjubavi
19. máj 2014

@erjona ...ale vies... alica musi byt maximalne vyberana krasavica aka sa len tak nevidi..tak si dovolili zapiskat 😀 avšak samozrejme len ti počernejši! 😀 bieli nepiskaju...nosia ruže, hraju na pianino a v tuxede recituju marinu predtym ako si dovolia pozvat na prve rande 😀

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dnes schudnem minimalne kilo 😀 😀 😀 😀
Som pocula, ze sa od smiechu chudne 😀 😀 😀 😀
Toto si zabila 😀 😀 😀 😀

tomiholjubavi
19. máj 2014

@erjona aj ja sa tu uz tri stranky dobre zabavam na tejto teme 😀 😀 aj v jednej druhej sa zase riesi exkluzivna bryndza na penise... 😀 😀 😀 dnes nam vsetkym ide karta 😀 😀 😀

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi COOOO ???? Kde??? 😀

vevesh
19. máj 2014

@erjona
@tomiholjubavi
baby trochu matematiky...ked ona bola pred 30r. v chorvatsku (a piskali po nej), tak vtedy mala nejakych 15+, cize teraz ma cca. 45+ ...no neviem neviem, ale ja som este nazezila, zeby niekto po 50tnicke popiskoval (akokolvek atraktivnej)...jedine, zeby bola socialne neprimerane odeta..(a aj to by boli piskali zo srandy, aby sa babka zobudila...) 😎

erjona
19. máj 2014

@vevesh Ved to, spominala, ze aj v DE v sucastnosti po nej popiskuju,,,😀

tomiholjubavi
19. máj 2014

@erjona v teme darovanie dietata ...inak tiez taka tema 😠 😠 😠
jaaaaj tak to aj teraz po nej piskaju a dokonca v nemecku...hmmm ja ze len u nas su taki neandertalci 😀

@vevesh možno je len nestarnuco krasna bytost, ako bathoryčka 😀 ..alebo platinova helena 😀

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi Nie, nie, moja,,, vsade sa jej to stava, kde stretne tych pocernejsich... 😀 😀 😀

tomiholjubavi
19. máj 2014

@erjona moze byt rada, ze v jej svete existuju ti pocernejsi, inak by po nej nikto ani nepiskol 😀 😀 len ked to piskanie tak strasne obtazuje a uraza jej krehku vznesenu podstatu 😝

tomiholjubavi
19. máj 2014

ma tak napadlo, ze keby si to tu nahodou precita, tak sa isto urazi..na skupinu utlacanych submisivnych a tyranych manzeliek sme sa celkom odviazali 😀 😀

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi Neboj, ona sa to dozvie, je ich tu dost, co ju o tom poinformuju,,, vies ako mi to zily trha 😀 😀 😀

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi Inak ta tema ma az zamrazila,,,, ty vole, takto dieta ponukat kamaratke, no a tu len trapi, ci sa kamaratka urazi, ked odmietne,,, kam to spejeme,,, no a ze moslimovia su zrudiii 😖 😖 😖

tomiholjubavi
19. máj 2014

@erjona "dobra" tema je aj Chcem mu znicit zivot 😠 😠 v skratke: Obstarozna slovenska zlatokopka zviedla velmi prachateho zenateho greka a nechala si od neho spravit decko, tym ze mu tvrdila ako sa chrani. dohodla sa s nim, ze bude ticho, nepotrebuje od neho nic, odstahuje sa na slovensko, len nech pekne plati kazdy mesiac poriadny balik penazi. Grek sa ale manzelke priznal a ona teraz odstrihnuta od balika preklina, zlorečí, chrlí siru a vyhraza sa krutou pomstou jeho zene a detom...vraj jej nejde o nic ine, len materinskym citom chce dopriat svojmu dietatu otca...
no ja to neviem tak pekne podat ako zakladatelka temy ...ale je to uplne chore a este pyta rady ako mu nicit zivot a chce, aby sme ju polutovali 😠 😠 😠

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi Hej aj tu temu som uz citala, asi prve 3 strany,, potom, ze mame meno vonku, ake mame,,, ☹ ☹ ☹
A co polutovala si ju chuderku???

tomiholjubavi
19. máj 2014

a ratam s tym, ze sa tiez potom prida do tabora - balkanci su nezodpovedne svine! jeden ma opustil s dietatom..jaaaaj podme sa vsetci zhrozit z toho co su to za ludia ...

mariuskaa
19. máj 2014

@tomiholjubavi ona pisala aj ine temy.. urcite bola zalubena, a popalila sa. . nemyslim si, ze jej pribeh je az taky v skutocnosti (pre nu negativny) ako to z toho vyznieva..

tomiholjubavi
19. máj 2014

@mariuskaa uz bola dost stara na to, aby neliezla do postele so zenatym chlapom...sak co cakala, ze opusti svoju zenu, s ktorou ma dve deti a strasne velke majetky v bezpodielovom vlastnictve aby mohol byt s priemerne vyzerajucou slovenskou 40tnickou? 😕

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi Este poslendna veta k nasej kamoske Alici - Neuraza,,,, ona hned vola policiu,, a ma pokoj,,, to je predsa tresne, aby po nej popiskovali 😀 😀 😀

tomiholjubavi
19. máj 2014

@erjona jasne, ze som ju nepolutovala...napisala som jej nech nemrochta so zenatymi chlapmi alebo nech sa potom necuduje, ze je sama na dieta...odpisla mi smajlika ...som nevedela, ze piskanie je trestne...to je v ramci sexualneho obtazovania? ci?

mariuskaa
19. máj 2014

@tomiholjubavi pozor pozro ma len 35... a to neni stara.. ci je? 😎

erjona
19. máj 2014

@mariuskaa Keby to bol moj muz,,,, tak neviem, ako by dopadla a moj muz duplovane,,, ja nemam rada zeny, co vedia, ze maju rodiny a aj tak sa s tymi chlapmi vyspia,,,, 🙄 🙄 🙄 🙄

tomiholjubavi
19. máj 2014

@mariuskaa neni...ale taki chlapi ako ten jej grek neodidu od rodiny len tak kvoli niekomu...to uz musi byt minimalne 18tka a cela silikonova a nadupana...oni moc dobre vedia co by stratili keby sa nechali rozviest...

a tiez ako @erjona neznasam zenske co lezu do postele so zenatymi chlapmi. neznasam!!! dala by som ich kamenovat, alebo rovno upalit. toto sa jednoducho nerobi a ziadne, ze nikdy nehovor nikdy, alebo nevies co ti prinesie zivot. mozno ma zajtra zrazi autobus a mozno pride zombie apokalypsa, ale NIKDY by som sa nevyspala so zenatym chlapom.

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi Neviem,,,ona je vraj pravnicka, to sa musis u nej informovat,,,.. ???? 😀 😀 😀

mariuskaa
19. máj 2014

@erjona bohuzial.. ako povedala Housewife of Beverly Hills.
Yolanda:
"Let's get this straight. Men love beautiful women. Beautiful women love rich men. Still fuck your husband for a Chanel bag. There's temptation everywhere."

Ujasnime si to. Muzi miluju krasne zeny. Krasne zeny miluju bohatych muzov. Tieto zeny "sa vyspia" s tvojim manzelom aj pre Chanel kabelku. Pokusenie je vsade"

mariuskaa
19. máj 2014

samozrejme aj pre parfem, alebo len veceru...
to len tie Beverly Hills su narocnejsie.

erjona
19. máj 2014

@mariuskaa Tak to veru vystizne sformulovala, mudra to zena 😀 😀 😀 😀

tomiholjubavi
19. máj 2014

@mariuskaa len by sa niekto skusil vyspat s mojim muzom za chanel kabelku ... 😠 garantujem, ze by to bola predposledna bag v jeho zivote...hned potom by isla celotelova "plastic bag" 😀

inak som miernej natury, ale co sa tyka mojho muzika som nebezpecnejsia jak ta balkanska mafia co sa tu spomina 😀

tomiholjubavi
19. máj 2014

@erjona ahaaa uz si spominam, sak ona studovala pravo na tej sorbone...tak snad si nevystopuje nase IP a neuda nas za cyber-bulling 😀 a potom bude na inych forach pisat, ze tie "počernejšie" o mne vypiskovali 😀

erjona
19. máj 2014

@mariuskaa Mam taku prihodu, boli sme na diskoteke s muzom a ostal tancovat na parkete, to sme boli asi rok zobrati, este som nemala deti,, sli sme s kamoskou na WC.. vratim sa a uz vidim, ze sa k nemu plichti polonaha 18tka!!! No kde sme!!! Manzel cuval chudak, uz bol skoro na kraji parketu, co sa od nej posuval do zadu... Vyzeralo to inak naramne groteskovite!!! Tak som sa k nej postavila a spytala sa, ci jej moj zakonity manzel paci,,, NEODPOVEDALA 😀 😀 😀 😀 Skoda 😀 To aby si nemohla muza na 5 minut nechat sameho, aby ti ho voliaka neulovila 😀 😀 😀

erjona
19. máj 2014

@tomiholjubavi My len opakujeme jej slova a prehodnocujeme - ako to mohla mysliet 😀

tomiholjubavi
19. máj 2014

@erjona ja som mala tiez taky zazitok...jedna mlada primadona z nejakej chudobnej dediny v Bosne prisla na more čistit apartmany, nie nam ale susedovi...a tak si vytipovala nas dom, ze taka kuća by jej stacila a velice zacala balit mojho muza...chodila v takych krataskoch, ze jej bolo vidiet aj ritny zvierač....potriasala tymi svojimi A-čkami, usmevy a tak pri kazdej prilezitosti...ked zametala terasu pravidelne k nasim balkonom vystrčala krčok maternice... atd ... jednoducho išla rovno do akcie... 😠 ... tak som si ju vyčihla a hovorim jej, že vidim o čo jej ide a nech s tym laskavo prestane, lebo bude mat so mnou neprijemnosti a to by určite nechcela...
a ona na to: Ked nevies hrat tuto hru, to je tvoj problem! Ja svoju budcnost vidim inde! Snad nebudem upratovat cely zivot! Sa trochu posnaž, nech si muža urdžiš!
tak ja som jej na to uplne chladnokrvne oznamila, že: Ja s tebou moja žiadnu hru hrat nemienim. My nie sme na rovnakej pozicii, aby sme spolu diskutovali. Poznam velmi mileho cudzineckeho policajta a staci mi jeden telefonat a ver mi, že sa nechces so mnou stavit o to, ze mas vsetky papiere v poriadku. Ak si chces nieco zarobit cez leto, radim ti nech si hladis svojej roboty lebo inak mozes ist prvym vlakom do Bosny a to uz zajtra. Chapeme sa, však? 😉
a odisla som...
ženska odvtedy mojho muza ani nepozdravila 😀 namiesto toho zacala spavat s jednym dalsim susedom. cele leto sa mu podstrkala a ked uz bola v septembri pripravena zaujat poziciu pani hostitelky, dozvedela sa, ze ten sused je vlastne zenaty, ze jeho zena bola cele leto niekde v zahranici ... a ked prisla, tak sused sa hral, ze ju ani nepozna... 😀
a este madam o mne zacala vytrubovat po dedine, ze som nebezpecna, zlomyselna a pomstichtiva osoba 😀 a pritom hrat sa chcela ona 😀