icon

Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo

mawiya
2. jan 2012

Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂

mawiya
autor
20. máj 2014

@tomiholjubavi jaaaaaaj. a ja reku aby si sa nenaľakala 🙂 ale tak keď takto tak už vieš 🙂

tomiholjubavi
20. máj 2014

@mawiya jasne uz sme mali tu čest 🙂 a urcite sa jej nezlaknem 😀 odkedy som mala tu drzost vydat sa na more, uz som pocula aj sofistikovanejsie zavistlive komentare 🙂 nad takymto detinskym kopanim rucickami a nozickami okolo seba sa akurat tak pousmejem 😀

ali08
20. máj 2014

@mawiya ja mam muza z iranu.tak to su susedia a maju skoro rovnaku rec

olgahupkova
20. máj 2014

holky aj ty vasi su tak ziarlivy dneska sme sa trochu pohadali zacal zarlit na.mojeho kamarada ach jaj

alice107
20. máj 2014

@kuwait boze uz sa znovu neovladas? to ako sa chovas? to je bezne u teba takto? to ta ozaj lutujem.
takto asi sa chovaju tie kuwaitanky?ako ty? :-
aha, takze si sa docitala o tom,ako sa chovaju . a kde si sa docitala? v bulvare? 😀
no jasne, tak uz teraz viem odpoved na moju otazku. 😎
po tom , co ich muzi zbiju /ako teba tvoj muz/ este viec zagresivneju?
a zacnu sa samoposkodzovat? no, je mi jasne, ze maju rovnaku mentalitu arabky ako arabi. cize reaguju agresivne .
no ale ako vidim, nie je velky rozdiel medzi nimi a tebou tiez . 😕
boze spamätaj sa.
tak ako si ty , tvoje svagrine ci svokra nesli na policiu a vasi muzi neboli za nasilie na vas vo väzeni, tak je to aj s inymi manzelkami kuwaitanov.
tym, ze sa prestavas ovladat nikoho a najmenej mna svojich argumetoch nepresvedcis.akokolvek, dakujem ti za tvoju ´´podnetnu ´´ odpoved . 😎

erjona
20. máj 2014

@alice107 Ale teraz celkom vazne, este ta to bavi?

erjona
20. máj 2014

@olgahupkova Nie, nie je,,, pretoze doveruje, tak sa to aj ten tvoj musi naucit,,, zdravo ziarlit (ako ten moj) je jedna vec, lenze este kde nic tu nic, a uz sa hadate,,,stanov si hranice uz od zaciatku, no a pockaj na reakciu,, ak ti smiem poradit 😅 😅 😅

olgahupkova
20. máj 2014

Eroja uz sme si to vysvetlili a slubil ze uz se to.nebude opakovat a ja mu verim.povidal.my ze je to.prenhp.velmi tazke ked je tak daleko hodne sme si.povidali a rozoberali.sme aj.buducnost

kuwait
21. máj 2014

@alice107 No co v Pezinku si sa zas dostala k netu?Ja ovladam aj karate co ty na to?A nebojim sa to pouzit ani voci nejakemu chlapovi 😀 Preco by som ja sla na policiu kvoli domacemu nasilu alebo moje svagrine?Nikto nas nebije.Teba tvoj chlap bije zrejme ked je ti to tak normalne.Tu nieje bezne ze by muzi zeny bili to sa deje na SLOVENSKU!Kde tu kto koho bije?Zas si si nedokazala precitat ten anglicky link 😀 tak sa tu nestrapnuj 😀

kuwait
21. máj 2014

Ja ked tu citam ako hnusne sa slovaci chovaju k zenam a zapadniari k slovenkam o nic lepsie tak sa normalne prestavam divit ze si slovenky hladaju muzov v inych teritoriach.Ja som naozaj za vyse 20 rokov co sme spolu s mojim moslimom nezazila nic z toho na co sa tu stazuju slovenky pri slovakoch,ziadne domace nasilie,ziadne hadky kvoli peniazom domacnosti,ziadne vydelovanie penazi,ziadne verbalne urazky,ponizovanie.Minimalne konflikty prakticky pre hluposti ako datumy dovoleniek vyber hotelov inak co sa tyka domacnosti mi nikdy do nicoho nezasahoval robim si co ja uznam za vhodne a s peniazmi nakladam ako chcem,sa mi nestalo aby sa so mnou povadil ked som si nieco drahe kupila napriklad.On je uplne nekonfliktny clovek a vidim to aj v jeho rodine ostatni muzi tie zeny si same cestuju po svete na nakupy minaju kolko sa im zachce doma nic nerobia,proste si ziju a muzi ? To iste.Ziju si v pohode.Relax je im uplne jedno co ten druhy robi.Nehovorim ze vsetci su tak taki chudobni beduini ktori sa drzia sposobu zivota ako za cias ked kocovali ti sa chovaju tak inak,nevidim do ich domacnosti ale urcite su ini kedze zeny chodia zahalene najdalej cestuju do Saudi a nemaju na to aby si zili ako chcu,tam urcite to socialne napatie financne problemy, pozicky mozu sposobovat stress a chovanie podobne ako na Slovensku ale ti ktori tieto problemy tu nemaju si ziju v pohode,no a ze kuwaitanky su strasne furie to je fakt,taka by sa bit nedala skor by ho zabila alebo dala zabit aj to je tu moda hitmani plateni kuwaitankami.Inak ja som tu pocula o biti zeny iba raz a to ked svokra vyvolavala satana vtedy ju muz zbil ale ked videl ze je to zbytocne tak ju nechal nech si robi co chce.Ja si hovorim keby ju bol zabil nebolo by od veci,kto uz ma prospech z bosorky v rodine,nuz ale on gentleman dal jej dve facky symbolicke a vyhodil jej magicke parafernalie do kosa 😖

kuwait
21. máj 2014

@alice107 aha dalsia spokojna

fotoportrét

fotoportrét

jozefinka111 Vidim ze sa tu totalne rozobera vztah s moslimom.. no dievcatka.. aj mne kadekto tu.. a kadekde inde huckal do hlavy kadeco..emoticon proste bud zena do tej rieky vstupi ze si nebude nastojcivo vzdy dupkat po svojom lebo ide o inu kulturu.. ale rovnak ani nebude povolna vo svojich hodnotach... poviem len tolko som vo vztahu s tunisanom.. a som jedna stastna, vyrovnana, lubena, podporovana, chcena a hlavne neutlacana zena.... kto nezazil nemoze sudit z filmu knih a podobnych veci.. je to vzdy o VLASTNOM prezivani .... emoticon

Dnes o 03:47 • Odpovedz • Už sa mi to nepáči • 2 • Pošli IP •

kuwait
21. máj 2014

dalsia spokojna

fotoportrét

fotoportrét

miss_stanya @lulka12 mna by zaujimalo, ako tento pribeh skoncil....pises, ze by ta potesilo, keby niekto napisal, ze zije s muzom z Egypta. je to uz tradicne na nekonecnu diskusiu (nemam cas citat vsetky prispevky), ale ano, zijem s muzom z Egypta, zijem dokonca v Egypte a v Egypte som si zalozila aj rodinu. Tiez by som to necakala a ani neplanovala. A mimochodom, nestazujem si.....

Včera o 21:19 • 3 deti - čaká bábätko, termín má v novembri 2014 (16. tt) • Odpovedz • Už sa mi to nepáči • 3 • Pošli IP • Tak co Alice kde mas tie svoje statistiky?Adminom vymyslene pribehy aby debata prudila z exil.sk? 😀Lebo ty sa len tymi ohanas. Toto su skutocne zeny s fotkami a profilom

erjona
21. máj 2014

@olgahupkova Super,,, 😀 😀 😀

dalal
21. máj 2014

@kuwait neuveri... to nie je objektivne... kde mas dokazy? 😀 😀 😀

erjona
21. máj 2014

@dalal
@kuwait

Uz aj to sme tu mali - fotky nevypovedaju o tom, ci je manzelstvo stastne - lebo ona ma tie objektivne dokazy z jej ospevovanej praxe - z negativnych pribehov na forach 😀

kuwait
21. máj 2014

@dalal moze sa opytat rovno tych dvoch zien,ja sa na nej smejem ako stale vytahuje pribehy z exil.sk akoze jej vzorka a ja som sa skontaktovala s adminom tej stranky a on povedal ze to si oni vymyslaju pribehy aby rozprudili debaty ze to sa tak robi a ona nam sem potom pisala tie pribehy ako horuce fakty z jej praxe 😀 pritom islo o vymysli admina 😀

dalal
21. máj 2014

@kuwait ja sa natom len smejem... 😀 😀

kuwait
21. máj 2014

Domace nasilie ako vysite a jedna sa o nemoslimov americanov a kolko je takych aj na Slovensku....tu sa take veci nestavaju...ze by kuwaitan zabil pred detmi kuwaitanku o tom sme este nepoculi....
alice si moze pridat do vyctu jej praxe aj toto
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/97412...

erjona
23. máj 2014

@kuwait Co moja, pani pravnicke dosli argumenty?

kuwait
24. máj 2014

@erjona nespominaj certa 😀

erjona
24. máj 2014

@kuwait 🙂 😀 😀 😀

abasta
13. jún 2014

Ako je lahko niekoho ponížiť, zosmiešniť, uraziť... ani mi to nepripadá vtipné. tomiholjubavi, erjona, kuwait, ste fakt frajerky, viete ako na to. 😎

erjona
15. jún 2014

@abasta Prave taka sa ozvya, co si prave zalozila novy nick, vsakze... co nepises pod starym nickom,,, ??? Vidim, ze Alice, aliza a demo su tvoje stare zname,,, len schovavat sa za inu identitu, je trosku zbabele 😝

erjona
15. jún 2014

@abasta A ked uz, tak citaj poriadne, co ta osoba za hluposti pise,,, na to sa ani inak ako humorom neda odpovedat,,, lebo tam uz konci zmyslanie normalneho tvora 😠 😠 😠 😠
A za dalsie,, navazat sa niekto tiez do nasich deti nebude a ver mi, ja si taketo veci nenecham pacit,,, 😉

Zaujimave, ze prvy prispevok a hned si mala potrebu ist orodovat za alice,, akokeby tu nebolo dost diskusii, to len ze si sla na istotu,,, my nie sme padle na hlavu,,, 😝

abasta
15. jún 2014

@erjona čítala som túto tému vobec prvu v modrom koníkovi... celkom zaujimave postrehy. Všimla som si že Alice nikoho neuráža, snaží sa poukazovať na riziká spojené s takýmto partnerom. Za čo sa dočkala akurát vysmechu a urážok. Mne sa naopak jej vyjadrenia zdaju podložené. Prajem príjemný deň

erjona
15. jún 2014

@abasta A cim, jej domienkami,,, ? A to s tym ze neuraza,, a to odkedy,,, ? Neustale uraza,, a provokuje,, a nemyslim si, ze to je podstatne s tebou rozoberat, moj nazor na nu sa nezmeni a nemusim sa ani tebe spovedat,,,Pekne si sa vyfarbila aj na druhom fore,,, ja by som len bola zvedava, co nepises s povodnym nickom.,, 😠 😠 😠

abasta
15. jún 2014

toto je moj prvy a predpokladám posledný nick. viac ťa presviedčať nebudem. Kedže ty si už vyjadrila tvoje hodnotenie ku mne, dovolím si teda aj ja... Myslím, že ty si sa vydala 1000% správne, možo ani s Arabom by si nestúpila vedla. Tvojim prejavom mi pripomínaš naozaj pravu Albánku, to ony su takej "hrubej kosci", také mužatky, do každého skáču, každého vedia zastrašiť. Mám o tebe predstavu, z tvojho prejavu, že by si neváhala ubiť bezvládnu starenku, keby si dovolila napomenúť napríklad tvoje deti za nevhodné správanie, Verím, že aj tvoj muž sa ťa bojí 🙄

K Albáncom by som sa sa vyjadrila v krátkosti - 99% ludí by uvítalo, keby tvoriví Albanci radšej ponukali produkty svojej prace vo svojej krajine. ako napr, výroba falošných dokladov, predaj a výroba omamných látok a drog, ktoré predávajú našim detom... Z tejto trestnej činnosti si nežijú zle, kedže sa vyvážajú na bavorákoch a audinách, doma sa vozili na kozách, tí majetnejší na osloch. Takže neškodilo by pochopiť pohlad našho obyvatelstva na ludi z tejto kultury a nie sa rozdrapovat po každom, kto si dovolí vyjadriť svoj názor k ludom tejto národnosti či vierovyznania. Každý má právo vyznávať náboženstvo ktoré mu prislúcha, alebo ktoré si sám vyberie. Každý by si mal uvedomiť, že svojim chovaním a konaním, prezentuje aj svoje vierovyznanie a národnosť, ktoré práve nevhodným konaním može pošpiniť pred príslušníkmi inych kultúr.

erjona
15. jún 2014

@abasta No prosim pekne a hned treti prispevok a sama urazka,,, ucis sa rychlo od alicky a laskavo si nechaj tvoje vyhlasanie o mne ako o nasilnicke, pre seba, je to nehorazne, co si dovolujes,,,drzost najvyssieho kalibra,, kolko tych albanok poznas, ked si dovolujes o nich takto hovorit,,, nemam slov,, dalsia zaryta rasistka, uz len teba sme tu ocakavali... budem ta volat alice 2, ak dovolis 😝 😝 😝 😝

abasta
15. jún 2014

Takže to nieje o tom, že svet sa obáva týchto ludí preto, lebo su moslimovia a Arabi a pod., ale preto, lebo sa chovajú a konajú, proti dobrým mravom.

erjona
15. jún 2014

@abasta S tebou sa nemam o com bavit,,, ty ma nebudes nasilnickou nazyvat, co si myslis, kto si ? Nehnevaj sa, ale diskusia na uroni vyzera inak,,, 😉 mozete si s alickou kontovat... nej je libo