icon

Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo

mawiya
2. jan 2012

Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂

ellise
18. jún 2014

@kuwait nepleteš se trochu? tvůj otec se narodil před 1. světovou? to tě měl v 60?

maria200981
18. jún 2014

@elif2013 istanbul

elif2013
18. jún 2014

@maria200981 ano istanbul a kde spolu žijete ak sa smiem opýtať?

kuwait
20. jún 2014

@ellise ano otec mal skoro 60 a moja mama mala 45

ahmedy
24. jún 2014

Ahoj 🙂 Ja som Slovenka,a môj manžel Pochádza z Kábulu,na slovensku je 7 rokov, a my sme spolu 5 rokov 🙂 Spoznali sme sa cez moju kamarátku.Hneť to bola moja láska,a dodnes je 🙂
6.12.2010 sme sa zasnúbili
18.8.2012 sme mali svadbu
18.4.2014 sa nám narodila naša vytúžená a dlho očakávaná dcérka MaryamLara 🙂
Sme spolu veľmi šťastný,a tak tiež oslavujeme,EID,a aj iné sviatky 🙂
Ja som moslimka neni,
jem všetko čo chcem a aj bravčové,vôbec ma neobmedzuje,je úžasný manžel,milenec,kamarát,a neskutočne dobrý otec, s malou my moc, moc pomáha.
Jeho rodina je úžasná veľmi ma majú radi a aj našu Maryam 🙂 A nikdy som nepocítila že žijem z mužom z inej krajiny,kultúry,je zlatý a snaží sa prispôsobovať naším zvykom,kultúre.
Tak tiež sme sa dohodli že naša Maryam sa sama rozhodne čo bude, kresťanka,moslimka,alebo nič, a to že či sa nebojí, že my unesie dcérku, nie nebojím, nemám prečo, a na svete najviac nenávidím ked sa ma niekto opýta či sa nebojím, keby že sa bojím nevezmem si ho! 😉 tak to je moje Neobvyklé šťastné manželstvo 🙂

dalal
28. júl 2014

@erjona
@mawiya
@tomiholjubavi
@mariuskaa
@vevesh
@zuzkaanicka
@kararinka

a vsetky ostatne dievcata ktore maju co pekne a zaujimave napisat o zmiesanych manzelstvach al inych kulturach..
vsetkym ktori dnes oslavuju Eid zelam krasne straveny den...
dufam ze sa mozeme stretavat na tejto stranke a najdeme tu viac tolerancie, pokoja a zaujimavych tem! 😉

mawiya
autor
28. júl 2014

@dalal Eid Mubarak aj tebe a všetkým dievčatám. 🙂

mawiya
autor
28. júl 2014

@sisaka no ty koky. niekto potrebuje asi psychiatra. 🙂 krásna správa 🙂 ale nevadí, nás normálne to predsa nevytočí. 🙂 inak ti prajem veľa šťastia a čo najmenej podobných správičiek 🙂

erjona
28. júl 2014

@dalal Dakujem, akurat chystam pre muza papat na oslavu,,,, ja uz chystam ten secer pare - v turecku je to tolumba a miesam kilo cukru v litre vody a pomyslela som si, ze keby som to vypila, tak mam cukrovy sok 😀

Aj ja prajem vsetkym dievcatam moslimkam pekny sviatok 😀

dalal
28. júl 2014

@erjona 😀 😀 😀 ze cukrovy sok... to je nejaky novy druh soku co sme v skole nepreberali...

inak nebolo by od veci umriet od cukroveho soku ako od ineho 😀 😀

erjona
28. júl 2014

@dalal prave som dopiekla...uz som to zaliala tou vodou, nech sa to vpije...takto to vyzera 😀

erjona
28. júl 2014

@dalal neviem, ci existuje, ale po tom litri, by som ho asi dostala 😀

dalal
28. júl 2014

@erjona mnaaaaaaaam posielaj!!!

erjona
28. júl 2014

@dalal jasne,,, ved dojdi,,, jedla je viacej ako treba 😀

Toto je albanska specialita, uz je v trube 😀,,, odfotila som ti to v surovom stave a pridam aj fotku, ked to bude hotove,,, takto by to malo byt nejako naaranzovane,,, ryza, cibula, zemiaky, paprika, rajciny, citron, kura a dochutene 😀

dalal
28. júl 2014

@erjona ty ma dneska nicis 😝

erjona
28. júl 2014

@dalal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sup, sup, do lietadla a za chvilu si vo Viedni 😀

erjona
28. júl 2014

@dalal hotovo...uz sme sa aj najedli...nevladzem dychat 😀

dalal
28. júl 2014

@erjona mnaaaaaaaaaam to vyzera supeeeeeeeeer.... sikulka!

dalal
28. júl 2014

@erjona a uz si dostala ten cukrovy sok z kolacika?

dalal
28. júl 2014

http://m.bbc.com/news/world-middle-east-2851370...

na inu notu... zaujimavy pohlad na vojnu ocami deti

erjona
28. júl 2014

@dalal juj, keby len z kolacika, pojedla som ryzu, zemiaky, salat rajcinovy, mäsko, baklavu, kolac jablkovy, seker pare a este aj coko torta sa do mna mestila 😀 Tak teraz lezim hore bruchom a odfukujem 😀

lukada
28. júl 2014

@erjona @dalal tak vam zamkli diskusiu, a ty dalal zacinas s politickymi debatami zase tu. nezabudnite tie kolaciky zaniest aj vasim kamaratom do tunelov v gaze, nech si pochutia predtym nez pojdu do akcie. Keby Hamas a Syria neutocila a radsej by sa starala o obyvatelstvo namiesto investicii do teroristickeho vyzbrojenia, deti by mali vsetko co je potrebne. ale kedze investuju miliony aby mohli zabijat zidov a inych inovercov, potom necudo. ale naivita vidim, ze vas neopusta.

lukada
28. júl 2014

zase ste totiz na prvej strane hore medzi temami kde sa diskutuje.

erjona
28. júl 2014

@dalal sice tomu nerozumiem, ale tie fotky hovoria za vsetko ☹

lukada
28. júl 2014

@erjona @dalal toto video hovori za vsetko - syn zakladatela hamasu sa vyjadril, tak cujme

http://www.israelvideonetwork.com/you-wont-beli...

dalal
28. júl 2014

@lukada pozri sa ...my nemame rovnake nazory... temu zamkli a my sa tu nebudeme hadat aby zatvorili aj tuto... ak mas nejake poznamky na stastne zmiesane manzelstvo prosim vyjadri sa a my si to radi vypocujeme... ak sa vsak chces hadat prosim debatuj si na navrhnutej teme ( dygisa a spol)... my sa nebudeme miesat do vasich diskusii aby nevznikali konflikty tak prosim respektuj pokojnu povahu tejto diskusie.

erjona
29. júl 2014

@dalal Nam temu nezavreli, my sme temu den predtym opustili, dufam, ze to bolo jasne viditelne, ze sme neprispeli ani ciarkou a vcera tak isto nie, nemame zaujem dalej diskutovat, neviem, ci to nezbadali, ze uz bolo dost osocovani z akejkolvek strany, preto aby sme tomu zabranili, jednoducho nebudeme viacej rozoberat taketo veci s protistranou a bude klud..... 😀 😀 😀 😀 😀

dalal
29. júl 2014

@erjona presne ako vravis......
Inak co sa mi stalo vcera... robime na sale uz v tradicne mixovanom zlozeni a vrchna sestra prinesie velky balik cukrikov... hovori chirurgovi : vy dnes oslavujete Eid tak som priniesla sweets aby sme vsetci oslavovali 🙂

tak mi az prislo luto ze domace slovenky sa vyjadruju tak ako sa, a iri ktori by mohli ovela viac frflat na moslimskych imigrantov najma v terajsej tazkej ekonomickej situacii sa tak pekne spravaju...

dalal
29. júl 2014

inak excelentny clanok od Roberta Fiska, znameho anglickeho zurnalistu o situacii v Gaze:

http://www.independent.co.uk/voices/comment/rob...

erjona
29. júl 2014

@dalal Ja som toho teraz dost pocitala,, poslem ti do sukromnej spravy - ide o tych 3 chlapcov ... zbytocne zomrelo tolko civilistov,,, ☹