Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo
Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂
@elif2013 istanbul
@maria200981 ano istanbul a kde spolu žijete ak sa smiem opýtať?
Ahoj 🙂 Ja som Slovenka,a môj manžel Pochádza z Kábulu,na slovensku je 7 rokov, a my sme spolu 5 rokov 🙂 Spoznali sme sa cez moju kamarátku.Hneť to bola moja láska,a dodnes je 🙂
6.12.2010 sme sa zasnúbili
18.8.2012 sme mali svadbu
18.4.2014 sa nám narodila naša vytúžená a dlho očakávaná dcérka MaryamLara 🙂
Sme spolu veľmi šťastný,a tak tiež oslavujeme,EID,a aj iné sviatky 🙂
Ja som moslimka neni,
jem všetko čo chcem a aj bravčové,vôbec ma neobmedzuje,je úžasný manžel,milenec,kamarát,a neskutočne dobrý otec, s malou my moc, moc pomáha.
Jeho rodina je úžasná veľmi ma majú radi a aj našu Maryam 🙂 A nikdy som nepocítila že žijem z mužom z inej krajiny,kultúry,je zlatý a snaží sa prispôsobovať naším zvykom,kultúre.
Tak tiež sme sa dohodli že naša Maryam sa sama rozhodne čo bude, kresťanka,moslimka,alebo nič, a to že či sa nebojí, že my unesie dcérku, nie nebojím, nemám prečo, a na svete najviac nenávidím ked sa ma niekto opýta či sa nebojím, keby že sa bojím nevezmem si ho! 😉 tak to je moje Neobvyklé šťastné manželstvo 🙂
@erjona
@mawiya
@tomiholjubavi
@mariuskaa
@vevesh
@zuzkaanicka
@kararinka
a vsetky ostatne dievcata ktore maju co pekne a zaujimave napisat o zmiesanych manzelstvach al inych kulturach..
vsetkym ktori dnes oslavuju Eid zelam krasne straveny den...
dufam ze sa mozeme stretavat na tejto stranke a najdeme tu viac tolerancie, pokoja a zaujimavych tem! 😉
@dalal jasne,,, ved dojdi,,, jedla je viacej ako treba 😀
Toto je albanska specialita, uz je v trube 😀,,, odfotila som ti to v surovom stave a pridam aj fotku, ked to bude hotove,,, takto by to malo byt nejako naaranzovane,,, ryza, cibula, zemiaky, paprika, rajciny, citron, kura a dochutene 😀
http://m.bbc.com/news/world-middle-east-2851370...
na inu notu... zaujimavy pohlad na vojnu ocami deti
@erjona @dalal tak vam zamkli diskusiu, a ty dalal zacinas s politickymi debatami zase tu. nezabudnite tie kolaciky zaniest aj vasim kamaratom do tunelov v gaze, nech si pochutia predtym nez pojdu do akcie. Keby Hamas a Syria neutocila a radsej by sa starala o obyvatelstvo namiesto investicii do teroristickeho vyzbrojenia, deti by mali vsetko co je potrebne. ale kedze investuju miliony aby mohli zabijat zidov a inych inovercov, potom necudo. ale naivita vidim, ze vas neopusta.
zase ste totiz na prvej strane hore medzi temami kde sa diskutuje.
@lukada pozri sa ...my nemame rovnake nazory... temu zamkli a my sa tu nebudeme hadat aby zatvorili aj tuto... ak mas nejake poznamky na stastne zmiesane manzelstvo prosim vyjadri sa a my si to radi vypocujeme... ak sa vsak chces hadat prosim debatuj si na navrhnutej teme ( dygisa a spol)... my sa nebudeme miesat do vasich diskusii aby nevznikali konflikty tak prosim respektuj pokojnu povahu tejto diskusie.
@dalal Nam temu nezavreli, my sme temu den predtym opustili, dufam, ze to bolo jasne viditelne, ze sme neprispeli ani ciarkou a vcera tak isto nie, nemame zaujem dalej diskutovat, neviem, ci to nezbadali, ze uz bolo dost osocovani z akejkolvek strany, preto aby sme tomu zabranili, jednoducho nebudeme viacej rozoberat taketo veci s protistranou a bude klud..... 😀 😀 😀 😀 😀
@erjona presne ako vravis......
Inak co sa mi stalo vcera... robime na sale uz v tradicne mixovanom zlozeni a vrchna sestra prinesie velky balik cukrikov... hovori chirurgovi : vy dnes oslavujete Eid tak som priniesla sweets aby sme vsetci oslavovali 🙂
tak mi az prislo luto ze domace slovenky sa vyjadruju tak ako sa, a iri ktori by mohli ovela viac frflat na moslimskych imigrantov najma v terajsej tazkej ekonomickej situacii sa tak pekne spravaju...
inak excelentny clanok od Roberta Fiska, znameho anglickeho zurnalistu o situacii v Gaze:

@kuwait nepleteš se trochu? tvůj otec se narodil před 1. světovou? to tě měl v 60?