icon

Neoprávnená objednávka: Ako sa brániť podvodom?

7. dec 2024

Dievčata včera večer som pozerala jednu stranku 1ashop , ponukali mi 5% zlavu tak poslala mi email ale potom som ztoho aj vyšla, potom o hodinu mi písali email že daju už 10% zlavu, v noci zas email že už posledne kusy...teraz mi vola manžel že čo som objednala o 9tej rano že objednavka objednana na jeho email, ja že čooo? Však ani pri pc som rano nebola a on praci, proste o 9tej rano sa objednavka poslala len tak 😀 samozrejme su tam len pondelok, tak som písala email...to čo za podvod, pošlu len tak dačo že aj tak to preberiem...to som ešte nezažila..

bloger
•
7. dec 2024

Aj si sa registrovala na tej stránke? Myslím ako či si vyplnila adresu a osobné údaje o sebe?

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
januska12323
•
7. dec 2024

Poslali ti mail tak si sa určite registrovala. Možno nejaký uvítací balíček "zadarmo". Choď na tú stránku a čítaj čo si poklikala.

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
7. dec 2024

Dievčata, však viem ako treba ojednavať, ja som to neobjednala !! A hlavne nie rano 9-tej...na manželov email? To akože odkial zobrali? Ked som zadala môj email? A Aj ked registraciu objednavku ešte musíš aj potvrdiť... to je dajaka uplna falošna stranka..

autor
•
7. dec 2024

oni to proste objednali za mňa..ešte som to nezažila takéto niečo 😀

bloger
•
7. dec 2024

Tá stránka je úplne zvláštna. Chýbajú riadne obchodné podmienky. Dokonca neuvádzajú ani sídlo firmy. Evidentne sú to podvodníci. Ten e-shop absolútne nesplňa čo predpisuje zákon. Prepokladám, že takto podvedených ľudí bude viac. Ak ti aj príde niečo tak nepreberaj rozhodne.

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
lenkakravcova
•
7. dec 2024

Tak buď tam máš platbu bankovým prevodom, a teda odignoruj. Alebo na dobierku a to len nepreberieš. Čo iné?

autor
•
7. dec 2024

@bloger
@lenkakravcova písala som tam email... a samozrejme že nepreberiem 😉

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
bloger
•
7. dec 2024

@janai1 No neviem kde ich vidíš mne nič neukazuje. Ked kliknem na kontakt je tam toto:AKO VÁS MÔŽEM KONTAKTOVAŤ?Email: info@1ashop.skTel: +421 233 322 910CHAT:Dúfame, že odpoveď nájdete v niektorom z článkov v našom Centre pomoci, ale ak potrebujete podrobnejšiu pomoc, môžete kliknúť na ikonu chatu v pravom dolno

autor
•
7. dec 2024

ja len neviem pochopiť, kto tu objednavku proste urobil rano 9-tej 😀 ešte v noci o tretej mi písali na email že už iba posledne kusy maju a o 9-tej už prijata objednavka 😀 ani pri PC som nebola 😀

koniarova
•
7. dec 2024

Pridaj sem tú objednávku.

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
terezkaarthuramax
•
7. dec 2024

Aj ti zmizli nejake peniaze?

bloger
•
7. dec 2024

Tak ale je to úplne neprehľadné. Hned ako vstúpiš vyskakuje tá otravná žiadosť o zadanie mailu. Vraj akcia 5 percent. Skôr aby vylákali mailovú adresu. Proste už len vzhľad tej stránky a prehľadnosť je niečo otrasné. Plus takéto praktiky, že vytiahnú od teba nejaké údaje a pošlú ti niečo čo ani nechceš. @janai1

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
bloger
•
7. dec 2024

@janai1 Tak ale treba to tam riadne lúštiť. Až potom som ked si ty napísala našiel. Len ide o to, že sídlo nemajú v Bratislave. To je iba adresa na vrátenie. Zrejme tam majú nejakú halu či sklad. Aj tak je to dosť pofidérne. Ani recenzie nemajú moc lichotivé.

ekira1
•
7. dec 2024

No myslím, že tak skoro jej objednávka nepríde. Podľa fotiek je to tovar zo shein, Ali alebo podobne. Takže kým to objednajú a príde to z Číny.. aj zabudne na to 🫢

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•