icon

Neplatila som za skákací hrad a matky na mňa divne pozerali

26. sep 2022

Chcem vedieť názor na moju situáciu čo sa stala.. cez vikend sme mali niečo ako jarmok, čiže tam boli aj atrakcie pre deti.. môj syn zbadal skákací hrad, tak že ideme, trochu poskáče.. tak už vošiel dnu a prišiel pán, ktorý prevádzkoval ten hrad že či tam mam dieťa, že dve eurá... Skoro ma vyvalilo 🙃 tak som zavolala dieťa, nech sa ide obuť.. všetci rodičia okolo na mňa strašne divne pozerali.. nejde ani o to že by som nemala tie po***ane dve eura, ale o to, že za minutu max dve skakania pýtajú peniaze... Mala som vyčlenených 20eur, na jarmok, potom išiel na obyčajný karusel tiež za dve eurá... Neviem pýtať peniaze za skakaci hrad kde decko skočí 10x mi príde choré.. len teraz neviem či som nebola za kravu pred tymi rodičmi..

Strana
z5
larazivago
26. sep 2022

Bola.

horalka1986
26. sep 2022

Aj ja by som sa pri pohlade na teba chytala za hlavu. 🤦‍♀️😂

dori2
26. sep 2022

a na co si pouzila tych vyclenenych 20€? mne by bolo luto dieta z toho stiahnut dolu, radsej by som si nekupila pelendrek/ burciak alebo uz co kto si dava… ale doeta by som dolu nevolala. navyse by sim sa citila dost neprijemne pred ostatnymi

klarissa25
26. sep 2022

už tam bolo tešilo sa a ty si už odtiaľ zavolala lebo ti bolo ľúto dat 2 e ? Chudák dieťa....ja by som sa na teba pozerala tak isto...

zobaka
26. sep 2022

tak ti ludia na jarmok chodia zarabat, nerobia to preto, ze sa nudia, musi platit miesto na ktorom ma polozeny hrad, elektrinu, ktora mu ten hrad nafukne, take sumy za skakaci hrad boli uz pred 13 rokmi, ked moje dieta bolo este male

lady_hurts
26. sep 2022

A čo si si myslela, že je to zadarmo? 🤦A ešte brat dieťa preč, lebo od teba opravnene pýtajú € 🙄 mala si mu dať peniaze a dieťa nechať skákať.

alchemilkazltozelena
26. sep 2022

Ani ja by som nedala za skákací hrad 2 eura.. už pomaly budú pýtať peniaze že dýchame vzduch vôbec.. choréeeee

stanulienkat
26. sep 2022

Mne by bolo tiež ľúto dieťaťa, aby som ho volala uprostred zábavy preč kvôli dvom eurám. U nás v Bratislave to stojí viac. Len si zober, že ten hrad tam musí niekto doviesť, je tam spotreba benzínu, je tam vzduchotechnika, je tam človek ktorý to musí všetko postaviť a spraviť, a ten hrad tiež nebol zadarmo. Potom to musí niekto vyfucat, musí to niekto pobaliť a zase odviesť. Takže to sú väčšinou len náklady a ešte nepočítam, že ten pán chce aj niečo zarobiť. Radšej neber dieťa na jarmok, lebo mu robíš len traumu tým, že sa bude na všetky kolotoč len pozerať.

rebellefleur
26. sep 2022

No ja ti neviem, ale ukaz mi v dnešnej dobe atrakciu, ktorá nie je platená..

laurar1
26. sep 2022

Bola. Potom ste sa zbehli len na chvilku sa potocit na kolotoci, ty si si dala trochu vina a dali ste si trochu jedla a tiez zadarmo? Ved za co platit, ked vypines pohar na dva hlty, zjes za 5 minut. Neviem si predstavit, ako si zahrala prekvapenie, ze sa za atrakcie plati, dufam, ze si skusila aj zaposobit nestastnym dietatom, co si chce len zaskakat.

evinka3007
26. sep 2022

Neviem, ale určite by som za 2€ nepokazila dieťaťu radosť a ťahala ho odtial preč...a ked si predstavím ze by ma videlo kopec rodičov cítila by som sa nanajvýš divne 🤷‍♀️ nie som škrob, som celkom šetrná ale už ked niekam beriem deti tak nech si to aj užijú 🤷‍♀️

martul
26. sep 2022

Bola. Je jedno či skákací hrad, alebo megakolotoč, tí ľudia z toho žijú. Keď ideš do obchodu tiež nezaplatis lebo ,,len jeden " rohlík?!

janikk54
26. sep 2022

Vsak a co je na tom, ze to stalo 2€? My sme dali 3€ za 10 minut, ale proste chcela som spravit malej radost a za to mi to proste stalo.

nika11103
26. sep 2022

Už len štýl napísania tohto príspevku . Všeobecne nemusím , keď v popise témy nie je aspoň jedno a to buď pozdrav , poprosiť o radu , poďakovať vopred . Nie ako buran a grobian, presne ako ty . 🙂

domca1408
26. sep 2022

skús si prenajat skákací hrad na celý deň domov do záhrady, a celý deň do toho vháňať elektrinou vzduch a som zvedavá či zavoláš všetkých z okolia nech si zadara zaskáču...vieš ani na tom jarmoku to tam nemajú zadara tí ľudia čo to tam prevádzkujú...ak ho nemajú prenajatý tak ho kúpili a vrátiť sa im to musí inak by to nemalo význam...

lenkadenisa
26. sep 2022

Ja si väčšinou pri takých mamách poviem, že za cigarety by tie peniaze dali... Ale to som ja. Ja svojim deťom doprajem čo chcú, pokiaľ to nie je úplná hovadina.

autor
26. sep 2022

Ďakujem za odpovede.. podotykam, bol to malý skákací hrad, kde sa zmestili max 4deti, plus tam nebola žiadna cena nikde písaná... 🤷🏽‍♀️ Nuž, nabudúce budem vedieť..

beata_k
26. sep 2022

Bola a za riadnu 🐄😄

autor
26. sep 2022

@nika11103 😂😂 pardon

lalenka33
26. sep 2022

Kde si kedy na jarmoku videla nejakú atrakciu zadarmo? Veď toho pána ten hrad živí. Platí miesto, elektriku atď....mala si si ustrážiť dieťa nech nelezie na hrad, keď si nebola ochotná zaň zaplatiť a nie poton ťahať dieťa dole. Bola si za trúbu.

bielavila
26. sep 2022

Co si spadla z ceresne? Panicka by nechcela kacacie prsicko, loksu, kapusticku a burciak tiez zadarmo? Sak ked ides na kolotoc nezaplatis za vstupne? Alebo do zoo vojde bez zaplatenis? Skakacie hrady ak nie su sucastou restiky alebo detskeho centra su vzdy platene, u nas aj 5 e za 15 minut, mam dve deti a niekedy chcu skakat aj pol hodinu… ci ty zvyknes len tak prist niekde a zacat pouzivat cudzie veci zadarmo?

mury
26. sep 2022

@rebellefleur Zažila som, Rakúsko, v turistickej oblasti detske skakacie hrady zadarmo. Platene boli autíčka a podobné náročnejšie atrakcie.

gabika128
26. sep 2022

Niekto to musí kúpiť, obsluhovať, pripojiť na elektrinu, skladovať, doviezť, odviesť a musí tam aj celý čas pri tom stať. Ty by si to robila zadarmo či ako? Niekto to zaplatiť musí, a bud to zaplatí organizátor, obec alebo je to na vstupné

autor
26. sep 2022

@lalenka33 pominule roky bol skakaci hrad zadarmo a dokonca veľký s velkou šuchalkou... Tak pardon, že tam nikde nebolo písané že sa platí.. 🤷🏽‍♀️ zaplatila som aj za jedlo, aj za kolotoče..ale pardon skákací hrad kde dieťa bude minútu.. 😏 nabudúce už budem vedieť

stanislavicenka
26. sep 2022

To ti skutocne zalezi na tom, co si mozno mysleli uplne cudzi ludia okolo teba? Bolo by mi to fuk.
Nebud domyslava. A keby aj mali nejaku myslienku, ktora bola venovana tebe, trvala tak 10 sekund. Riesit taketo somariny🤦

autor
26. sep 2022

@mury aj u nas v meste to bolo zadarmo vždy..keby bolo aspoň napísané že sa plati ale pan takto obhanal ľudí... Tak som si radsej ako hrad vybrala karusel, z ktorého ma aky taký zážitok.. len som nečakala že ma tu zožerú všetky 😬😂

klarissa25
26. sep 2022

Ale prosím ta a kde bol zadarmo ? Aj u nás napríklad bol cez leto zadarmo raz...ale to ho malo v prenájme mesto na MDD...to je všetko....to máš presne ako kolotoče, a tie som teda zadarmo nevidela asi nikdy

domka222
26. sep 2022

Bolo by mi trápnejšie dieťa odtiaľ ťahať, ako dať pánkovi 2€. A možno minulé roky nebol zadarmo ako píšeš, len si tiež nezaplatila 🤣

bielavila
26. sep 2022

Ale ved tie skakacie hrady nikdy nie su na minutu, vzdy aspon 15-20 minut, k nam chodia na namestie take obrovske, dlhocizne, vypytaju 5 e za dieta na 20 minut ale nik to nekontroluje, moje tam aj vyse pol hodinu skacu, nikdy to neni na 1-2 minuty, nechapem absolutne tvoje rozcarovanie, sak len ked ides na wc platis skoro euro

soldi
26. sep 2022

tiez som bola na jarmoku a tiez tam bol skakaci hrad. niekedy byvaju tieto atrakcie aj zadarmo. na tomto tiez nebola cena, ale kedze tam bolo podozrivo prazdno, tak som sa sla radsej predom opytat. deti nan tiez chceli ist.
ale pani si pytala 2.5€ za 5 minut skakania. Keby to bolo 10 minut, tak to ozeliem. ale 5 minut mi prislo velmi kratko, to by som ich hned s placom tahala prec.
a ja mam 4 deti, takze by ma to stalo 10€ 🙂

Strana
z5