icon

Neplatila som za skákací hrad a matky na mňa divne pozerali

26. sep 2022

Chcem vedieť názor na moju situáciu čo sa stala.. cez vikend sme mali niečo ako jarmok, čiže tam boli aj atrakcie pre deti.. môj syn zbadal skákací hrad, tak že ideme, trochu poskáče.. tak už vošiel dnu a prišiel pán, ktorý prevádzkoval ten hrad že či tam mam dieťa, že dve eurá... Skoro ma vyvalilo 🙃 tak som zavolala dieťa, nech sa ide obuť.. všetci rodičia okolo na mňa strašne divne pozerali.. nejde ani o to že by som nemala tie po***ane dve eura, ale o to, že za minutu max dve skakania pýtajú peniaze... Mala som vyčlenených 20eur, na jarmok, potom išiel na obyčajný karusel tiež za dve eurá... Neviem pýtať peniaze za skakaci hrad kde decko skočí 10x mi príde choré.. len teraz neviem či som nebola za kravu pred tymi rodičmi..

autor
26. sep 2022

@laurar1 nedala som si vino ani nič iné. Kupila som deťom vstup na kolotoč a nejaké drobnosti..

evica17
26. sep 2022

Ja by som s na teba divné nepozerala. Ja osobne by som tam tiež dieťa nepustila aby za dve eurá skákalo na nejakom blbom hrade. A nám sa stalo že sme.sli.do.kaviarne s detským kútikom, tak to mali napísané na dverách,na oknách. Ale to bol skôr taký detský kútik riadny,že šmýkačky a iné somariny , ale jaze to je tak ako inde,objednáva kávu a dieťa sa hrá. A oni chceli od nás vstup že 4 eura n diét na hodinu. Otočili sme sa a.isli prec

kate211
26. sep 2022

Za tieto atrakcie sa vzdy plati (ak to nezaplati napr. obec v ramci nejakej akcie). Ten pan z toho normalne zije - musi tam byt, musi hrady nakupit, obsluhovat, prevazat, skladnit. Ludia by chceli vsetko zadarmo.

soldi
26. sep 2022

@bielavila prave som pisala vyssie, u nas to bolo 2.5€ za 5 minut. a tetusa stala a kontrolovala cas

melanta
26. sep 2022

Tie, ktoré sa čudujú, že za to treba platiť, predpokladám, že taký hrad hoci aj malý pre 4-6 detí máte kúpený a zadarmo ho cez víkend postavíte v meste pre všetky deti a strávite tam niekoľko hodín zadarmo.

jana_eyre_2
26. sep 2022

2€ sú dosť, ale tí ľudia majú skákací hrad ako zárobok - niekto to musel kúpiť, niekto musí míňať elektrinu za nafukovanie, a niekto z toho očakáva aj zisk.. nikto nerobí nič zadarmo.. mne je zvláštne že si čakala že to bude zadarmo, lebo takéto atrakcie sú zadarmo v prípade ak niečo organizuje obec napríklad.. jarmok je primárne o zábave a zarábani peňazí.. čiže ti čo tam sú a ponúkajú tovar a služby, sú tam kvôli zarabaniu.. či bolo divné dieťa stiahnuť posúdiť neviem, ja by som už zaplatila keď by tam vliezol, avšak som s mojimi deťmi dohodnutá že takéto veci už obcadzame a doprajeme si niečo iné..

7lenka11
26. sep 2022

ja si od svojho detstva pamätám, že všetky atrakcie pre deti, vrátane nafukovacích či trampolín, boli za peniaze... takže neviem, čo je na tom až také prekvapujúce

autor
26. sep 2022

@bielavila písala som že toto bol skákací hrad pre 4 deti.. maličký

evica17
26. sep 2022

Mne takéto somariny prídu ako vyťahovanie peňazí z vreciek, lebo ľudia čo by nespravili pre svoje deti,kúpia im aj totálnu sprostost

wheel
26. sep 2022

Ked nechcem platit za sluzby tak sedim doma, alebo chodim do prirody. To je naozaj prekvapive, ze od vas pozadoval peniaze niekto kto ten hrad kupil, rozbalil a prevadzkoval.

autor
26. sep 2022

@kate211 nie nechceli, stačilo napísať 2eura vstup.. nech sa každý rozhodne ako ich utrati

gabika128
26. sep 2022

Autorka, nie je trápne nemať peniaze alebo mat obmedzený rozpočet, nie je trápne, že si nevedela, že sa platí a prišlo ti 2 € veľa za malý skákací hrad. Trápne mi príde komentovanie a riešenie takej drobnosti a nafukovanie to do obrovských rozmerov. Nakoniec si ešte naložíš,lebo sa tu nebudú páčiť komentáre 🤷‍♀️

elenka.k
26. sep 2022

áno, si iným mamičkám zdala si byť, že chceš aby sa tvoje dieťa pohralo a ak má prísť na platenie, tak "zdrháš"
nič nie je zadarmo, to si zapamätaj a na jarmoku už vôbec nie V dnešnej dobe dvacka je nič a ešte k tomu na jarmoku s kooópu jedlom a kolotočeeeee , my sme 4 a 80 € ako nič a to si pri tom nič nekúpime, čo sa týka vecí , šatstva zo stánkov.

basska_b
26. sep 2022

Skakaci hrad je skoro vzdy za peniaze. Neustale musi bezat kompresor na dofukovanie. Okrem toho to reguluje pocet skakajucich deti, lebo sak nikto neda 50 eur, aby tam jeho dieta bolo hodinu... ale mne tiez ked pride daco velmi drahe, idem prec a detom poviem, ze je to neumerne drahe a ze si za to kupime daco ine... kludne aj pred tym predavajucim, nech ma feedback. Nehanbim sa za to, nie som ziadna socka, penazi mame dost, aj preto, ze nerozhadzujeme

kakakina
26. sep 2022

Vieš koľko stojí taký hrad, všetky z nás platíme za detske atrakcie.To že na teba pozerali, je normálne, ony platili a tvoje dieťa nie

autor
26. sep 2022

@gabika128 ja viem, vďaka, už nejdem písať nič.

miskaska
26. sep 2022

Čo ja zadarmo? Vzdy to niekto musi platit. Nieco stale ten hrad, nieco stoji elektrika, vdaka ktorej sa do neho fuka vzduch, nieco stoji prenajom miesta, na ktorom atrakcia stoji, je tam aj clovek, ktory to ma na starosti, a tiez to nerobi zadarmo...a ked to zratas, si na dvoch €.

viestta
26. sep 2022

@kate211 a z toho hradu ma zisk, z ktorého platí dane a odvody.
Mila autorka, nikdy by som nestihla dieťa z atrakcie len preto, že mi je ľúto peňazí. Tie 2€ by som ušetrila na inom. Nie, môj nemusí mať všetko na čo si spomenie, ale niektoré veci mu doprajem. Skakaci hrad skôr ako kolotoč, tam ma aspoň fyzickú aktivitu.

jankalukasova
26. sep 2022

Je možné, že minulé roky hrad objednala a zaplatila obec na celý deň. Obsluha akurát strážila počet detí. Vzhľadom na zdražovanie, to asi teraz zrušili a každý skákal za svoje. Ja by s zas nedovolila dieťaťu len tak behať kade tade a nasáčkovať sa niekam, kým neviem čo to obnáša.
Na dovolenke tiež chceli ísť na hrad ale pýtali sa či môžu, nie, že si tam idú po vlastnej osi. Hrad sa tiež nekonal, pretože keby som im zaplatila vstup trom na 10 minút a pridala asi 10-15€ vyšlo by ma to rovnako ako keď som im ho v lete prenajala na záhradu na celý deň.

evica17
26. sep 2022

Inak možno to bola taktika,že cenu nepaisali rodičia pustili deti,lebo však po minulé roky zadarmo a keď tam.boli tetuska pýtala peniaze a rodičom už bolo ľúto deti stiahnuť dole tak zaplatili ?

jana_eyre_2
26. sep 2022

Autorka, hlavna je jedna vec (sama sa do nej nitim a učím sa jej) a to je to, že si treba stať sa svojimi rozhodnutiami.. to že si dieťa stiahla a rozhodla si tak ako si sa rozhodla je tvoja vec a vies prečo si to tak urobila.. ostatní nech si myslia čo chcú, môžu.. tak ako ty si mohla sa rozhodnúť že tam skákať za 2€ nebude a mas na to svoje dôvody.. vždy bude niekto čo nebude súhlasiť s tým čo robis, na MK to je ešte citeľnejšie..

alantroj
26. sep 2022

U nas byvaju atrakcie na hody zadarmo. Obec to zaplati na cely den nech sa vsetky deti, aj tie zo soc. slabsich rodin zabavia. Takze ak by sa to stalo u nas, tiez by som sa divila ze je zmena pravidiel. Vo vedlaj obci boli tiez teraz oslavy. Maly hrad pre deti ako moja 3r bol zadarmo. A vacsi uz so smyklavkou bol plateny. Kazdy sa mohol rozhodnut ci chce vyuzivat 1 alebo oba.

macilaci
26. sep 2022

Co je prosím ten Karusel🤔?

vamajka
26. sep 2022

Nic si nerob z tych komentarov, za tak maly hrad si pytat 2 eura, tiez by som nedala. Kazda je velmi mudra a potom zakladaju temy: Ako vyzit v tejto predrazenej dobe a pod.😉

autor
26. sep 2022

Ešte sa vyjadrím jedným komentarom a vypinam si upozornenia.. nie, nečakám že to bude všetko zadarmo pre mna.. len očakávam že keď sa za niečo platí, napíšem na baner vstup 2eura nech sa človek rozhodne či tam pojde alebo nie.. a ano, hrad bol mimo platenych kolotočov, preto som myslela že to ma na starosti mesto.. mylila som sa.. tak som bola za kravu.. ďakujem za rady, nabudúce si dam pozor alebo budem sedieť doma 🙏😉

bessie12
26. sep 2022

@macilaci kolotoc ? 😀

thoughtfulweirdo
26. sep 2022

Tak niektoré komentáre sú riadne mimo. Označte ma za sedlaňu alebo čo, ak vám to urobí radosť, ale keď na nejakej atrakcií nie je písaná cena, považujem ju za bezplatnú. Keď chcem vyberať vstupné, robím to riadne. Bývam v krajskom meste a bezplatných atrakcií pre deti stretávame dosť, nie je to nič divné. A nerozumiem tomu prekvapeniu, že niekto má na jarmok vyčlenenú len určitú sumu a ani o 1€ viac si nemôže dovoliť, a naozaj nie pre to, že by šetril na chľast a cigy, či čo to tu bolo za trápne komentáre. Keď viem, že moje dieťa 3x hopsne na hrade a potom ho to nebaví, tak áno, kľudne ho "trápne" odtiaľ zavolám preč a radšej tie 2€ miniem na to, čo viem, že mu urobí väčšiu radosť.
Autorka, nerieš, čo si mysleli ľudia okolo, ani čo si myslia ľudia na MK. Za kravu je ten, čo ako teľco čumí alebo rozdáva absurdné komentáre, nie ten, čo sa pomýlil.

19mmm71
26. sep 2022

Tak ja by som najskôr zaplatila az potom tam dieta pustila ,a už aj keby som ho tam mala a mala platit potom tak zaplatim a este sa aj ospravedlním...teraz sme každý vikend na vinobrani,jarmioku či hodoch a teda u nas zadarmo su len tie koncerty

sojorez
26. sep 2022

Moze Ti byt uplne jedno, co si o Tebe ludia vtedy mysleli a rovnako i tuto niektore damy. Tvoje dieta, Tvoje financie, a ci si si chcela kupit burciak alebo pre dieta nejaku hodnotnejsiu vec, tiez Tvoja vec. Ak si pytam za atrakciu poplatok, minimalne si to niekde viditelne napisem, prip. si tam stojim a upozornim, ze je to platena atrakcia. Ja som mojich na podobne skakacie blbiny, typu hrady, trampoliny... nepustala, vacsinou za vidinou vacsieho zarobku sa nedodrziava pocet skakajucich deti a bezpecnost... Uz som videla, ako brala sanitka dieta po tom, co si so spoluskakajucim dietatom skocili hlavicku.

chadkroeger
26. sep 2022

no ja som osobne zazila, tiez to bol jarmok, boli 2 skákacie hrady, jeden pre mensie deti a druhy pre väcsie. Moj isiel skákať do menšieho a pribehla ku mne synova sesternica a opýtala sa, či sa za skákanie plati, lebo na tom väčsom pýtaju 2 € a mamka jej ich nedá. Skoro ma ..... pretože nejde o chudobnú rodinu. Ale tak každý sme nejaky. Isla si zaskákať do menšieho zadarmo.