Nepotrebné domáce spotrebiče
Zakladám túto diskusiu zo zvedavosti 😉 Máte doma spotrebiče ktoré ste kúpili, prípadne dostali a nepoužívate ich? A čo by ste si nikdy nekúpili? tak napríklad u mňa:
1. pekáreň chleba - musela som ju mať, ale doma sa nikomu nepozdáva ten hranatý tvar, tak ju nepoužívam, dávam do nej iba kysnúť cesto 🙂
2. parný čistič - môj vysnívaný . . a teraz trčí v krabici, použila som ho asi 3 x 😒 lebo som zistila, že to nie je až taký zázrak ako som si predstavovala . . .
Nikdy by som si nekúpila hriankovač a elektrický lis na citrusy . . . .
Tuto diskusiu som vyhladala slovom "palacinkovac" , pozerala som totiz delimanno reklamu a chcela som vediet ci toto niekto ma doma 🙂.. ved urobit palacinky povazujem za najjednoduchsiu zalezitost. Staci len dobra panvica.
Kedze je to starsia diskusia, pribudli vam nove lapace prachu? Pre mna je to karcher na okna. 🙂
mne zrovna včera doniesla sestra kuchynsku vahu s tým, že je pre nu zbytočná 🙂 každý ma niečo 🙂
Ja mam taky maly strojcek na krajanie rezanie cibule ,predsa rucne to ide rychlejsie a neni tolko umyvania
aj ja sa pridam... u nas to je jogurtovac...
mala som , nepouzivam,alebo nemam a nebudem kupovat :
mikrovlnka
fritak
sendvicovac,
roboticke vysavace ( umyvace podlah, okien ... proste vsetky tie samoroboticke veci, co za vas vsetko urobia )
pekaren na chleba ( kto neochutnal chlieb z rury, nevie o co prichadza )

ja pouzivam vsetko, co mam. Odstavovac sice minimalne ale pouzivam. Parny cistic nemam a ani nechcem, kavovar sa u nas nezastavi, kuchynsky robot je moj intimny kamarat, pekaren sa nam pred troma rokmi pokazila a nakolko uz chlieb nejeme, tak sme nedokupili, rucny vysavac pouzivam v aute, dokonca aj stroj na vyrobu cukrovej vaty je u nas sezonne v prevadzke ( na letne party je to super gag, ale v zime ho odmietam pouzivat vnutri a potom hodiny vsetko umyvat) Vlastne mame kdesi lampu, ktora ziari bielym svetlom (vrah protidepresivna), tak ta este nie je ani vybalena (asi pat rokov)