icon

Nepotrebné domáce spotrebiče

helsinka
25. feb 2014

Zakladám túto diskusiu zo zvedavosti 😉 Máte doma spotrebiče ktoré ste kúpili, prípadne dostali a nepoužívate ich? A čo by ste si nikdy nekúpili? tak napríklad u mňa:
1. pekáreň chleba - musela som ju mať, ale doma sa nikomu nepozdáva ten hranatý tvar, tak ju nepoužívam, dávam do nej iba kysnúť cesto 🙂
2. parný čistič - môj vysnívaný . . a teraz trčí v krabici, použila som ho asi 3 x 😒 lebo som zistila, že to nie je až taký zázrak ako som si predstavovala . . .
Nikdy by som si nekúpila hriankovač a elektrický lis na citrusy . . . .

Strana
z2
vroni
18. nov 2015

ja pouzivam vsetko, co mam. Odstavovac sice minimalne ale pouzivam. Parny cistic nemam a ani nechcem, kavovar sa u nas nezastavi, kuchynsky robot je moj intimny kamarat, pekaren sa nam pred troma rokmi pokazila a nakolko uz chlieb nejeme, tak sme nedokupili, rucny vysavac pouzivam v aute, dokonca aj stroj na vyrobu cukrovej vaty je u nas sezonne v prevadzke ( na letne party je to super gag, ale v zime ho odmietam pouzivat vnutri a potom hodiny vsetko umyvat) Vlastne mame kdesi lampu, ktora ziari bielym svetlom (vrah protidepresivna), tak ta este nie je ani vybalena (asi pat rokov)

sainatt
26. jún 2017

Tuto diskusiu som vyhladala slovom "palacinkovac" , pozerala som totiz delimanno reklamu a chcela som vediet ci toto niekto ma doma 🙂.. ved urobit palacinky povazujem za najjednoduchsiu zalezitost. Staci len dobra panvica.

Kedze je to starsia diskusia, pribudli vam nove lapace prachu? Pre mna je to karcher na okna. 🙂

damoska
21. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

mne zrovna včera doniesla sestra kuchynsku vahu s tým, že je pre nu zbytočná 🙂 každý ma niečo 🙂

adulikka
21. mar 2018

Ja mam taky maly strojcek na krajanie rezanie cibule ,predsa rucne to ide rychlejsie a neni tolko umyvania

taskataska
Odpoveď bola odstránená
hanatom
21. mar 2018

@adulikka ten je super

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
zuzula44
9. aug 2018

aj ja sa pridam... u nas to je jogurtovac...

zafir01
9. aug 2018

mala som , nepouzivam,alebo nemam a nebudem kupovat :
mikrovlnka
fritak
sendvicovac,
roboticke vysavace ( umyvace podlah, okien ... proste vsetky tie samoroboticke veci, co za vas vsetko urobia )
pekaren na chleba ( kto neochutnal chlieb z rury, nevie o co prichadza )

Strana
z2