Nespokojnosť so službami
Baby, ako riešite nespokojnosť so službami?
Často sa mi stáva, že som úplne rozčarovaná z výsledkov práce kaderníčky, kozmetičky, manikúry, maséra alebo v reštaurácii či obchode.
Podrobnosti nejdem rozpisovať, bolo by to nadlho.
Pritom naozaj náročná nie som, ale už nie som ochotná vyhadzovať nemalé peniaze za niečo, čo ma len naštve.
Ďakujem za Vaše názory a postrehy.
@nyusika Inak, jak ked som mala nejakych cerstvych 18, tak som tiez citala, ze sa treba zabalit do folie na noc, ze je to dobre na odvodnovanie, tak som sa teda zabalila. Uz si nepamatam, ze do akej folie sme si s kamoskou tie nohy zabalili, len si pamatam, ze rano sme sa modlili, aby sa podrazdena pokozka rychlo spamatala a tie vyrazky zmizli. Tak fitneska asi zo mna nebude, co uz. Do akej folie sa treba zabalit a kde sa da zohnat?
@trdelnik234 predpokladám že do potravinovej
kazde riesenie je na konci jazyka 😀 Mne ked sa zda ze by bolo treba este pristrihnut u kadernicky ci nejak inak nieco urobit poviem ze ci este toto tu by mi mohla to ci ono...a nikdy nebol problem, sama kadernicka mi povedala ze je jej lepsie ked sa jej zakaznik narovinu vyjadri co chce. A v restauracii zalezi od okolnosti...chodime tam kde sme spokojni, a aj tam sa stalo ze brigadnik mi doniesol miesto kofoly zazvorovy tonic tak som podakovala a vypila, treba zhodnotit co stoji za upozornenie, napr.studene jedlo treba pekne poprosit dat zohriat, alebo vymenit casnik do toho nepcha prst aby vedel ci je to teple 😀 So slusnostou zajdes dalej ako s hystercenim.
@kexik218 ale v tej restauracii by sa nemalo stat casnikov ze namiesto kofoly ti donesie zazvorovy tonic, ked si to nevie zapamatat tak nech si to napise..to by sa mne osobne nepacilo
@deltaa tak už sa nečudujem, prečo ti nechcela urobiť ten účes. Slovenská nevesta ak nemá pol tony laku na rôznych komplikovaných kudrlinkách posplietaných do pletencov, do ktorých sú zapečené korunky, perličky, korálky a trblietky, je trápna chudera 😀 To si si ako dovolila takúto jednoduchú eleganciu? 😎
@1erika3 bol to asi 16 rocny student pisala som ze brigadnik. Ako som pisala, zhodnotila som to ako vec ktoru som nepotrebovala riesit, a uz vobec nie hystercit preto. Maximalne ak by som mala s tym problem poviem ze som si objednala ine, lenze nezalezalo mi co vlastne vypijem a to uz mal otvorene tak som to nechala tak.
@1erika3 mimochodom sama som casnicka a niekedy sa proste pomylis...niektory ludia si myslia ze casnici, predavaci, postari zdravotne sestry a celkovo ludia v sluzbach su stroje-naprogramovane. Preto sa vsade snazim spravat najslusnejsie ako viem, lebo aj chyba sa da oznamit v slusnosti aj s humorom. Ja osobne robim svoju robotu asi 7 rokov a poviem to ako je rok dlhy nepokazim nic a pride den blbec rozlejem na seba vino rozbijam vsetko co chytim 😀😀
@deltaa ta fotka je prava,ci z netu stiahnuta?
@kexik218 takmer všetko pokazené sa dá aspoň čiastočne napraviť správnym prístupom, ospravedlnením, nejakým bonusom, pozornosťou. Na mňa vyliala červené víno mladučká čašníčka. Čo ti poviem...svetlé gate, svetlý top, nadšená som nebola, ale prišlo mi jej ľúto, tak sa ospravedlňovala, stane sa...Ale keď mi donesú jedlo, ktoré je pod kritiku, alebo šetria na klientoch, alebo je polievka evidentne po x-krát rozmrazená, zelenina uvädnutá, to sú veci, ktoré si klient nemá nechať.
@catherinah ku kaderníčke - len na základe odporučení - a jasne formulovať svoje predstavy.
reštika - pokus/omyl - jednoducho niekde varia dobre, inde nie......ak cena pomer kvalita ako tak sedi, tak ok......riadny pruser - skutocne nejedle jedlo, mucha v polievke, studene, skoro ladove - vratim, vymenim, okomentujem, neplatim.
gelove nechty - nekomentujem - nechodim 🙂
@alaguema no ano, treba rozlisit ci ide o vedome zavadzanie zakaznika, vid priklad vsetko co si vymenovala ci nestasty priklad prilezitostnej nesikovnosti 😀 Mozem ist 100krat k tej istej kadernicke a byt spoko a 101 krat proste nebude mat svoj den a dodrbe mi hlavu. Bohuzial 90% ludi hned leti na internet porozpravat negativnu recenziu. Ja som chodila par rokov k jednej kadernicke velmi sikovna bola...no raz ma odflakla dala som este sancu, druhykrat odflakla uz som hladala inu tretikrat odflakla a viac som tam nebola. Tym to konci pre mna. No stretla som sa tu v skupinke nasho mesta s recenziou typu...Chodime tam a tam pravidelne s detmi sa najest, je to nase oblubene miesto ale dnes sme neboli spokojny (uz neviem s cim) ale viem ze to bola nejaka prkotina co sa dala v pohode vyriesit na mieste. Dalej tam stalo ze pani tam nikomu v zivote neodporuca ist. Neviem ako to tam chodi nebola som tam osobne ale zacat vetu prispevok tym ze doposial sme boli spokojny a na zaklade banality urobit zaver, nikto tam nechodte uz nikdy...je minimalne detinske. Treba riesit namieste nie na internete.
@katarinamarkova už na tie gelove nechty nechodím ani ja. Bola som párkrát a stačilo 🙂 Ozaj vyhodené peniaze.
Jednoducho, som takto nepriamo vyjadrila spokojnost s nemenovanym kadernictvom...Mozno som reagovala na prispevok vyssie a pomylil som si nick...

@nyusika Čo???????? Ja mám rada biele.