icon

Nešťastia v rodine a plánovanie svadby😢

mamka515
18. okt 2019

Ahojte žienky....
Podelím sa s vami o naše nešťastie.. Už roky plánujeme našu svadbu máme dve krásne detičky , ale stále nám finančne do toho niečo prišlo. Tento rok sa nám podarilo nasporiť toľko, že by sme sa mohli zobrať v kruhu našej rodiny cca 22-24+hostíich detí. Mali sme prví termín na deň 22.6.2019 ale 4.6 zomrela partnerová babka,18. 6 partnerov otec.... Svadbu sme odložili na23.12.2019...piatok sa dostal môj brat na vážne nemocničné oddelenie s cukrovkou.... Cukrovka mu stúpol na 50😭...po troch dní mu išlo dole na 16😭jeho stav je veľmi zlý.
Nie som paranormálna, ale už mám pocit, že keď máme všetko pripravené na sobáš niekto zomrie😭😭😭😭čo si o tom myslíte???svadbu sme zas odložili na máj 2020
Tento rok je pre nás strašne nešťastný...

Strana
z2
arcticcode
18. okt 2019

Suseda mala pred mesiacom svadbu. A pred dvoma mesiacmi jej umrela mamka. Ja osobne by som kvoli tomu svadbu neodkladal, skor ju urobil "menej hlucnou"

ludmilka2407
19. okt 2019

Svadbu by som neprekladala. Nikdy nevies co moze prist, hocico hocikedy. My sme si s muzom povedali pred svadbou ze by sme ju neprelozili. To, ze prelozite svadbu neznamena ze na daneho cloveka nemyslite.

marca12
19. okt 2019

@mamka515 aj ja som takato paranoidna ☹ vzdy sa nam nieco v rodine deje. Cely zivot odmalicka same nestastia a mam to aj v dospelosti. Ked uz som stastna zase pride taka rana osudu a posledny rok sme mali tiez priserny. Same nevyliecitelne choroby a nestastia,my sme uz zufali. Je mozne aby nas niekto tak nenavidel a zoslal na nas kliatbu alebo co? Vo vasom pripade by som svadbu neodlozila a mala ju 23.12.

marca12
19. okt 2019

@monika2012 preboha,ja tiez chodim 23.12. do prace a neubudlo zo mna pri vsetkej ucte k mamicke a to pracujem u sukromnika a ver,ze tam sa musis inak obracat ako panie na matrike. No skor by mi vadilo ist ako host na svadbu. Ved mamina vybavila papiere a isla domov,ale co taky host. Krepcit do noci na svadbe a od rana chystat stredrovecernu hostinu. Mna by asi aj nastvala pozvanka na svadbu na 23.12.

pribinak
19. okt 2019

@monika2012 prepáč, ale ty potrebujes odbornu pomoc.

janickacrazy
19. okt 2019

@mamka515 Nechápem, prečo ste zrušili ten termín 23.12., ved brat ešte žije a nikde nie je napísané, že dokedy bude žiť. Mojej babke predpovedal, lekár, že do 2-3 mesiacoch umrie a žila ešte 8 rokov. Moja sestra mala svadbu naplánovanú, dedko dostal porážku a bol v nemocnici, svadba prebehla normálne a po týždni dedko zomrel. Teraz ste to preložili na máj 2020 a čo ked sa stane potom niečo?

sara07
19. okt 2019

neodkladat svadbu pre pohreb, smutok a smrt je jedna vec, smutok druha, takto sa k tomu fakt nedostanete
niekto to vyrieši tak že kyticu zanesie na cintorin, zapali sa sviečka pri prazdnom mieste a je to
osobne toto neuznavam, lebo zorganizovat svadbu a všetko ano niekto to stihne za mesiac ale prečo ked sa to dá do pohody, a pokial je velmi mala ako tvoja tak by som to neodkladal
pripadne malu svadbu bez hostiny len slavnostny obed a nik ti nemôže vytknut že sa tancovalo

mamka515
autor
19. okt 2019

@monika2012 nemáš za za čo ospravedlniť to je tvoja skúsenosť a svadbu budeme mať v kostole, takže žiadnu matrikárku nebudeme obťažovať 😉 ale nakolko nám tento rok dal zopár úderov sobáš budeme mať v máji budúci rok a samozrejme v kostole

fidka79
Odpoveď bola odstránená
zuzi0911
24. okt 2019

Moja sesternica sa takto vydávala. Všetko pripravené a mužovi zomrel otec týždeň pred svadbou. Svadbu urobili no nehrala hudba. Všetci boli spokojní. Neodkladala by som to. Takto to budete odkladať donekonečna.

Strana
z2