Nešťastia v rodine a plánovanie svadby😢
Ahojte žienky....
Podelím sa s vami o naše nešťastie.. Už roky plánujeme našu svadbu máme dve krásne detičky , ale stále nám finančne do toho niečo prišlo. Tento rok sa nám podarilo nasporiť toľko, že by sme sa mohli zobrať v kruhu našej rodiny cca 22-24+hostíich detí. Mali sme prví termín na deň 22.6.2019 ale 4.6 zomrela partnerová babka,18. 6 partnerov otec.... Svadbu sme odložili na23.12.2019...piatok sa dostal môj brat na vážne nemocničné oddelenie s cukrovkou.... Cukrovka mu stúpol na 50😭...po troch dní mu išlo dole na 16😭jeho stav je veľmi zlý.
Nie som paranormálna, ale už mám pocit, že keď máme všetko pripravené na sobáš niekto zomrie😭😭😭😭čo si o tom myslíte???svadbu sme zas odložili na máj 2020
Tento rok je pre nás strašne nešťastný...
Svadbu by som neprekladala. Nikdy nevies co moze prist, hocico hocikedy. My sme si s muzom povedali pred svadbou ze by sme ju neprelozili. To, ze prelozite svadbu neznamena ze na daneho cloveka nemyslite.
@mamka515 aj ja som takato paranoidna ☹ vzdy sa nam nieco v rodine deje. Cely zivot odmalicka same nestastia a mam to aj v dospelosti. Ked uz som stastna zase pride taka rana osudu a posledny rok sme mali tiez priserny. Same nevyliecitelne choroby a nestastia,my sme uz zufali. Je mozne aby nas niekto tak nenavidel a zoslal na nas kliatbu alebo co? Vo vasom pripade by som svadbu neodlozila a mala ju 23.12.
@monika2012 preboha,ja tiez chodim 23.12. do prace a neubudlo zo mna pri vsetkej ucte k mamicke a to pracujem u sukromnika a ver,ze tam sa musis inak obracat ako panie na matrike. No skor by mi vadilo ist ako host na svadbu. Ved mamina vybavila papiere a isla domov,ale co taky host. Krepcit do noci na svadbe a od rana chystat stredrovecernu hostinu. Mna by asi aj nastvala pozvanka na svadbu na 23.12.
@monika2012 prepáč, ale ty potrebujes odbornu pomoc.
@mamka515 Nechápem, prečo ste zrušili ten termín 23.12., ved brat ešte žije a nikde nie je napísané, že dokedy bude žiť. Mojej babke predpovedal, lekár, že do 2-3 mesiacoch umrie a žila ešte 8 rokov. Moja sestra mala svadbu naplánovanú, dedko dostal porážku a bol v nemocnici, svadba prebehla normálne a po týždni dedko zomrel. Teraz ste to preložili na máj 2020 a čo ked sa stane potom niečo?
neodkladat svadbu pre pohreb, smutok a smrt je jedna vec, smutok druha, takto sa k tomu fakt nedostanete
niekto to vyrieši tak že kyticu zanesie na cintorin, zapali sa sviečka pri prazdnom mieste a je to
osobne toto neuznavam, lebo zorganizovat svadbu a všetko ano niekto to stihne za mesiac ale prečo ked sa to dá do pohody, a pokial je velmi mala ako tvoja tak by som to neodkladal
pripadne malu svadbu bez hostiny len slavnostny obed a nik ti nemôže vytknut že sa tancovalo
@monika2012 nemáš za za čo ospravedlniť to je tvoja skúsenosť a svadbu budeme mať v kostole, takže žiadnu matrikárku nebudeme obťažovať 😉 ale nakolko nám tento rok dal zopár úderov sobáš budeme mať v máji budúci rok a samozrejme v kostole
Moja sesternica sa takto vydávala. Všetko pripravené a mužovi zomrel otec týždeň pred svadbou. Svadbu urobili no nehrala hudba. Všetci boli spokojní. Neodkladala by som to. Takto to budete odkladať donekonečna.

Suseda mala pred mesiacom svadbu. A pred dvoma mesiacmi jej umrela mamka. Ja osobne by som kvoli tomu svadbu neodkladal, skor ju urobil "menej hlucnou"