Neuveriteľné víťazstvo Pellegriniho: Čo ďalej?
Vlastne to je možné, nie som prekvapená. Vyhráva Pelle. Sťahujem sa do zahraničia. Dovidenia všetci.
Ja som v kútiku duše verila, že nie sme stratení. Po tomto som presvedčená o opaku. Plakať sa mi chce 😢
Maj sa a šťastnú cestu 👋👋👋👋 Tie hrdinské kecy,nesťahovala si sa, keď vyhral Smer? 🙈 Nevolila som ich, ale tie trápne príspevky o sťahovaní sú na smiech.
Ale prosím ťa. Nepôjdeš ani do susedného mesta. Takéto sťahovanie tu už bolo po voľbách a všetky hrdinky tu ostali.
Vy si z toho robíte srandu, ale so Slovenskom už nikto nechce mať nič spoločné. Aj Česi od nás bočia a to sme mali vždy výborné vzťahy.
@elenka211 Bye bye, ladies and gentlemen. I'm moving to England. It was nice knowing you all. I'm praying for this country, because it will need it.
@zmrzlinka8 taka hrdinka a bojí sa písať pod svojim nickom, hrdinka v anonymite. 🤔
Neviem co stresujes keďže To naťahujú a môže to byť len na oko aby si voliči mysleli ze vyhráva ten a pred koncom to bude naopak
Ak by som chcela žiť v zahraničí, tak nečakám do volieb. 🙂 Voľby prezidenta toho na Slovensku veľa nezmenia.
@walentina7 Určite to oslávi aj takým tým bielym "cukrom" čo mu minule vypadol z vrecka, tým cukrom z lietadla ako povedal 😂
@zmrzlinka8 to nieže jazyk , ale jednobunkovce ktoré si zvolia jamky a hnedú dieru ale fuj Ps a iné stany okrem smeru sú niečo nepochopitelne , dnes som bola v komisii a 8 z 9 členov nemali jediný relevantný dôvod prečo voliť peleho ako jamky a charizma ale zase naopak korčok a vojna . A za 10 minút prezident je len bábka ..se.r.ie..te si do úst každých 5 minút. Dúfam že je to len zlý sen s ktorého sa ráno zobudím
@dada0902 naopak to už byť nemôže. Korcok by musel získať nad 85% zvyšných hlasov, čo už nedá.
@lenkakravcova Zmenia, to ako sa na nás bude pozerať celý svet. Sme oficiálne ruskou odnožou.
@dadis myslíš? Zákony predkladá vláda. Prezident tam veľa nemôže. Max vrátiť na pozmenenie nejaký zákon. Inak veľa právomoci nemá.
@loolaa to áno, s tým súhlasím že zahraničie sa na nás bude pozerať asi tak nejako. Aj keď zase (ak sa veľmi snažím v Tom vidieť niečo možno dobre) tak možno s maďarským a Poľským prezidentom budú kamoši a budú akože "silná V4 (bez Česka)) 😂 možno to bude aspoň taká opozícia vramci Eú. Aj keď ktovie či to nebude nám ako občanom na škodu. Čas ukáže.

Čau čau, bal kufre ešte dnes, ráno môžeš vyraziť.