Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
@alexamilov máte to v e-maili
@jojka810 Dobry vecer, aj ja by som poprosila velmi pekne 🙏
Dobrý večer. Niekdo mozno sq chysta na skusku 30.05 v Galante?
Mne sa teraz dostali do ruk testy, pretože doučujem jedneho cudzinca na ne. Tak kto si prosi, napíšte mi mail, pošlem vam ho. Ale netuším či sú tu všetky otazky, alebo sa môžu vyskytnúť na testoch aj sú ešte aj iné.
@sava282 prosím Vás môžete aj mne poslať tie testy? Ďakujem pekne
Mohla by som poprosiť nejaké testy z hygienického minima ak niekto robil v Žiline ? Na mail porubcanska.natalia@gmail.com
@natalia123_ kedy idete na testY ...? Stiahnite si to z google disku od uzivatelky sava...je to trosku vyssie taky odkaz doc google....
@neznama159 vies mi ho prosim poslať? Čaká ma to vo stvrtok v ZA
@6misika6 Ako prebiehaju skusky v Žiline? Je to ok?mol test podobny tym co su uz vtejto teme?
Tu uz asi vela ludi nechodí...;(
Dobrý večer, mohol by som vás veľmi pekne poprosiť o zaslanie testov na hygienické minimum? Skúšky mám 11.septembra v Žiline. Vopred ďakujem. Poprosím na tento email: anton.zivcak@gmail.com.
Dobrý večer, mohol by som vás veľmi pekne poprosiť o zaslanie testov na hygienické minimum? Skúšky mám 11.septembra v Žiline. Vopred ďakujem. Poprosím na tento email: anton.zivcak@gmail.com.
@tono260791 zdravim, v kazdom okrese a meste su ine skusky. Mali by ste sa naucit to co vam zaslu v emaily. Ja som mala robit skusky v ziline mala som aj otazky a nakoniec som sa nahodou dostala na skusky do Dolneho Kubina a otazky boli trochu inaksie oproti Žiline. Kamaratka robila v Žiline skusky a vravela ze su dost prisni.Tak sa treba dobre pripravit. Drzim palce
Mam odfoteny test na epidemiogicke skúšky písaný dnes, do testov sme nemohli vypisovať (predpokladám, že sa posúva na ďalšie skúšky) skúšky robene v LM
Ahoj vieš poslať aj mne na email tie otázky ? Nech viem aspoň približne čo tam je ? Ďakujem
@zuzicka2210 máte ich v e-mailovej adresy.
@jojka810 môžem poprosiť otázky aj ja ? Ďakujem
Poprosím aj ja vypracované testy . Veľmi pekne ďakujem. Email lauver08121314@gmail.com
Dobrý deň, môžem pekne poprosiť aj mne poslať testy? Ak by sa dalo aj vypracované? Budem vďačná aj za nevypracované. Ďakujem
happydaypb@gmail.com
Ahoj vieš poslať aj mne na email tie otázky ? Nech viem aspoň približne čo tam je ? Ďakujem
@jarmok11 prosím pošlite mi. happydaypb@gmail.com
@jojka810 Dobry vecer, aj ja by som poprosila velmi pekne 🙏
Mohla by som aj ja poprosiť testy tiež karkoskova.monika@gmail.com
Dobrý deň ja som bola dnes v Topoľčanoch,až niekto potrebuje testy pošlite email.
@sava282
@jojka810 môžem poprosiť tie testy? Na sandrita01456@gmail.com
@victoire ak môžte napíšte mi email.skusim poslať...
@monika5376 dobrý deň môžte poslať aj mne ? Na sandrita01456@gmail.com?? Dakujem
@monika5376 viktoria.kniesova@gmail.com ďakujem veľmi pekne za ochotu 💕
Dobrý deň, môžem pekne poprosiť aj mne poslať testy? Ak by sa dalo aj vypracované? Budem vďačná aj za nevypracované. Ďakujem
happydaypb@gmail.com
@lenkahappyday poprosím na lauver08121314@gmail.com
26.4.2025 som v tejto diskusii vložila link, kde si viete tie testy stiahnuť. Ľudia prosím čítajte aj predchádzajúcu diskusiu 🙏🏻
26.4.2025 som v tejto diskusii vložila link, kde si viete tie testy stiahnuť. Ľudia prosím čítajte aj predchádzajúcu diskusiu 🙏🏻
@sava282 pošlete mi ten link karkoskova.monika@gmail.com
@sava282 pošlete mi ten link karkoskova.monika@gmail.com
@skalka111 🤦🏻 ešte raz si prečitajte,čo som predtým napísala. Pekný deň
Dobrý deň, ak by ešte niekto mal príklady otázok, budem veeeľmi vďačná ak pošlete na jaholnikol@gmail.com <3
Poprosím ak sa nájde niekto kto ma testy - odborná spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky závažných činností v zariadeniach starostlivosti o ludské telo? tibor.b@centrum.cz
@veronikaxxx11 zdravím poslal niekto testy na toto? Ja by som sa rada pridala ja idem budúci týždeň a tiež vôbec netuším ako to prebieha. Ak by bol nejaký test rada by som si pozrela aspoň okruhy otázok. Vopred ďakujem.

Tu je link, kde si viete stiahnuť súbor s príkladmi otázok na hygienické minimum 😉. Doteraz som nevedela, ako to urobiť, aby som to vedela zdieľať.
https://docs.google.com/document/d/1rWhG7VCclUX...
@sava282 kde ste robili skúšku prosím ?