Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
Dobrý deň. Prosím Vás, dnes som nastúpila na novú prácu a tam mi povedali že tiež potrebujem tieto testy. Som z toho dosť nervózna keď si tu čítam Vaše príspevky. Ale vidím, že niektoré z Vás posielali aj vypracované otázky na Email. Našla by sa nejaká dobrá osoba ktorá by tieto vypracované otázky mohla poslať aj mne? Vopred ďakujem za ochotu a pomoc.
@sava282 prosim o testy na janaja0212@gmail.com Dakujem velmi pekne.
@jojka810 prosim o testy na janaja0212@gmail.com Dakujem velmi pekne.
@lenkaaninka Ahoj, poslal Ti niekto niečo?
Prosím vás mohol by mi niekto poslať testy na hygienické minimum veľmi pekne prosím mail jojusgedaiova8@gmail.com
@jojka810 možem vás veľmi pekne poprosiť o podklady na mail: foxibuf@gmail.com
Dobrý deň, mňa čaká skúška na budúci mesiac. Môžem aj ja poprosiť niekoho ak má vypracované testy, alebo otázky? Ďakujem
aj ja vás poprosím o zaslanie otázok do mailu brigitabenoova@gmail.com , ďakujem
@jojka810
Ahoj, mohla by si mi to prosím poslať na akp.tonka@gmail.com. Ďakujem
@jojka810 vedela by si to i mne poslať prosím? hurricanos852@gmail.com
ahojte. prosim môžem niekoho pekne poprosiť , kto má testy na hygienicke minimum poslať mi na mail. marekcuj@gmail.com budem vďačný.
@jojka810
Čaute... ktorá dobrá duša 🙏by aj mne poslala testy na hyg.minimum...bola by som velmi vďačná.
@jojka810 Dobrý deň, môžem poprosiť aj ja tie testy jana.basile@gmail.com
@jojka810 Pekný deň prajem, mohla by som Vás poprosiť o testy? matka811@gmail.com veľmi pekne Vám vopred ďakujem.
@jojka810 email : neolit@neolit.sk Dakujem
Dobrý deň, môžem poprosiť aj ja tie testy neolit@neolit.sk 17.6,2024 sa blizi .
@jojka810 Pekný deň prajem, mohla by som Vás poprosiť o testy ? evavargova321@gmail.com Ďakujem veľmi pekne.
Mohla by som prosím od niekoho dostat testy aj ja ? mail : mirca.hornakova@gmail.com
@jojka810 smiem poprosiť testy drugdova77@gmail.com
Poprosím ak sa nájde niekto kto ma testy na hygienické minimum a bude mať čas poslať mi ich mail drugdova77@gmail.com budem veľmi vďačná. 12.6 mam skúšky v Leviciach

@sava282 pekný deň prosím vás mate ešte tie testy na hygienické minimum