Nevinné žartíky
Nazdar súdruhovia!
Sestre sa pred pár týždňami narodil prvý drobec a na mne akosi ostala "úloha" toho vtipného uja, ktorý učí deti hovadiny (len ona to ešte nevie 😉).
Takže sa vás chcem spýtať, aké nevinné žarty, pranky, slová alebo čokoľvek iné ste učili svoje ratolesti vy. Niečo, čo je vtipné pre okolie, ale zároveň to matku dieťaťa nenaserie, ale pobaví. Alebo prinajhoršom pri tom len pokrúti hlavou a povie: "Zase si ho naučil ďalšiu sprostosť?" 😀
Sám mám nejaké nápady, ale rád sa nechám inšpirovať aj od iných.
EasyWayOut
@easywayout normalne mi je luto,co ti tu vypisuju a ako ta moralizuju…😏 ale k veci,u nas vtipky ficali dost a aj sme si robili zo seba zarty…ked bude vacsi,podsun mu niekde prdiaci vankus napriklad,raz mi otec napchal do topanok papier a ja som utekala k mame,ze som za celu jednu noc velmi vyrastla a nemam si co obut…vraj som mala velmi udiveny vyraz tvare😁
toto je jedno z najdivnejsich for na konikovi ake kedy boli zalozene. A ma to skor creepy vibe nez cokolvek ine. Preco by clovek kt. ma zdravy vztah k detom chodil na fora s matkami a pytal sa ako ohurit cudzie dieta? Nic v zlom, ale do fora ako je toto by som nevlozila ani jeden napad, lebo prve co ma napadne, ze 1. detom vobec nerozumies 2. bohvie k comu by si moje napady vyuzil.
@ibajaanikiny, to je super, díky. 😅
@kittykat22, z nudy? Lebo sa rád dozvie niečo nové, čím by mohol rozšíriť svoje poznatky? Ale máš pravdu, kašlite na to. Hľadať pochopenie je dnes dosť náročné.
Náš krstny učí našich dvoch chalanov asi 5 minútové pozdravy rukou :D najprv len tap, potom lakťom, potom ukazoval a urobí také že zzzz, potom potiahne za malíček a akože si prdne, potom sa netrafi, potom sa malý snažiť trafiť a akože ho zhodí na zem no rehoceme sa všetci lebo malý to berie strašné vážne a reálne stojime pri dverách 5 minút kým sa oni pozdravia :D máme dvoch, takže s dvomi to absolvuje dva krát ale nikdy sa neopakuje :D potom si ich zvykol pohadzovat pred sebou, držal ich za bruško a za hruď a akože išiel hodiť na zem "cukor, káva čaj rum, bum" atď teraz sa to už nedá, majú 20 a 15kg😅 alebo ja s nimi hram hru na koč. Koč išiel po malých kamienkoch, po veľkých to ich viac hadzem, potom po balvanoch to uz vyskakuju a potom jama a padnu na zem pomedzi nohy.. samozrejme ich držím a v skutočnosti naozaj ich nikto nehádže o zem👍
Nečítala som ďalšie príspevky, ani sa mi nechce hoci je to isté zážitok. Veľa šťastia. V základe stačí len sa s tými deťmi hrať, hocijakú blbovinu čo ich napadne, to vždy zaberá.
@easywayout ahoj. Mne sa velmi paci, ked sa kamosi zdravia s mojimi detmi pastami k sebe alebo si davaju high five, kludne si mozes vymysliet vlastny styl pozdravu rukami alebo zadkom :D co budu mat len s tebou.
Nie je to sice az take vtipne pre okolie, ale zabavne pre dieta to urcite bude.
@antonka, super. Ďakujem. Takto nejako som si to predstavoval.
@akje, najprv som premýšľal, že akými pastami, či na seba striekajú tie zubné alebo čo.... Až potom mi došlo, že päsťami. 👊 😅
V každom prípade díky. 😄
@easywayout 😁 ano. 👊 tak ;D
Ahoj, je super, že chceš byť vtipným ujom, ale zváž aj to, čo Ti píšu ženy, že s fórkami radšej vyčkaj na vhodný vek dieťaťa. Môj syn má tiež vtipného uja, lenže on jeho vtípky nepochopil a cca od 4 rokov má z neho strach a nepomohli ani ubezpečovania, že ujo to myslí len zo žartu... ☹️
@easywayout vtipky podla veku. Inak zabavis rocne dieta a inak 5 rocne a 8 rocne to uz je uplny parťák na vtipky, ktore bude aj vracat 😉. Do roka mojho maleho bavilo fúkanie na brucho, balóniky ktore som vyhadzovala a on sa chcechtal, šteklenie je klasika az u starsich. To mam pocit, ze az do puberty bude chciet 🤣🤣🤣. Schovávanie sa za decku a kuk, bubnovanie na plastové nádoby, neskor na hrnce. Alebo som si este spomenula, ked zacal chytat veci, tak mi chytal nos a ja som kychla, to sa tiez vzdy zabavil, hojdanie na nohach. Ked uz mal rok tak klasika vyhadzovanie do vzduchu, sedenie na krku, bláznenie v bazene s malymi gulickami. Na margo toho, ho vies zobrat na plavanie s detičkami a mamka si oddýchne. Ked uz vedel pekne sediet, tak mal rad, ked som ho vozila na biku. A tak. To aj uvidis ake to bude dieta, niektore deti su viac uvoľnene, neboja sa zvukov alebo rýchlejších pohybov. S tymi mozes robit co chces. Ine deti su ustráchane a boja sa vsetkeho, tam budes musiet zjemniť vzhladom k povahe.
Ja k téme,.moju malú som učila v čase ,keď sa každý vypytoval aká veľká vyrasties a papa a také,tak som vždy zafrajerovala,že toto je slabé,ona vie už lepšie kúsky: 4+1 a ukázala celú ruku 🙂 a 7+3 a obe ruky ukázala. 🙂
@easywayout zase jedna zo zbytočných tém, že by sme ju našli neskôr na IG? Zbytočné je niečo dopredu plánovať, poznám dvojčatá, kde jedno je až nedetsky vážne, to by sa iba udivene na teba pozrelo a nezopakovalo nič. Rieš to, keď to bude aktuálne

@easywayout alebo máš v sebe dane byt vtipný alebo nie. Keď sa chceš do vzdelávať, nauč sa detské riekanky, sú medzi nimi.aj vtipné. Na druhej strane co môže byt v určitom kontexte vtipné, môže v inom vyznieť trapne. My sme žiadne vyumelkovane vtipnosti deti neučili, to prišlo samé. Napríklad nohavice volal honavice, bolo to milé vtipné a vyplynulo to zo situácie.
Možno raz pochopíš, možno nie.
A frajerka ta naozaj neposlala správne. V tom jedinom máš pravdu