icon

Nevydarené ombre. Mám ísť naspäť na tmavo?

sandra151
3. máj 2017

Ahojte...dlhé roky som bola tmavovláska, cítila som sa fajn ale časom sa mi zunovala tak som chcela zmenu, zainvestovala som do kaderníčky a spravila mi ombre s olaplexom(šetrnou metodou) kedže na prvýkrát vysledok nebol uplne podla mojich predstáv na čo ma aj upozornila kedže z tmavohnedých sa ide ťažšie na svetle povedala že to spravime na dvakrát...čakala som teda 3 mesiace aby som vlasy moc nenamáhala a objednala sa k nej....nevedela som sa už dočkať pretože pohlad do zrkadla sa mi nepáčil! nebolo to že zlé alebo škaredé ale necítila som sa dobre a ani pekne, s mojim velkym sklamanim som od nej druhýkrát odišla a možem povedať že je to takmer rovnaké než po prvom sedení....vobec sa necítim lepšie ani krajšie , baby to občas pochvália a od chlapov stále počúvam nech idem späť na tmavo..mrzia ma ale peniaze ktoré som do toho vrazila ( 100 eur) , čo teraz? dokonca su aj polámané a uplne zbytočne, čo myslíte mám kašlať na investované peniaze a radšej sa cítiť dobre vo svojej koži a prefarbiť naspäť , alebo dúfať že sa mi to zapáči??

Strana
z2
dominika6
3. máj 2017

@sandra151 sa pozri ako to hnusne vyzerá s blond koncami..o ktoré prídeš ešte rýchlejšie kedže čím viac svetlejšia tým viac agresívnejšia..

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
3. máj 2017

@sandra151 ved to mas take, len dlhsie vlasy

robis si tu z nas srandu ?

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
3. máj 2017

@sandra151 nuz...tak na toto ti uz ja neodpoviem 🙂

ked si ostala nepochopena uz v druhej doskusii, asi je chyba na tvopjej strane.
VSETKY do jednej ti tu napisali, ze teraz to mas ovela lepsie, ze mas perfektne spravene ombre.
ked ta nezaujima nazor inych, naco sa pytas ??
slahni si na vlasy ciernu (pardon - tmavohnedu) a bud spokojna.
vidis len to, co tam vidiet chces, nie si voci sebe objektivna.

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
3. máj 2017

@sandra151 citaj si po sebe, ako verklik 🙂
neutocim, len to uz lezie na nervy.
clovek ta pochvali a furt si hudies svoje...naozaj nema zmysel, aby si sa pytala na nazor, ked ta nezaujima.
mala si rovno napisat, co chces citat 🙂

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
Odpoveď bola odstránená
sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
mattahari
3. máj 2017

Škoda, že sa tu neozvala nejaká kočka kaderníčka, čo by poradila. Ja za seba poviem, mne pred časom robila ombre tiež jedna šikovná kočka u nás, robila to asi podobne ako tebe, na dvakrát, šetrne, aj to po odfarbení takto vyzeralo skôr do žlta. Nakoniec to krátko dofarbovala jemnou sivobielou, až potom to chytilo ten odtieň ako chceš ty. Ja som bola spokojná. Tá sivá sa postupne strácala a na jej zachovanie si doteraz dávam pri umývaní šampón a balzam na zachovanie sivobielych a potláčanie žltej.

mattahari
3. máj 2017

Dostať ich od rôznych značiek

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
nicollette332
4. máj 2017

Podla mna to mas prave ze velmi pekne. Take jemne je to super. Keby to bolo az moc blondave tak by to neprirodzene svietilo a to si predpokladam ani nechcela, kedze si sla do sedej. Mas to velmi pekne len si mozno musis zvyknut. Kadernicky nie za kazdym vedia skopirovat presne nasu predsatvu, lebo kazdy vlas je iny

selena2
4. máj 2017

Pekne to máš urobené.Také prirodzené.

tyaja5
4. máj 2017

trosku ziram.pretoze to mas akoze fakt pekne a dobre urobene.malokomu sa podari urobit pekne ombre aspon teda co viem z mojho okolia a poviem ti, ze toto co mas ty na hlavke je vydarene.nic by som s tym nerobila je to superske 🙂

Strana
z2