Nežmýka mi práčka
čo robit ked mi práčka nežmýka ?? čo jej može byt ?? viem ze mam zavolat opravara ale ale je sobota 😒
nezmyka? tak zrejme budes mat zly remen na bubni 😒 samozrejme ak ti nevrti bubon,a ak ti nevypusta tak zrejme upchata hadica,filter alebo zle cerpadlo :(
Alebo tiez tomu moze byt zle rozlozena bielizen v pracke. Mne sa to stalo vcera.
@natal12 u nas zabralo vybrat pradlo (bleeee take mokre a studene), vycerpat vodu a zvysnu vyliat cez ten otvor na cistenie filtra, potom dokladne vycictit filter (mohlo tam nieco spadnut aj cez ten tyzden od vycistenia) a aj odtokovu hadicu odmontovat a poriadne preplachnut. Potom ju skus naprazdno pustit (alebo len s minimom naplne) na najkratsi mozny program a uvidis.. Ked nezaberie - volat servisaka :(
U nas dvakrat islo len o ten filter a odtokovu hadicu - naposledy to uz bola komplet elektronika a kupovali sme novu.
dobry den..co robit ked mam spadnuty remen Y prackz? mam zanussi ZMT 5105..
☹
ahojte, mal niekto problem s tym, ze bubon sa sice toci, ale pomaly a pradlo nevyzmyka? filter vycisteny, hadice skontrolovane. 😒
@baryana prosim ta ako si to riesila? mam ten isty problem teraz. ale iba vtedy ked tam dam jednu vec ktora je tazka ked sa napije vody, napr. flis. toci toci a nezmyka.
@adriana1988 uz si neviem spomenut. Len viem,ze mm urobil kompletnu udrzbu, vratane odtoku.ale nebolo to nic zavazne.
Ahoj mam taky problem mam pracku beko a mam ju us 3 roky.Rok 2013 us mala poruchy potom 2014 us sa to nedalo vydrzat nieco tam Skripe jak bi sa tam pral lad skontrovala som to ale nic tam nebolo precistia som filter vsetko bolo v poho neviem co to moze byt poradte nemozem prat lebo mam viac poruchy robi divne zvuky remen je v pohode neviem co to je 😒
a este pocujem hlasno pracku niekedi v pohode a niekedi hlasno neviem co to moze byt skontrovala som to a nic tam neni lano je napnute cerpadlo je nove neviem co to je us 2 roky ma poruchy ;(
...mne nezmyka len ked periem látkové plienky, inak žmýka...viete poradit, v com to moze byt? Dakujem.
Ahojte, mam podobny problem pračka aj čiastočnežmýka, ale nie uplne ako predtym a aj slabo placha mam tam bublinky . Neviem či to už nie je na opravara ked je tam aj to plachanie. Maminky aspon tak orientačne kolko stoji orpavar? Ked len pride skontroluje , nedokupuje nahradne diely. Nikdy som pračku nedavala opravit. Dakujem 🙂
My raz za takýto podobný výjazd 20 EUR.
Vie my prosim vas poradit.neperie my pracka ani nezmyka.som zo ziliny.nepozna niekto dobreho opravara aby nebol moc drahy.dakujem.
@12nela skus p. SELIGU, su to vlastne bratia seligovci. Cislo najdes na internete. Mame s nimi v rodine iba dobre skusenosti.

@natal12 skusila si filter vycistit? a ci nieje vzadu upchata ta hadica co odvadza vodu ja som tam minule mala goralku