icon

Neznáme zariadenie sa pripája do môjho google účtu

14. dec 2021

Ahojte..
Mám taký problém že,som si všimla že neznáme zariadenie sa mi pripojí do môjho Google uctu čo známe, že pravdepodobne vidí všetko čo ja robím na mobile.. Lenže... Pise, že je to neznáme zariadenie.. Posielam aj foto ako to mam v mobile.
Ako viem zistiť typ mobilu pripadne polohu alebo IP adresu toho zariadenia ktoré ma sleduje
Ako je vôbec možné, že neznáme zariadenie sa vie dostať do mojho Google účtu?

Neznáme zariadenie sa pripája do môjho google účtuNeznáme zariadenie sa pripája do môjho google účtu
Strana
z2
annm81
15. dec 2021

@stella14 Tak je to problém danej osoby. Ďalej by som sa tým nezaoberala, len skúsila nastaviť spamový filter tak, aby zachytil správy pre ňu.

derdia
15. dec 2021

Zistim ti od brata co toto znamena. Alebo pozoadaj nejakeho kamosa iteckara ti musia vediet lavou zadnou co to je.

stella14
15. dec 2021

@annm81 neviem to nastaviť, aby zachytil správy pre ňu

stella14
15. dec 2021

@derdia našla som aj ja jednu aktivitu z neznámeho zariadenia, ale píše Slovensko a tá pani ktorej maily mi chodia je z Čiech. Ešte aj pozvánka na vakcináciu mi prišla pre ňu.

derdia
15. dec 2021

Ahoj moj brat ti odkazuje ze hned si mas zmenit heslo a mas si dat dvojite zabezpecenie.

annm81
15. dec 2021

@stella14 Tak ak tam nie je nič špecifické a kľúčové podľa čoho sa to dá, potom to bohužiaľ musíš strpieť, je to akoby niekto zadal nesprávne telefónne číslo a tebe neustále niekto volal. Neobťažovala by som sa ale kontaktovaním odosielateľov, nemôžeš vkuse každému odpisovať a upozorňovať na jeho chybu.

derdia
15. dec 2021

A nemas nkvy mobil?

stella14
15. dec 2021

@derdia ďakujem, heslo som zmenila, dvojstupňové overenie som mala zakliknuté, ale vôbec to nefungovalo.

stella14
15. dec 2021

@derdia nie, mám starý mobil, nič som nemenila, len od času mi chodia tie správy, ktoré nepatria mne. Ale našla som že bolo prihlásenie z neznámeho zariadenia, tak som to dúfam zrušila.

zmackov
17. dec 2021

Je to jednoduché ,ak si sa prihlásila do nejakej aplikácie pod gmail účtom,automaticky je prihlásené ,aj ja to mám, som prihlásená s mojim účtom do Kaufland aplikácie ak by som dala odhlásenie tohto zariadenia ,stratila by som údaje z nej ako body a kartu s QR kódom, tak len stačí porozmýšľať, že kde si sa takto registrovala .

niekto2hy
17. dec 2021

@zmackov Nejedna sa o aplikaciu,ale zariadenie - mobil,tablet,pc,ntb,adroidovy prehravac.

zmackov
17. dec 2021

@niekto2hy áno ja viem že cudzie zariadenie je pripojené ja keď som ho dala odpojiť tak som sa už nevedela potom dostať do tej konkrétnej aplikácie,tam vlastne pri odpojení vypísalo upozornenie,že odstránenie je nezvratný proces viac sa nebude dať na neho pripojiť, ale je to zvláštne, že takto to funguje ,určite si treba dávať pozor komu a načo dávame povolenia pri sťahovaní rôznych aplikácií.

simulienka2207
Autor odpoveď zmazal
klaud413
15. mar 2025
Strana
z2