icon

Čo robiť pri deaktivácii účtu Google?

sszuzu8
Včera o 17:14

Ahojte prosím vás už vám dakedy deaktivovali účet Google s tým ze ste niečo porušili?

Ja som sa to dozvedela až dnes ze od 8.9. Mam deaktivovany účet. 🤦‍♀️ Neunuvali sa mi dat vedieť prečo konkrétne vraj len nejaké porušenie. Email používajú aj deti tak úplne neviem co sa stalo. Nedajú sa z neho stiahnuť ani fotky co tam boli ani urobiť z nich screen lebo ich nenacita. Ide mi len o tie súbory nie o email. Podala som odvolanie a píše ze do 2 dní by sa mali ozvať. Podarilo sa vám váš účet dostať naspäť? Prišlo niekomu aj zamietnutie? Netuším kde je problém účet používam len ako úložisko a deti ku hrám🙏

tundra
•
Včera o 21:32

@sszuzu8 dôvod deaktivacie,by mal byt uvedeny v emaili.

jimmyy128
•
Dnes o 05:27

Este predtym, nez ti pride odpoved na odvolanie, jedna vec, ktora sa oplati vediet dopredu. Google pri niektorych typoch porusenia posudi najviac dve odvolania. Ak prve neprejde, mozes podat druhe, ale uz len s novymi informaciami, a potom sa vsetky dalsie zatvaraju. Takze to druhe netreba poslat s tym istym textom ako prve.

K dovodu. Nemusi byt len v emaili. Ked sa skusis prihlasit do uctu v prehliadaci, vysvetlenie sa ti zobrazi priamo na tej obrazovke, kde ta to odmietne. Casto je to konkretnejsie nez ten mail.

Pises, ze ucet pouzivaju aj deti na hry. Toto je vec, ktora ludi prekvapuje najviac: Google deaktivuje cely ucet aj vtedy, ked sa porusili pravidla jedinej sluzby. Staci YouTube alebo nejaka hra a clovek sa uz neprihlasi nikam. Takze sa pozri aj na to, co sa cez ten ucet robilo, nie len na mail.

A k tym suborom, lebo to je to hlavne. Deaktivovany ucet este neznamena, ze sa data stiahnut neda. Google sam pise, ze sa mas skusit prihlasit bezne a stiahnutie udajov moze fungovat. Uplne zablokovane to byva len pri niektorych poruseniach, napriklad pri pravnej ziadosti alebo ukradnutom ucte. Takze skus Google Takeout este teraz, popri odvolani, nie az po nom. A ak si z EU, na tej istej stranke Googlu je aj odkaz na dalsie moznosti riesenia sporu, ktore mas navyse oproti zvysku sveta. Ked by odvolania dopadli zle, je to posledna cesta, ako sa k tomu dostat.