icon

Neznášam turistiku

halabolka
21. nov 2020

Mamicky aj nemamicky, chodite na turistiku? Da sa k nej vybudovat vztah? Ja by som taaak rada.. a nejde to 😀 bolo niekolko pokusov, tury kratke aj dlhsie, stupaky aj prechadzky po nizsich kopcoch, v zime ci v lete, s krasnymi vyhladmi.. no aj tak to so mnou nic nerobi. Telo si pyta pohyb, kedze mam sedavu pracu a teraz pocas corony a navyse cez zimu sa toho vela neda. casto stretavam mamicky s 3 a viac rocnymi detmi, dokonca nosia svoje male dietky v nosicoch. Okolo mna samy turista. Tiez by som rada k tomu v buducnosti viedla svoje deti vramci zdraveho zivotneho stylu, pri kazdej snahe priam vypluvam dusu a nadavam, ziadne vyplavovanie endorfinov sa nekona ani po vystupeni na vysoku horu..

Strana
z3
elementissa
22. nov 2020

@halabolka no neviem, je jogu môžeš cvičiť aj doma. Mam známe a rodinné príslušníčky, ktoré cvičia jógu doma. Sú bezplatné videá na nete alebo si môžeš kúpiť cvičebné programy prípadne hodiny s trénerom online. Takisto moja tanečná trénerka teraz počas korony robí skupinové tanečné skupiny online. Zaplatíš si kurz a máš normálne cez zoom alebo Skype hodinu s reálnou trénerkou. Robí rôzne varianty tancov pre jednotlivcov hlavne ženy (aj keď je trénerka spoločenského tanca a za minulý rok majsterka sveta WDSF profi). Aerial acrobatics (tie na tých plachtach) sa ozaj nedajú robiť online, to uznávam, ale na väčšinu týchto indoorovych aktivít ti stačí video, kúsok miesta v obývačke alebo na chodbe a ideš. Takže skôr iba vidíš dôvody prečo sa niečo nedá, ale spôsoby, ako sa to dá už nehľadáš. A potom sa sťažuješ, že neznášaš turistiku.. Veď načo sa trepeš na túry, keď ťa to nebaví... Jogovat môžeš aj doma

halabolka
autor
22. nov 2020

@elementissa ved ja aj jogujem. Kazde rano cvicim jogu uz 3 roky. Lenze ta joga mi nestaci, je to neporovnatelne s niekolkokilometrovou chodzou napr. A nie, nehladam vyhovorky. Chcela som si precitat nazory inych bab tu. Neviem preco mas potrebu sa do mna obuvat 🤷🏻‍♀️

lucinka1073
25. aug 2023

@halabolka aj ja a muž má rád dovolenky na Slovensku a hlavne všetko v Tatrách,horách a ja to nenavidim

skorpion1991
26. mar 2025

@ivca88 kašli na hory a choď do fitka

Strana
z3