icon

Nezvládam rozdelenie s partnerom.

23. mar 2020

S partnerom zijeme v spolocnej domacnosti no kedze ma trvali pobyt u rodicov pnku musi mat u nich. Byt je ale pisany na mesto a nemame tam trvaly pobyt on tam je somnou tak vsak asi viete. Problem je ze musel na pnke kvoli krizom a uz je to mesiac. Chodim za nim a zas on zamnou no aj tak sa tu cirim sama. Nic ma nebavi v byte je bordel nevarim. Seba nakrmim ked ozaj telo povie najedz sa. Mavam problemy zo spankom no odkedy spavame v posteli spolu a on sa peituli zaspim jak ... no tym,ze sme os seba sa moja nespavost vratila. Som unavena bez nalady chodim z prace domov idem nakupit rodicom a zase som zavreta medzi 4 stenami. Mam pocit,ze sa cochvila zblaznim.

Strana
z3
jaskolka
24. mar 2020

Socialke je fuk, kde má on trvalý pobyt, jedine ho skontrolovať by t došli. Na to sa udáva adresa. Nikde neriešia, či tam je načierno ci na bielo.a určite nekontroluju, či to je mestský, či aký byt. Ako zufalku ta nevykresluje nikto, ale čo si myslieť o dospelej zene, ktorá neje, nespi a žije v bordeli v byte, lebo tam nie je jej chlap?keby si sa posťažovala, joj, nudím sa, chlap mi chýba, a ako zabiť voľný čas. To by inak vyznelo. Veď si precitaj ešte raz... Neupratujrm, nejem, nespim bez neho, asi sa o chvíľu zbláznim... .A pritom vraj tam chodíš aj on k tebe, čo teraz tiež nie je múdre.Mozno si to len tak zle napísala, ale prepáč, bez urážky, to nepôsobilo ako vyjadrenie zrelej a samostatnej dospelej ženy, ale ako.. No áno, zúfalky....

mircalla
24. mar 2020

Vyckaj ako my vsetci ostatni. Ci si myslis, ze ty jedina mas obmedzenia? Kurnik si zdrava, nejdes rodit, nemas postihnute dieta, nemas zdravotne problemy, nefnukaj kvoli takej hovadine.

23121974
24. mar 2020

@retatka Zdá sa,že dočasne chlapec utiekol 😂 A pri tomto chovaní to neskôr zrejme už nebude len dočasne....

misinka26
24. mar 2020

Pre boha ty máš koľko rokov dievča, 15 ??? nauč sa žiť sama so sebou... nikdy na nikom nebuď závislá, to je cesta do pekla... a to ti chcem dobre... lebo keď ťa tvoj princ opustí budeš čo robiť ??? Troška sa vzchop...

dagmara17
24. mar 2020

Je podstatné naučiť sa byť sama so sebou. Naučiť sa mať samú seba rada. Inak to nepôjde a inak k tej pn. Do maródky sa uvádza predsa aj adresa kde sa bude zdržiavať a nemusí byť rovnaké ako trvalé bydlisko.

matkaleskova
24. mar 2020

To je tvoja prva laska alebo co. Tak si mal dat prelozit pn na vasu spolocnu adresu a hotovo. Vsak to nie je ziadny problem v tejto dobe

retatka
Autor odpoveď zmazal
eeerickal1
24. mar 2020

Nerozumiem, to ako niekto v dnešnej dobe môže z niečoho takéhoto robiť vedu? :O

estrella5
25. mar 2020

My sme teraz so snúbencom tiež od seba, ale ani sa nestretávame (lebo preventívne opatrenia skrz vírus.. je to nezodpovedné) a bohvie dokedy sa ešte neuvidíme.. ☹
Áno, je mi smutno. Veľmi smutno. Viem ťa pochopiť... Ja tiež nemôžem zaspať (ťažko sa zaspáva samej po tých rokoch spolužitia a spoločného zaspávania/vstávania) (o čom svedčí aj čas kedy sem píšem 😀 ), ale treba fungovať... Treba si nájsť aj tak v každom dni niečo čo ťa trochu poteší.. A najmä treba zamestnávať myseľ. Nie sa utápať a nič nerobiť. Naopak, robiť.. čokoľvek.. upratať, pretriediť veci, zacvičiť si, naozaj čokoľvek. Prečkať toto obdobie.. Váž si, že sa aspoň stretávate.. Čo by som ja teraz dala za stretnutie. Za obyčajné objatie, či bozk bez pocitu, že sa ohrozujeme... Ale všetko prejde. A zas budeš spolu so svojim partnerom.. A ja s tým mojim.. A aj kopec iných s tými svojimi. Lebo teraz je obdobie keď je veľa ľudí povinne, či dobrovoľne odlúčených. Ale bude dobre, musí byť ❤ hlavne aby sme zdraví, a ten spoločne strávený čas príde..

retatka
Autor odpoveď zmazal
lindusss2016
27. mar 2020

@estrella5 ak si s nim normalne zila doteraz, tak o ake preventivne opatrenia ide? Ved karantena sa nevztahuje na osoby zijuce v jednej domacnosti. Nerypem, len zo zvedavosti sa pytam

marika142
27. mar 2020

@retatka asi tak nejak. ja by som navstevy v takejto situacii vobec neriesila. predsa je skype, a neviem co este takze kontaktovat sa da aj tak

dopolbokaodrata
27. mar 2020

Kvôli pnke sa bojíte? Skôr by som sa bála, že vás nejaký milý sused bonzne, to je ďaleko pravdepodobnejšie. Či to vaše odlúčenie nebude tým, že chlap chce aj voľne dýchať a toto má ako výbornú zámienku.

retatka
Autor odpoveď zmazal
dilino
27. mar 2020

moja môže si dať adresu pre PN kde chce mimo trvalého pobytu ale nechce SP je jedno kto kde je hlavné že sa tam zdržiava je karanténa chodiť hore dole tiež nevhodné on vie prečo si to nahlásil ku rodičom zrejme nezvladol tu ťažku závislosť chce si oddychnuť u rodičov a dalšia vec viac by som sa bála že má niekto zahlási nejaký super sused že mám v byte niekoho na čierno a ešte v mestkom bože v mestkých bytoch sú určené určite pravidlá ktoré sa musia dodržiavať tam je to na zmluvu je len otázkou času kto ťa nahlási a vypovedajú ti zmluvu aj ked si platička u nás take byty mesto má a jednou s podmienok je nahlásiť všetkých ktorý tam budu bývať v prípade že tam načapu niekoho na čierno aj ked ten čo je platič má zmluvu vyhodia ho porušil pravidlo a tým musi byt opustiť takže ja sa na tvojom mieste bojim že má niekto nejaký dobrák nahlási mestke byty majú iné pravidla ako klasický prenájom tak aby si ešte sebe poriadne nezavarila ked by sa niečo také stalo on má kde ísť ale čo ty ako by si to riešila tak toho sa boj a nie že se nevráti už ťa má zrejme dosť možno si chcel oddychnuť a ty za nim chodiš lebo potrebuješ ho vydieť kde sme v dobe flinstona že neexistuju, skype, a tak podobné a prijmi aj kritiku a nie len to čo chceš počuť ty veru mať tak tvoje problémy a Matovičov plát tak som šťastná ako nikdy.

Strana
z3