icon

Nezvládam rozdelenie s partnerom.

23. mar 2020

S partnerom zijeme v spolocnej domacnosti no kedze ma trvali pobyt u rodicov pnku musi mat u nich. Byt je ale pisany na mesto a nemame tam trvaly pobyt on tam je somnou tak vsak asi viete. Problem je ze musel na pnke kvoli krizom a uz je to mesiac. Chodim za nim a zas on zamnou no aj tak sa tu cirim sama. Nic ma nebavi v byte je bordel nevarim. Seba nakrmim ked ozaj telo povie najedz sa. Mavam problemy zo spankom no odkedy spavame v posteli spolu a on sa peituli zaspim jak ... no tym,ze sme os seba sa moja nespavost vratila. Som unavena bez nalady chodim z prace domov idem nakupit rodicom a zase som zavreta medzi 4 stenami. Mam pocit,ze sa cochvila zblaznim.

janinah
23. mar 2020

@danicaz Ďakujem....naše zdravie a hlavne zdravie našich rodín záleží od toho,ako sa vy všetci teraz správate,tiež ďakujem všetkým zodpovedným ľudom

nenne9
23. mar 2020

Myslím ze socialna poisťovňa by to neriešila s mestom.a nemôžeš mat ani dlhšiu "návštevu" v dobe PN?

rachel36a
23. mar 2020

Mesto nema s PN tvojho priatela nic spolocne, socialna poistovna nikomu nehlasi kde ma kto napisanu aku adresu...skor chcel mat priatel svoj klud tak si dal pn napisat u rodicov

fokuska
23. mar 2020

Rodicia su stara skola, cize ty u nich prespat nemozes ale on s tebou 2 roky zit moze? Vtedy nevadi ze prespava u teba?

mircalla
23. mar 2020

To je vtip? Ja riešim ako zabaviť 2 deti, z ktorých jedno má 4 roky s navyše kiahne, do toho sa učíme do školy, pracujem z domu a bývam v byte v centre a som bez auta....Mať tvoje problémy

autor
23. mar 2020

@mircalla ty mas aspon niekoho doma ja som tu sama takze neporovnavaj

fokuska
23. mar 2020

Povedz priatelovi nech zajtra zavola lekarovi aby mu prepisal adresu na PN a bude sa moct hned vratit k tebe.

Uvidis ako zareaguje ;)

mircalla
23. mar 2020

Ja nemám problém byť sama vôbec žiadny, okrem toho sa stretávate. Rada by som si to vymenila na pár dní....

amelia000
23. mar 2020

@fokuska asi najlepsie riesenie :D podla mna sa bude vyhovarat :D

mircalla
23. mar 2020

Začni tým, že upraces. Budeš sa cítiť menej useless

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
blondtana
23. mar 2020

S mojim partnerom spolu žijeme 9 rokov, a každý rok chodí na mesiac na služobku do zahraničia, na týždeň na dovolenku s kamarátmi a ja ten čas vždy využijem na stretnutia s rodinou, kamarátmi, ktorých často zanedbávam, keďže chcem byť s ním po príchode z roboty a tiež komplet vyglancujem domácnosť a varím si jedlá, ktoré s ním nie, pretože ich nemá rád. Tiež mi je smutno a ťažko sa zaspáva, ale vždy si pred spaním zavoláme a dá sa to prežiť. Máš výhodu, že ho môžeš navštíviť, tak nesmúť a uži si to inak 😉

jankapepe
23. mar 2020

Ťa pekne oklamal 🙃 že pn u rodičov.......to kde sa zdržujes na PN vooobec nesúvisí s trvalým pobytom.

jankapepe
23. mar 2020

A to je problém nahlásiť ho na ten mesiac??

petkaaa
23. mar 2020

Prepáč, ale ty si chorobne závislá na partnerovi. Nemáš ho pri sebe a nič ťa nebaví? Haló, ty nemáš aj svoj vlastný život? Všetko iba spolu? To vôbec nie je dobré, buď trochu samostatnejšia a menej fixovaná na druhú osobu.
A zistite si, ako je to s PNkou. On si ju môže dať napísať kde chce. Ale dala by som ruku do ohňa za to, že toto on vie a len si od teba chcel oddýchnuť. Ak cíti, že si na neho takto naviazaná, popravde sa mu ani nečudujem, že potreboval oddych.

retatka
Autor odpoveď zmazal
23121974
23. mar 2020

@deti95060810 E shopy fungujú,tak môže vo voľnom čase obzerať a vyplniť "zmysluplne" čas 😂

jaskolka
24. mar 2020

Iste ze ti chyba, to je v poriadku,len skôr ti sa snažíme vysvetliť, že to, čo opisujes, vyzerá ako posadnutosť chlapom. Bez neho "umieras", nestarás sa o bežné veci, ako upratať, navariť pre seba, atď. Nespavas v noci, o chvíľu budeš úplne groggy. Hygienu dúfam nezsnedbavas? Lebo to už začína zaváňat potrebou odborníka. Existuje telefón, Skype, viber, mesenger, internet už je úplne bežná vec, zrejme ho mate obaja. Ak by pracoval v zahraničí? Alebo sa nedajboze rozidete? Budeš mu vypisovať listy, že sa zabijes bez neho? Alebo naozaj si podrezes žily, keď už nebude s tebou? Tieži trochu to príde, že cielene sa "odpísal" k rodičom, nenapadlo ti, ze mu tvoja "prisatost" lezie na nervy? Ale zo slušnosti ti nepovie, že potrebuje aj dýchať. Obvykle chlapom po čase vadí, že žena sa celkom podda im, a doslova všetko robia spolu. Nechcem ta nijako uraziť, ale zamysli sa nad tym,ci tvoje sebavedomie a láska k sebe nie je na bode mrazu. Práve teraz máš super príležitosť, čitaj, vymýšľaj nejaké jednoduché recepty, uprac si v byte, a uz len to ti pomôže.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
patka_673
24. mar 2020

take problemy maju mozno tak deti pri prvych laskach. ako neviem si ta predstavit, ze by si mala fungovat vo vztahu na dialku. ako tiez ma napadlo, ze vsak si mohol uviest adresu bytu, miesta, kde sa bude zdrziavat, to nemudi byt len adresa trvaleho pobytu

jana_eyre_2
24. mar 2020

Veď nech si prehodí PN ku na pobyt kde sa zdržiava.. sociálke je jedno na akej adrese je, len musí byť tam kde sa nahlásil..

autor
24. mar 2020

Este raz mam najomny byt kde byva u mna na cierno ak si nahlasi na mna pnku zistia to. Dalsia vec vykreslujete ma tu ako nejaku zufalku ale ja pracujem 50 kilometrov od bytu a s nim sa vidam doma velmi malo tym padom nemozeme budovat nieco viac.

retatka
Autor odpoveď zmazal
fokuska
24. mar 2020

Este raz... ako to zistia? Socialna poistovna (ktora teraz sama nevie co skor v tom navale karantennych PNiek a OCRiek) si pozrie, ze aha tak tento pan tu ma TP iny a pobyt pocas PN iny, no tak pozrime si to... ahaaa tak pobyt pocas PN je v byte, no otvorme si katasterportal a pozrimeze kto je majitelom... ahaa hm je to mesto. No ktovie ci ten pan ma v tom byte najomnu zmluvu, co ak nema a byva tam u niekoho... a co ak u toho niekoho nie je oficialne, ale na cierno... no rychlo to ohlasime mestu. Ale mozno on je oficialny najomca, ale nevadi, ved radsej si dajme este dalsiu pracu naviac a prevetivne ho nahlasme.

Naozaj si myslis, ze toto SP urobi?

Oveeeeela vacsia pravdepodobnost je, ze ho u teba najdu pocas beznych dni, mimo PN, ked vam pride kontrola, ked vas nahlasi inicitativny sused a pod.

fokuska
24. mar 2020

Dalsia vec: opatrenia a naridenia/odporucania vlady su ake su. Ty chodis do prace, chodis ho navstevovat k rodicom a pises, ze aj on chodi navstevovat teba.
Cize jednak preventivne karantenne opatrenia 0 bodov.
Jednak on nedodrziava liecebny rezim ak sa zdrziava mimo miesta, ktore uviedol v tlacive...

deti95060810
24. mar 2020

@23121974 kupovať topánky cez net nie je ono...handry detto a o kaderníčke ani nehovorím...😉

petkaaa
24. mar 2020

Dobre, tak odhliadnuc od toho, že sa mylne domnievaš, že ti vezmú byt ak by mal pnku u teba.... vy sa vlastne stretávate, on navštevuje teba, ty jeho, ale si nešťastná, lebo ho nemáš celé dni a noci pri sukni? A nevieš čo so sebou? Čo keby musel ty alebo on chodiť na týždňovky? Dala by si výpoveď? Ďalej ti nevadia karanténne opatrenia, keď labzuješ ty aj on hore dole a ohrozujete ostatných? Či kašleš na nariadenia, nevieš vydržať a musíš byť s ním? To je na liečiky moja zlata.

retatka
Autor odpoveď zmazal
orangiiina
24. mar 2020

To je strašne, najlepšie ani nečítať takéto kraviny, čo ženy riešia. Mat tvoj problém, žijem si ako pani. Všetko je v tvojej hlave.
A ako tu x báb písalo, byt by ti mesto NEVZALO, ak by bol tvoj chlap u teba. Ale ty si melies svoje. A nenapádaj tu ženy, ktoré s tebou nesúhlasia. Skús sa zamyslieť, či naozaj nepreháňam, lebo maximálne preháňaš!