icon

Nezvyčajné okolnosti nehody v Zamarovciach

Dnes o 09:30

Viem,divna tema ale celkom ma zaujima. Niekde pisu,ze zena bola udajne mrtva už pred nehodou. Najskor to brali ako nehodu,ze vosli len do protismeru a narazili do kamiona. Teraz sa to vysetruje ako vrazda. V ich dome nasli aj krv. Ale vraj neni zname kto soferoval. Co mi akosi nevychadza ,kedze sa pise, ze bola mrtva uz pred narazom. Ale zaroven pisu ako jej muz sedel na mieste spolujazdca. Co by ju posadil za volant a soferoval on? Hm

anonym_f75da7
Dnes o 09:38

@anonym_autor netusim o com to je, ale tak teoreticky - mohol ju posadit na miesto sofera, sadnut na nu, odsoferovat, vojst do protismeru a tam odsdnut a cakat na auto v protismere. Ale ja pozeram vela krimi serialov 😀 😀 😀 a pocuvam vela true crime - no kazdopadne, clovek je tvor tvorivy, velmi tvorivy, dokaze vymysliet ozaj aj nemozne,

anonym_bb065e
Dnes o 09:44

@anonym_autor čítala som to...podľa mňa ju zabil a potom nabúral do kamiónu.Osoby boli asi mimo auta.Kamion má určite kameru, tak sa to zistí.V každom prípade je to úplne jedno obidvaja sú mŕtvi a ešte ďalšiemu spôsobili šok.Ludom uz úplne preskočilo.Na kazdom druhom done, aute, ulici ja kamera ľahko sa to zisti

autor
Dnes o 10:05
@anonym_f75da7

@anonym_autor netusim o com to je, ale tak teoreticky - mohol ju posadit na miesto sofera, sadnut na nu, odsoferovat, vojst do protismeru a tam odsdnut a cakat na auto v protismere. Ale ja pozeram vela krimi serialov 😀 😀 😀 a pocuvam vela true crime - no kazdopadne, clovek je tvor tvorivy, velmi tvorivy, dokaze vymysliet ozaj aj nemozne,

@anonym_f75da7 mne napadlo len to,ze doma ju akoze zabil,nalozil do auta na parkovisku ju dako prelozil. Soferovat by dokazal mozno aj cez nu. Ale,ze preco to takto urobil? Ze isiel a ohrozil este aj niekoho na dialnici,kludne sa mohlo nieco stat aj kamionistovi alebo hoc ake ine auto ktore by nabural. Preco to niekde teda nerozbehol na rovnej ceste a netreskol do stromu.

nic0le
Dnes o 10:08

Ale veď inde písali, že svedkovia videli, že zastavili niekde na pumpe kde sa hádali, pred tým nárazom.

anonym_f75da7
Dnes o 10:12
@anonym_autor

@anonym_f75da7 mne napadlo len to,ze doma ju akoze zabil,nalozil do auta na parkovisku ju dako prelozil. Soferovat by dokazal mozno aj cez nu. Ale,ze preco to takto urobil? Ze isiel a ohrozil este aj niekoho na dialnici,kludne sa mohlo nieco stat aj kamionistovi alebo hoc ake ine auto ktore by nabural. Preco to niekde teda nerozbehol na rovnej ceste a netreskol do stromu.

@anonym_autor zbytocne otazky preco. Proste jeho mozog uz vypol pred tym, nez vobec tu zenu zabil. Stacilo sa rozist, rozviest, dohodnut ..... milion inych veci. Ale ked "prdne v bedni" tak akakolvek logika ide mimo.

bielasovicka
Dnes o 10:23

Tiež mi to nejak vŕta v hlave,ze to urobil komplikovane. No uvidíme ako to nakoniec vyšetria.

qrstxyz
Dnes o 11:39
@anonym_bb065e

@anonym_autor čítala som to...podľa mňa ju zabil a potom nabúral do kamiónu.Osoby boli asi mimo auta.Kamion má určite kameru, tak sa to zistí.V každom prípade je to úplne jedno obidvaja sú mŕtvi a ešte ďalšiemu spôsobili šok.Ludom uz úplne preskočilo.Na kazdom druhom done, aute, ulici ja kamera ľahko sa to zisti

@anonym_bb065e no je dosť bežné, že vždy keď sa niečo vážne udeje, kamery dostanú výpadok, takže na toto by som sa nespoliehala.

anonym_4deb77
Dnes o 13:36
@anonym_bb065e

@anonym_bb065e aj moj názor je taký.. šiel na istotu, ešte ani svetlá nemal na aute zapnuté..čakal na kamión a šup do protismeru

marca12
Dnes o 13:47
@anonym_autor

@anonym_autor Takyto magor nerozmysla nad inymi. On si vykona svoje chore uvahy a co sa stane inemu,to ho nezaujima.