icon

Nič nevládzem, nič sa mi nechce

14. mar 2022

Ahojte prosim vas aj vy sa tak citite ze nic nevladzete ani robit sa vam nechce. Nic nedava zmysel. Alebo mam depresiu?

Strana
z2
autor
14. mar 2022

A bordel mam doma, treba mi prat, upratat, a neviem sa ani do toho dokopat. No a hovorili ste tu ze na prechadzky ist. Ano idem, chodim aj vela do prirody kedze mam psa. Ale to je hodina, dve a zas pridem domov a cumim do mobilu….

mirka1996
18. mar 2022

Ja som mala podobne obdobie, trvalo to asi pol roka a začalo to asi 3 mesiace po prekonaní covidu. Pred tým som chodievala spávať po polnoci pravidelne a zrazu o 21hod som už bola taká unavená ako keby som týždeň nespala . Tak isto sa k tomu pridali stavy že nič ma nebaví , depky , nič sa mi nechce , na nikoho som nemala naladu ale časom to samo od seba zmizlo a už som opäť plná života

h2
18. mar 2022

@mirka1996 Veľmi ti ďakujem, že si to sem napísala. Ja som mala kovid v novembri. Po ňom som asi mesiac nevedela dobre spávať, veľkú časť noci som prebdela. Napriek tomu som nebola taká unavená, ako teraz cca posledný mesiac, keď už spím dobre. Čiže tiež mi to vychádza zhruba na tie 3 mesiace po kovide. Je to zvláštne, že to prišlo s takýmto oneskorením, ale aspoň si mi vliala nádej, že to prejde.

mirka1996
18. mar 2022

@h2 úplne ta chápem , ja som tiež mal problémy so spánkom. Budila som sa na to že sa mi nedá nadýchnuť a to niekedy celé noci ale prežila som a už je to okey . Uvidis , daj tomu čas , keď si unavená oddychuj , keď sa ti nič nechce tak nič nerob . Telo aj hlava ( psychika ) sa z toho musí zotaviť a bude dobre

luccija
18. mar 2022

@h2 neviem prečo vzniká táto nespavosť.My máme teraz COVID a už 3 noc neviem hodinu aj pol zaspať a v noci som sto x hore.
Treba aj veľa d vitamínu, celkovo zeleninu, ovocie ideme z posledného zima je dlhá už nech je jar a pekné počasie.Celkovo človek hľadá aspoň kúsok niečoho z čoho sa tešiť:(

mirka1996
18. mar 2022

@luccija covid napáda cele telo a hlave nervový systém čiže tie postcovidove príznaky sú naozaj rozsiahle . Ja to mám na sebe odpozorované . Podstatne je mysliet na to že to prejde 😉 a hlavne si dopriať naozaj poriadny oddych

h2
18. mar 2022

@luccija ☹️ Skoré uzdravenie želám. U mňa tá nespavosť trvala asi mesiac. Nevedela som zaspať a keď som po dlhej dobe predsa len zaspala a náhodou som sa po pár hodinách zobudila, tak zase nekonečné zaspávanie odznova. Ja už toľko výživových doplnkov užívam, ako hádam ešte nikdy. Tak snáď to čoskoro prejde. Držte sa. 😘

autor
18. mar 2022

Tak ja mam tiez 3/4 mesiace po covide myslite ze to suvisi s tym?

mimisram
18. mar 2022

@rudik0987654321111 to sa aj snažím, len veľakrát sa mi stáva, že jednu stranu aj viackrát musím prečítať, lebo sa neviem nejako sústrediť alebo akoby som to povedala. Vôbec neviem, čo čítam a tak. Ale je fakt, že mi robí dobre keď si nájdem trošku času pre seba.

rudik0987654321111
18. mar 2022

@mimisram nooooo vidíš ako sa vraví treba si vážiť samého seba a telo chce aj odpočinok relax

Strana
z2