icon

Nie ste deprimované z fungovania nášho štátu?

natuskacicuska3
17. jan 2024

Ahojte, nie ste deprimované z nášho štátu ako tu veľa vecí (ne)funguje? Vidím pozitíva aj negatíva na našej krajine a veľmi zvažujem odchod v budúcnosti. Aké sú vaše skúsenosti?

Strana
z3
konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
ciernysokol
17. jan 2024

@konikmodry111 vratila som sa,lebo som nenasla krajinu,ktora mala len pozitiva.kazda bola v niecom uzasna a v niecom neznesitelna.zalezi,co kazdemu vyhovuje,co mu vadi.pokial neratame krajiny uplne nevyhovujuce (pre mna napr.pakistan,cina,india,arab.emiraty),tak jediny rozdiel su osobne preferencie.ja tu mam rodinu,tak som tu.rovnako dobre alebo zle by mi bolo hocikde inde.

bloger
17. jan 2024

@konikmodry111 To vieš tie dve hviezdy sú za Slušné Slovensko. Len škoda, že slušnosť im nič nehovorí. Idú sa do mesta ukázať aby ich brala kamera. A potom na MK dourážajú diskutujúcich. Ale ospravedlňuje ich to, že sú predsa za Slušné Slovensko.

julish
17. jan 2024

Absolútne, tu sa deatruuke právny stat a tupci prišli do funkcii, napr taká simkovicova. Myslela som, že toto nikdy zvažovať nebudem, ale na odchod myslím čoraz viac

viestta
17. jan 2024

@bloger nie, nestojim o to aby ma "brala kamera", ale stojim o to aby v tomto state platili zakony pre vsetkych, aby sa na nasich penazoch nenabalovali vybrani ludia a nechcem aby som mojmu synovi dala do "vienka" krajinu skorumpovanu, zadlzenu a vydrancovanu aj na kost. Je mi luto, ze niektori nevidia co sa deje a ake to bude mat dosledky.

bloger
17. jan 2024

@viestta Zabudla si napísať, že za to môžem ja. Za všetko čo sa deje na Slovensku môžem ja.

viestta
17. jan 2024

@bloger nie, ty za to nemozes. Ty sa len prizeras a nevadi ti to.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
17. jan 2024

@miriam11 je skor vtipne, ze tebe nevadi dezolatna luza, co velebi russko, zlodejska cvarga, co nam vladne a ma na rukach krv a z republiky si robi rodinny biznis. Nevadi ti, ze ta rozkradaju v priamom prenose, ze sa nedomozes prava, ze sa uzatvarame pred vyspelym svetom, nebudes mat dochodok a kukame do riti putlerovi a o chvilu dosiahneme zivotnu uroven priemerneho rusa-budeme skapinat od hladu.
Mozno keby sa tvoji dvojzubi sukmenovci dali ockovat, tak by ich tolko nepokapalo.😉

miriam11
Odpoveď bola odstránená
petamich
17. jan 2024

nie som deprimovana, sklamana a smutna z niektorych veci urcite ale zeby som teraz v depresii doma sedela, na konci dna mam len jeden zivot, tak sa ho snazim zit co najlepsie aj napriek externym okolnostiam, na ktore nemam dosah a neviem ich zmenit (moj hlas vo volbach evidentne nestacil)

marca12
17. jan 2024

@natuskacicuska3 Nemyslim si,ze nic nefunguje. Za 30 rokov sa vela veci pohlo vpred. Ale ano po volbach som bola dost skepticka. No stat tvorime my vsetci a nielen politici. Stretavam dost pricetnych ludi v mojom okoli,takze mam stale vieru a nadej v to,ze pojdeme dopredu aj ked to momentalne vyzera kadejako.

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
xckaretxxx
17. jan 2024

@natuskacicuska3 už zasa.... keď nie sú spokojná zbal sa a usadil sa v nejakej dokonalej krajine, kde ti budu pecene holuby padať.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
18. jan 2024

@natuskacicuska3 nasi priatelia zili 30 rokov v USA a tiez by ti vedeli rozpravat...odisli odtial a vela ich znamych tiez.

Strana
z3