Niekto mi dáva do kočíka pred dverami plechovky od piva
Prosim Vas, co robit? Mame kocik pred dverami a kazdy tyzden v nom nachadzam plechovky od piva..niekedy prazdne niekedy nedopite...musim to stale cistit ...ale neviem kto to robi...avsak dnes tam bol blocek od piva z Billy...muslite ze by som mohla ist do Billy aby pozreli zaznam z kamery? Alebo na policiu? Nevysmeju ma? Naozaj mi je to neprijemne....dakujem
A vo vchode su len dochodcovia alebo rodiny s detmi tak nemyslim ze by to boli nejaki fetaci alebo ozrani 🙂
@evana5 Urob tak ako si povedala, najprv sa porozprávaj so susedmi a teda ak tam môžu byť dvere, tak sa spoj s ostatnými a treba to dotiahnuť. Veď neskôr tam môžete mať iné veci. Asi to nemá kto potlačiť.
Alebo ma napadlo, daj tam lístok, že nech tam nenecháva prázdne plechovky, ale plné a neotvorené, že si radi vypijete na jeho zdravie.
Uvedomujem si absurdnost mojho uvodneho prispevku 🙂 Ale aspon som pritiahla vela "poradkyn" ale ma zarazilo ze isiel z obchodu a kedze nemal ziadnu prazdnu plechovku, tak mi tam hodil "aspon" blocek od troch piv 😀 Ale tentokrat si kupil v skle a tie su vratne, tak si asi tak skoro nenajdem plechovku v kociku 😀
Uvedomujem si absurdnost mojho uvodneho prispevku 🙂 Ale aspon som pritiahla vela "poradkyn" ale ma zarazilo ze isiel z obchodu a kedze nemal ziadnu prazdnu plechovku, tak mi tam hodil "aspon" blocek od troch piv 😀 Ale tentokrat si kupil v skle a tie su vratne, tak si asi tak skoro nenajdem plechovku v kociku 😀
@evana5
Ale aj to neviem ako bude...lebo sa ozvali aj ostatni, ze chcu mat kluce od toho ked to pojde zo spolocnych penazi..a ja ich chapem..A je im jedno kedy to bude ..podla mna kym to urobia tak moje deti uz nebudu potrebovat kocik 😀
@evana5 moze ti to byt jedno kto to robi.. asi nevie co od radfosti
niektori ludia uz evidentne ozaj nevedia co od radosti
Ja osobne si teda tiež neviem predstaviť ťahať sa s kočíkom dieťaťom, taškami a neviem z čím do pivnice.. Chvíľu som tak bola, keď nám stavali nový výťah, dostala som kľúč od miestnosti v pivnici na kočík a to bola hrôza.. Dve deti, tašky a neviem čo ešte 😔 neviem si ani predstaviť ako tu niektoré radili skladať kočík do auta alebo doma v byte...neznášam keď ideme autom a musím skladať kočík.. Veď tým sa aj ten kočík ničí.. Neviem si predstaviť že ides 3 x za deň von a furt ho budeš skladať a rozkladat.. A teraz v zime deku, fusak a všetko furt dookola vyťahovať.. To nie je riešenie..ako si už objasnila,miesta je U vás dosť, dokonca niesi jediná kto tam má kočík.. Tak nechapem.. Asi buď jedine psychopat alebo nejaké nesympatie voči tebe... Si jediná kto tam tie plechovky ma? Tie ostatné 2 čo tam majú kočík si nesťažujú?
@natalym veď to, že na tom kočíku je kopec vecí ktoré musíš vytiahnuť, inak ho nezložíš 😔 môj kočík keď sa zloží tak je V takom tvare ako kufor na kolieskach aj sa tak vlastne používa.. Ale nič v ňom nesmie byť ani deka.. A keby som mala furt všetko vyťahovať a potom tam všetko zas dávať, zapinat asi by mňa šľak trafil.. Ja mám teda kočík doma takže tam mam vsetko a nie je nad to keď posadis dieťa a ides.. Už tak som dosť zmordovana než sa vychystame 😀 nieto ešte keby som si mala kočík skladať za každým
Moj kocik nema ani po ceste..musi ist trochu do strany aby mi tam nieco polozil, tak mu urcite nemoze zavadzat pri prechadzani....ale ako som uz pisala je tu jeden favorit dochodca, ktory uz nieco podobne robil, ale vtedy mi vadil pred dverami susedy sacok s plienkami, ktore tam vylozila kym isla do kontajnera...ale to bolo pred 15timi rokmi...ale ocividne asi nedospel 😀

My mame dve deti-dve postele-ohradku, hracky-bez balkona mi treba aj miesto susiak, tak ho proste nemam kam dar a to ze s tym ma sused problem nie je moja chyba....ja sa nestazujem, ja zistujem, ci mi vie niekto poradit....ak nie tak nie...Dakujem niektorym aspon za snahu akokolvek poradit 🙂 nieco uz vymyslim 🙂