Niekto si na moje meno objednal 3 balíky
Ahojte,
"nejaký dobrák" si na moje meno, adresu objednal 3 balíky. 2 som prebrala v domnení, že si niečo objednal priateľ. Tretí už nie.
Môžem to udať, bude sa s tým polícia zaoberať ?
Ďakujem
A čo chceš "udať"? Ze si prevzala a zaplatila balík, ktorý si Neobjednala, lebo si myslela, že je to priateľov balík? Naozaj? Ak si to urobila, tovar vráť, určite k tomu máš aj faktúru alebo nejaký doklad. To je cele. Je to Tvoja hlúposť. A ak si takýmto spôsobom chceš sama prilepšiť a zisťujes si info k tomu, tak si koledujes o zbytočne problémy.
@nika23t Nie, info si nezisťujem a podvodníčka nie som.
Tak potom jedine tovar vratit. Naozaj nemáš čo nahlasiť, nakoľko si to prevzala aj zaplatila.
@nika23t Veď ja som si to aj myslela. Ale kamoška mala reči
tiez mi to nejak smrdi, neverim, ze niekto trpi takym velkym alogizmom.
1. nepreberiem, ak mi nic nema prist.
2. ak sa to uz stane, na baliku je odosielatel (bez toho to posta neodosle)
3. v baliku je faktura s kontaktmi na firmu, co to poslala
4. vsetko z eshopu sa da vratit do 14 dni (podla zakona).
neverim, ze niekoho napada nejake podanie tresteho oznamenia a riesi ip adresy a neviem co este. a najhorsie, ze "nemoze" povedat odkial to prislo.
@kiwi3 a 5. samozrejme,že kamoška. Nič iné by nás ani nenapadlo.😇
@dusankomoj keď nenapadlo, tak nenapadlo. aspoň vidieť, ako sa pozeráš na svet
@kiwi3 Čo som nenapísala odkiaľ to prišlo ? No bolo to z kníhkupectva a obchodu z oblečením. Som nevedela, že treba konkretizovať. Knihy asi v drogérii, ani v železiarstve nepredávajú. To na margo toho alogizmu.
Nepíš anonymne a kľudne ma nahlas...ale mám právo vyjadriť svoj názor..opakujem...MNE TO PRÍDE, ŽE AUTORKA JE JEDNA Z TÝCH PODVODNÍKOV....to znamená, že mám taký pocit...iné by bolo ak by som napísala...AUTORKA JE PODVODNÍČKA - toto je krivé obvinenie 😂 ale najlepšia obrana je útok však?
V krabici bola faktúra, je to z internetu, tak to zbal a posli naspäť, neviem co je na tom také zložité.
@mimka2019 Než svoj pocit napíseš sem, najprv ho vyslov v psychiatrickej ambulancii a daj si lieky. Lebo mne to zas príde, že tebe to dobre vyhráva vo veži
Čo stále riešiš? Dostala si tu neviem koľko rovnakých odpovedí,čo treba urobiť a ty stále ideš svoje. Najprv si chcela natvrdo políciu,potom: že informačne, keby sa to zopakovalo,potom,že kamatátka hovorila,neskôr riešiš môj pohľad na svet a teraz už začínaš urážať.
@dusankomoj ja predsa nikoho neurážam. som tolerantný človek. ja mám pochopenie. áno, mám veľké pochopenie ...
@dusankomoj zrejme v tej veži vyhráva jej 🤷🏻♀️
Ja občas žasnem, aké indivíduá tu dávajú príspevky 😀 ani hlava ani päta, človek im poradí, a akoby boli hluchý a splepí 😀
@mimka2019 no vidíš, konečne si napísala niečo podstatné. neboj, za chvíľu tie tvoje pocity dajú do poriadku.
Takže toto je tá tvoja tolerancia? Vôbec neurážaš,všakže? Myslím,že táto diskusia skončí tak,že väčšina báb,čo ti napísalo si pomyslí: dobre ti tak,ako sa ti stalo a rob si čo chceš!
@dusankomoj Čo som napísala urážlivé ? Ak niekto niekoho obviňuje z podvodu bez dôkazov, dokonca nepriamo píše, že môžem byť jeden z podvodníkov a nemá žiadnu sebareflexiu, že je to krivé obvinenie. Tak patrí na psychiatriu, nie ? Čo je na tom urážlivé mať pochopenie s takým človekom
Uviedla, že má právo napísať svoj názor. Ona ho napísala, ja ho píšem tiež ... či nie je tu rovnaký meter ?
Toto celé je riadna blbosť, niekto si objednal veci na tvoje meno a tvoju adresu a uviedol tvoje telefónne číslo, ty si to prevzala a zaplatila... otázka? Co ma z toho ten dotyčný,ktory si to akoze na tvoje meno a adresu objednal? A odkial poznal tvoje údaje?🙄
Prosím vysvetlite mi to niekto
A čo takto zavolať frajerovi, či čakal nejaký balík ešte predtým, ako si sa ich rozhodla prebrať?? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣🤣🤣🤣 nechápem, ako môže byť niekto tak blbý a potom ešte zabíjať čas zháňaním rád, že čo s tými balíkmi...
@vladinka vsetky tieto otazky napadli aj mne, ale kedze autorka je nejaka mimo, tak som sa radsej ani nepytala 🤦♀️
@janinka007 ja sa tiež "bojím", čo odpíše 🙄
Nebojte sa dievčatá, len vás pošle na psychiatriu ako mňa 😁
Este by ma zaujimalo, ako si ich prebrala. Na poste, v zasielkovni, od kuriera🤔 Kurier rano posiela sms, že dojde s balikom a keby som vedela, že som nic neobjednavala, tak sa pytam najblizsich, aj ked u nas si kazdy objednava na sdba a svoje t.č. Rovnako do packety potrebuje clovek mail, mobil. Takze ako to bolo? 🤔 Ale odpoved tu asi vsetky pozname...
Knihu prečítaj, veci ponos 🤣 Čo chceš počuť?
Keďže si prebrala balíčky, ktoré boli na tvoje meno aj adresu, čo chceš riešiť na polícii? To by sa museli veľmi nudiť, aby také udanie riešili.
@janinka007 prevzala som od kuriéra. A aká je tá odpoveď, keď rozprávaš za ostatné, že ju tu všetky poznáme. No prezraď aj mne.

@mimka2019 toto ako prve ma napadlo 👍