Niekto si na moje meno objednal 3 balíky
Ahojte,
"nejaký dobrák" si na moje meno, adresu objednal 3 balíky. 2 som prebrala v domnení, že si niečo objednal priateľ. Tretí už nie.
Môžem to udať, bude sa s tým polícia zaoberať ?
Ďakujem
@mariska1989 Doporučený list ak má do dvoch kíl môže byť aj v bublinkovej obálke. Kniha mala formát A5. Opýtaj sa na pošte keď neveríš.
No neviem ako to je teraz neposielam malé rozmery ale 3 roky dozadu som sa musela zmestiť do tých ich obálok a vtedy sa to riešilo ako listové...
@mariska1989 No neviem, neviem. Doporučený list bol odjakżiva do dvoch kíl.
Rozmerov muselo sedieť ale to je o úplnom inom . . Prečo si si najskôr nezistila emaila aby si vedela z ktorej strany vietor fúka ? Mňa by zaujímalo kto mi chce peklo urobiť
@mariska1989 Došlo to na moju adresu, z mojím emailom a kuriér mal moje číslo telefónu. Čiže to bol niekto, kto má údaje o mne.
A prečo si nezrušila cez email objednávku ? . Ak máš tel číslo aj email verejní na FB tak to máš jasné poprípade adresu
@mariska1989 Mala som voľno medzi sviatkami, oddychovala som, nepozerala som emaily ....až kuriér mi volá
Nie je tvoj frajer len imaginarny? 🤣🤣
Ako sorry, ale ty si asi robis sra du. Su stale vianocne prazdniny?
Prislo ti emailom potvrdenie o objednavkach a ty si to zaplatila lebo frajer? Mozno 🤣🤣
Baliky odoslanw rychlostou svetla. Vceta si chcela policiu, dnes uz mas peniaze postovym holubom spat
@kitycat Srandu si asi robíš Ty. Alebo nečítaš čo odpovedám. Písala som, že som mala medzi sviatkami voľno. Vypla som a neriešila emaily. A necinká mi každý email hneď, ako to má niekto tak nastavené. Takže čítaj, čo píšem.Na emailoch som vo vianočnom období nebola
A nie je môj frajer imaginárny, ani nie som školáčka.
Ale ak maš ten pocit, že potrebuješ rýpať a dvíha ti to ego, poslúž si.
@kitycat A na tú políciu som sa iba pýtala. Kedže niekto na moje kontaktné údaje a adresu objednal veci. Ale nebola to z môjho počítača, ani mobilu. Takže som sa chcela informovať, či vie polícia zistiť IP adresu, odkiaľ to bolo poslané.
Čo je na tom také neuveriteľné a srandovné ? Svet je divoký a ľudia všelijakí. Aj takí posmeškársky ako Ty. Potom sa tu niektoré čudujú, že na nich reagujem tak, ako reagujem.
Bizarne. Mne to skôr príde, že ty chceš na niekoho údaje objednat tovar a zistujes, či by ta niekto vypátral …
@kukulienka999 Ja neviem, no čo Ti mám na to povedať. No tak Ti to tak príde a čo ja mám teraz robiť, že tebe to tak prišlo ?
Je tu veľa žien, čo písali, že užívajú antipaychotiká. Na paranoju.
@kukulienka999 Tu ženy zakladajú témy, že užívajú všelijaké Kventiaxy a podobné psychofarmaká. O ktorých, keď som si prečítala, tak som zistila na čo sú.
Potom sa niet čo čudovať, že v druhom hneď vidia špekulantov a neveria realite a všetko je vymyslené a pod...
Ja to chápem.
Stále mi nejde do hlavy, kto by čo z toho mal.
@ibrunova Veď ani mne. Ani nepriateľov nemám. Či mi niekto niečo závidí. Ani nemá čo, žijem, ako priemerný človek.
Asi si niekto zdvihol ego a odbavil sa. No blbo napísané.
Nemusíš nič na to pisat, ale logicky keď sa nad tmy zamyslis, tak tovar si buď nechaj alebo vráť. Čo si myslis, že na policii by si obstála s “nepozerala som emaily, lebo boli sviatky a balíky som prebrala a zaplatila, lebo som si myslela…” to je proste scestné, primitívne a hlúpe samo o sebe. Aj ja som raz prebrala balík na mužovo meno, ale hneď som mu volala, či si niečo objednaval a nie sa zobudiť po 2 týždňoch, že nejaké balíky orisli a chcem ísť na políciu zistiť ip a iné hluposti 😁 ani si nenapisala z akej stránky to prišlo, same vyhýbave odpovede, keci okolo omáčky a vlastne o ničom…. skôr keby si založia tému ako vrátiť balíky, ktore aom prevzala a neboli objednané mojou osobou ale nie hento…
Až teraz čítam predošlé komentáre z nudy, to je iné psycho 😁
Prepáč, autorka, posielaš tu ženy k psychiatrom, ale sama máš paranoidne myšlienky, že si niekto na tebe zvyšuje ego a odbavuje sa prostredníctvom balíkov na dobierku a rozmýšľaš nad policajtmi. Nechápem čo ešte riešiš, keď ti peniaze pošlu späť.
@kukulienka999
@lady_hurts ja to od vás všetko beriem. všetko máte prepáčené
Peniaze ti zavidia 🤣🤣
Bo mas na fibierky lrn tak mirnix-dirnix a spoza stromu ta pozorovali a odbavovali si ego... Mozno sa chcel niekto pomstit kurierom, ze chudaci, ti museli viest 3 baliky. Nad tym si neuvazovala, ze nejde o teba? Ze si len nastroj pomsty, obet?
Ta policia.. Mozno to za to stoji tam ist 🤔🤔🤔
@kitycat Ego si tu odbavuješ jedine Ty. A to s tými kuriérmi, nástrojom a obeťami to je tiež pekný výplod fantázie.

Doporučený list musí byť v malej obálke to sa zmestila kniha do toho ?