icon

Niekto si zamkol bicykel o môj bicykel. Čo teraz?

23. júl 2024

Ahojte, co robit v takom pripade? Volat rovno mestskych? Manzel sa nevie vratit z prace, lebo si niekto zamkol bicykel o jeho bicykel. S vratnickou pozerali zaznam a vedia, kto to bol, ale budova je to velka, netusia, kde konkretne ten clovek pracuje.

ns994
23. júl 2024

Volala by som znova. A znova a znova. Za pokus nic neda. Mozno to potom niekto dvihne konecne 🤷‍♀️

ptvw
23. júl 2024

Vieš co ak ma možnosť dostať sa domov a vie zohnať zámok nech aj on jej zamkne a odíde domov 😅 prepac viem ze to nie je vtipne ale okusi svoju slepotu ona

cacianka
23. júl 2024

@ptvw presne to mi napadlo, aj 2 by som zamkla.
Takú retázku by som jej ešte omotala, aspoň 5m krížom krazom , aj sedanku odmontuvala ...😎🤪
Ťapa drbnuta, mohla aspoň na vrátnici/recepcii nechať kontakt, keby svoj bycikel nemala o čo o zamknúť, aj na bycikli mohla nechať listok

ptvw
23. júl 2024

@cacianka haha presne 💪😀

mamutka
23. júl 2024

@cacianka nechcela som to tak napísat, ale chodilo mi to hlavou 😅

autor
23. júl 2024

Tak policajti sa boli pytat, aj vratnicka volala svojej nadriadenej a ze nikoho bicykel z budovy to nie je. Ze kto vie, kde dotycna isla. Takze pripol aj svoj zamok o jej bicykel a vratnicke nechal kontakt na seba, ze ked dotycna pojde okolo. A manzel caka na MHD a ide domov po pilku.

gelifil
23. júl 2024

po 2 hodinach, dakujem pekne

autor
23. júl 2024

A ze vratnicka mu vravela nech tam svoj bicykel urcite na noc nenechava, lebo ze tam chodi kadejaka chamrad a ze kradnu bicykle.

ptvw
23. júl 2024

@gelifil drblo by ma 2 hodiny
Nech si necha preplatiť listok

gelifil
23. júl 2024

@ptvw v tom teple...

krtko1313
23. júl 2024

Chudák, niečo dobré mu nachystaj na večeru. Ako to tej ženskej mohlo napadnúť, o niekoho bicykel sa zamknúť sila.

mamutka
23. júl 2024

Mal by jej rozmontovat bike do poslednej ventilky a napísať odkaz “prepáčte, snažil som sa vyvliecť zo spoločného zámku. “ Keby našla na kope poskladaný rám, kolesa, reťaz, začala by chápať niektoré veci

autor
23. júl 2024

@krtko1313 Ved som aj zabudla, ze som na buchty zamiesila..asi mi aj prekyslo cesto sakra. No na polceste domov mu dotycna volala, zjavne koncila o siestej, takze sa vratil. A zaujimave, ze bola v tej budove. Tak neviem preco sa neozvala, ked policia presla vsetky kancle.

ptvw
23. júl 2024

Joj nemal sa vracať...škoda aspoň do 22 ju mal vydusit ale snáď jej pekne prehovoril do duse

evcagabi
23. júl 2024

A co mu k tomu povedala?

autor
23. júl 2024

@ptvw Tak nevies ci by ona si niekoho nezavolala a odstikli by aj jeho lanko a nechali by bike len tak (alebo zobrali).

ptvw
23. júl 2024

@evcagabi už vidím ze stalo sa sorry

autor
23. júl 2024

@evcagabi Neviem, este sa nevratil, ale nechcela by som byt na jej mieste teraz.

ptvw
23. júl 2024

No snáď nie, však ona pochybila

gerdusha
23. júl 2024

Ľudia robia chyby, isto to neurobila naschvál. Ktovie co ráno v hlave riešila...keby sa horšie veci ľuďom nediali

tomcimka
23. júl 2024

Chudák chlap🙄 Pevne verím, že nemá ďaleko domov.

ptvw
23. júl 2024

@gerdusha no ale toto aby nevidela ze to prvlieka ešte cez druhý bike však fyzicky sa ho dotýkala a ešte sa aj zatajila

simsalabim
23. júl 2024

Ja by som zavolala kamosa s velkym autom a nalozila oba bicykle… krava.

martinka13
23. júl 2024

Zohnať náradie a odstrihnut to. To musel byť čistý blb. Bude mať ponaučenie.

julia_romeo
23. júl 2024

och.. ake ste tu vsetky dobroprajne, premudrene a vsetky viete, co sa vlastne stalo a ako sa stalo. Co ked si len dotycna nechtiac pri ponahlani sa rano nevsimla, ze zamkom zachytila aj iny bicykel? Co ak prave bola na obede alebo WC alebo cige ked tam boli policajti a preto ju nenasli? Velmi velka zloba tu z vas ide....

kandelabra
23. júl 2024

@julia_romeo nehnevaj sa, ale to sa da ako "nevsimnut" hentak? vsak sa pozri na tu fotku...

julia_romeo
23. júl 2024

@kandelabra ja sa nehnevam... a nevies co sa stalo, mozes sa len domnievat.

mamutka
23. júl 2024

@julia_romeo keď budeš mať po ťažkom dni, že nestihas ani obed a budeš sa tešiť domov za rodinou, nedajbože ponáhľať za ďalšími povinnosťami, tak si pozri tu fotku bicyklov. Teraz si ju ulož a po dlhom dni si ju pozri a skús pochopiť ako sa dokázala tak pomýliť a potiahnuť zámok az na druhý bicykel. Človek ma rôzne starosti, keď rozmýšľa o chorých deťoch, da sa pochopiť všetko. Ale možno len klebetíla s kamoskou a ked ju hľadali, tak miesto roboty ťahala cigu.

konikmodry111
23. júl 2024

@julia_romeo ako prepáč ale hentak nezamkne bicykel ani slepý 🙈

Autorka ja by som bola teda nahnevaná riadne, že ako moze byt niekto taký sprostý 🙈 potom daj vedieť čo povedal manžel

julia_romeo
23. júl 2024

@mamutka ved ja tu pochopenie od zien a ani takych ako si ty necakam.. zleteli ste sa tu vsetky ako supy a pritom hovno viete (vratane teba). Ja tvoje argumenty nepotrebujem. Len som si povzdychla, ake ste tu vsetky premudrene, dobroprajne a ako vzdy vsetko najlepsie vsetky viete. Koniec koncov, ved tu to ani inac nechodi...