Niekto si zamkol bicykel o môj bicykel. Čo teraz?
Ahojte, co robit v takom pripade? Volat rovno mestskych? Manzel sa nevie vratit z prace, lebo si niekto zamkol bicykel o jeho bicykel. S vratnickou pozerali zaznam a vedia, kto to bol, ale budova je to velka, netusia, kde konkretne ten clovek pracuje.
Vieš co ak ma možnosť dostať sa domov a vie zohnať zámok nech aj on jej zamkne a odíde domov 😅 prepac viem ze to nie je vtipne ale okusi svoju slepotu ona
Tak policajti sa boli pytat, aj vratnicka volala svojej nadriadenej a ze nikoho bicykel z budovy to nie je. Ze kto vie, kde dotycna isla. Takze pripol aj svoj zamok o jej bicykel a vratnicke nechal kontakt na seba, ze ked dotycna pojde okolo. A manzel caka na MHD a ide domov po pilku.
A ze vratnicka mu vravela nech tam svoj bicykel urcite na noc nenechava, lebo ze tam chodi kadejaka chamrad a ze kradnu bicykle.
Chudák, niečo dobré mu nachystaj na večeru. Ako to tej ženskej mohlo napadnúť, o niekoho bicykel sa zamknúť sila.
Mal by jej rozmontovat bike do poslednej ventilky a napísať odkaz “prepáčte, snažil som sa vyvliecť zo spoločného zámku. “ Keby našla na kope poskladaný rám, kolesa, reťaz, začala by chápať niektoré veci
@krtko1313 Ved som aj zabudla, ze som na buchty zamiesila..asi mi aj prekyslo cesto sakra. No na polceste domov mu dotycna volala, zjavne koncila o siestej, takze sa vratil. A zaujimave, ze bola v tej budove. Tak neviem preco sa neozvala, ked policia presla vsetky kancle.
Joj nemal sa vracať...škoda aspoň do 22 ju mal vydusit ale snáď jej pekne prehovoril do duse
@ptvw Tak nevies ci by ona si niekoho nezavolala a odstikli by aj jeho lanko a nechali by bike len tak (alebo zobrali).
Ľudia robia chyby, isto to neurobila naschvál. Ktovie co ráno v hlave riešila...keby sa horšie veci ľuďom nediali
och.. ake ste tu vsetky dobroprajne, premudrene a vsetky viete, co sa vlastne stalo a ako sa stalo. Co ked si len dotycna nechtiac pri ponahlani sa rano nevsimla, ze zamkom zachytila aj iny bicykel? Co ak prave bola na obede alebo WC alebo cige ked tam boli policajti a preto ju nenasli? Velmi velka zloba tu z vas ide....
@julia_romeo nehnevaj sa, ale to sa da ako "nevsimnut" hentak? vsak sa pozri na tu fotku...
@julia_romeo keď budeš mať po ťažkom dni, že nestihas ani obed a budeš sa tešiť domov za rodinou, nedajbože ponáhľať za ďalšími povinnosťami, tak si pozri tu fotku bicyklov. Teraz si ju ulož a po dlhom dni si ju pozri a skús pochopiť ako sa dokázala tak pomýliť a potiahnuť zámok az na druhý bicykel. Človek ma rôzne starosti, keď rozmýšľa o chorých deťoch, da sa pochopiť všetko. Ale možno len klebetíla s kamoskou a ked ju hľadali, tak miesto roboty ťahala cigu.
@julia_romeo ako prepáč ale hentak nezamkne bicykel ani slepý 🙈
Autorka ja by som bola teda nahnevaná riadne, že ako moze byt niekto taký sprostý 🙈 potom daj vedieť čo povedal manžel
@mamutka ved ja tu pochopenie od zien a ani takych ako si ty necakam.. zleteli ste sa tu vsetky ako supy a pritom hovno viete (vratane teba). Ja tvoje argumenty nepotrebujem. Len som si povzdychla, ake ste tu vsetky premudrene, dobroprajne a ako vzdy vsetko najlepsie vsetky viete. Koniec koncov, ved tu to ani inac nechodi...

Volala by som znova. A znova a znova. Za pokus nic neda. Mozno to potom niekto dvihne konecne 🤷♀️