icon

Niektoré otázky na tomto webe sú skutočné perly

maruska3
26. jan 2015

Čo vy na to? Koľkokrát sa musím zasmiať, s čím všetkým dokážu ženy - matky "otravovať". Vzťahy sú zložitá vec a nezdá sa mi párkrát vhodné, aby sa niektoré veci rozoberali verejne.... následne je aj tak opačný názor doslova ukameňovaný.

timea7
26. jan 2015

@lubiduch tu predsa nejde o to, poukazovať na IQ niektorých zakladateliek tém, na to nám nikto nedal právo, tiež keď chcem prispejem, keď viem poradiť poradím, keď ma to nezaujíma nečítam, keď nechcem, nezapnem PC, len by bolo možno dobré pri zakladaní novej témy, aby tu vybehla poznámka, že najprv mrknúť, či tu podobných, alebo takých istých tém nie je už 15......

filipkaja
26. jan 2015

@fopka mala som na mysli ze takou sprostostou ma panbozko nepotrestal;)

fopka
26. jan 2015

@matko10 medzi dvere 😀

timea7
26. jan 2015

@matko10 skoro som monitor tou kávou oprskala....inak, nič v zlom, len tak medzi nami, keby sem chodil môj partner, asi by som sa pobavila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

davija
26. jan 2015

Ale KDE INDE vám poradia, či "Je bezpečné tankovať benzín v tehotenstve?" alebo "Ako kosiť trávu pod trampolínou?" Hmm?

timea7
26. jan 2015

@davija skapéééém!!!!!!! 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

matko10
26. jan 2015

@lubiduch byt rodicom by malo byt podmienene IQ testami a tento web mi dava a aj mnoho inym za pravdu.Dieta je obraz svojich rodicov,.....staci 10 minut s dietatom a hned ma clovek obrazok o rodine v ktlrej vyrasta.Ak su rodicia primitivi, tak dieta bude vo vecsine pripadov rovnake v dospelosti.Ved zena ak sa stane matkov ma okrem webu predca aj nejaku intuiciu, alebo je tak odtrhnuta od svojho dietata, ze nedokaze urcite veci rozpoznat? Ja som nerodil a vedel som kedy sa posral, kedy bol hladny, smedny, kedy sa nudil a kedy mu nieco bolo.....

moonlight1210
26. jan 2015

nie raz sa tu stalo, ze zeny co hladeli s jednym obocim nahor na rozne otazky inych zien za nejaku dobu riesli presne to iste len bledoruzovom.

je to ako s lovesongmi. text je vacsinou pateticky, sladky az zuby bolia, detinsky. a potom sa clovek zamiluje a v prvotnom osiali ma zrazu pocit, ze mu tie pateticke riadky hovoria z duse a vystihuju vsetku podstatu a maju vseobimajucu pravdu.

a s problemami je to podobne. kym nie su, sme presvedceni, ze vieme, aky pristup mame zvolit, co bude fungovat a co zdravy rozum hovori. co je logicke a spravne.
potom sa nam to stane, aj pouzivame predpokladane formluky a zrazu zdravy rozum nestaci, valcuju nas emocie, city, nervy, depresie a po nejakej dobe, ked sa ani zdravy rozum neprinasa predpokladane vysledky, menime nick a piseme na MK.

a je sa vzdy najde ktosi, kto ma potrebu poukazovat (alebo sa dobre zasmiat), aki su ti druhi smiesni, ze riesia ako riesia... kym inkognito nerozsiri ich rady.

matko10
26. jan 2015

@davija .....si ma rozosmiala teraz,....palec hore....))))))

fopka
26. jan 2015

@davija 😀 😀 😀 😀 😀 ... si zabila

matko10
26. jan 2015

@fopka diki za typ, urcite to skusim......vidim ze si zbehla a vyznas sa )))))

timea7
26. jan 2015

teraz trochu vážne, pred rokmi by som bola dala neviem čo za to, keby takéto fórum existovalo a mohla by som sa spýtať na to, čo ma vtedy ťažilo a potrebovala som názor nezaujatej osoby. Je tu veľa inteligentných, vzdelaných žien, ktoré sú ochotné poradiť 🙂 🙂 🙂 🙂

fopka
26. jan 2015

@matko10 no vidis,stacilo si prist po radu na MK 😀 😀 😀

fopka
26. jan 2015

@timea7 suhlasim

fopka
26. jan 2015

vazeni,lucim sa...ale vy len pekne pokracujte,nech mam vecer co citat 🙂

lubiduch
26. jan 2015

@matko10 ak by som mala ludi sudit rovnako ako ich sudis ty (primitivni rodicia nemaju mat deti) tak sa tu zacnem teraz pozastavovat nad tym, ako dokazes v 4 vetach spravit minimalne 4 gramaticke chyby?
ok tak ked podla teba na rodicovstvo treba IQ testy, tak neviem ako by mali byt nastavene hranice...ovladat gramatiku je predsa tiez dolezite. Ako chces aby tvoje dieta ju ovladalo ked sam ju neovladas?

Taketo obvinovania su nekonecne, budme ale trochu tolerantni...

natalym
26. jan 2015

@lubiduch Podľa mňa ho ospravedlňuje jeden fakt, že je chlap.

matko10
26. jan 2015

@lubiduch co ma grmatika s vychovou? Primitivizmom som myslel mentalnu vybavu rodicov.Ved sa pozri okolo seba a snad pochopis v com zijeme.Toto co dnes si deti dovoluju volakedy nebolo.Vela rodicov ma deti ako nahodu a nie pretoze ich planovali a chceli.Tak som to myslel.

adri266
26. jan 2015

@horana tlieskam Ti 🙂 🙂 🙂

karin1811
26. jan 2015

@matko10 čo má gramatika s výchovou? Čo myslíš... A čo má náhoda či plánovanie rodičovstva s výchovou?? To, že si niekto dieťatko neplánoval, neznamená, že je neschopný, primitívny a zlým rodičom ako si to zhrnul ty. Pre mňa je tvrdenie, že aj keď si nerodil, ale aj tak si vedel, kedy je dieťa pokakané, kedy je hladné, kedy mu niečo je, primitívnym. Inak k týmto ,,múdrostiam'' netreba pôrod...

anci852
26. jan 2015

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/nechraneny-styk/ Tak toto uz ozaj stojí za to 😉 to uz kde sme?

maruska3
autor
26. jan 2015

@lubiduch veď aj ty tam máš gramatické chyby 😀

heregova
26. jan 2015

@anci852 presne na tomto som sa zasmiala🙂)))to je tak, keď deti majú sex a ešte aj nechránený...

rachel36a
26. jan 2015

Dnesna perlicka...moze zena otehotniet 1 den po sestonedeli? Opyta sa zena co uz rodila a este doda ze nazory lekarov su rozne.....nechapem....

nyusika
26. jan 2015

@anci852 hento sa nejaky zasran nudi, to nie je vazne myslena tema :D

nyusika
26. jan 2015

@rachel36a ze nazory lekarov su rozne 😀 😀 😀

lubiduch
26. jan 2015

@maruska3 a kde?
je to mozne, nezijem na SVK, nerozpravam teraz skoro vobec po slovensky ale pouzivam dalsie 2 ine reci...ale ja sa nestaviam do role ze som zjedla vsetku mudrost sveta, ani ze chyby nerobim...Jasne ze som omylna a budem rada ked ma na moje chyby upozornis 🙂

anci852
26. jan 2015

@nyusika alebo dve trinástky 😀

maruska3
autor
26. jan 2015

@lubiduch Vzdelanie a prirodzená inteligencia sú dve rozdielne veci....

sardinka32
26. jan 2015

@matko10 Tym si nikdy nemozes byt isty. Teda pokial jej nelustrujes PC. 😎