icon

Nikdy som nebola na dovolenke

11. júl 2022

Mam 35 r.,zijem sama,nemam deti,ani partnera a nikdy som nebola na dovolenke.Uz vidim tie zeny,co tu budu do mna zabrdat,ze na co to pisem. No na to,aby si si to precitala.

Strana
z2
loliki
11. júl 2022

@0silvia0 Každý by bol spokojný. 😀

rebeka7501
11. júl 2022

Neviem, či :
1. sa chceš chváliť
2. sa chceš sťažovať
3. rozpútať debatu, kde sa budú navzájom urážať
Ja mám dospelú dcéru, mám i priateľa. Pred 2 týždňami som sa vrátila z dovolenky kde som bola sama. ÚŽASNÉ. Nemusíš sa prispôsobovať, nie si na nikom závislá, kamaratov/kamarátky som tam spoznala. Videla som čo som chcela.....
A tvoj príspevok som si prečítala 😉

boldo87
Odpoveď bola odstránená
mirage
11. júl 2022

To sa chvalis, ci lutujes? Aky je zmysel tvojej otazky?

mirage
11. júl 2022

@boldo87 ale ona neziada radu..

iwesska
11. júl 2022

@mirage Vsak hore pise "aby si si to precitala",takze misia splnena😁

aurorastone
Autor odpoveď zmazal
mirage
11. júl 2022

@iwesska jeemine, mas pravdu🤪

ropucha6
11. júl 2022

Vdaka za oznam, ja som sa vratila pred tyzdnom a uz by som zas niekam sla.

travelllerka
11. júl 2022

A to sa chváliš alebo máš s tým problém?

ckocka
11. júl 2022

Prečo?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
vifoncitta
11. júl 2022

😃😃si predstav

loliki
11. júl 2022

@0silvia0 Druhá možnosť, že deti nechám manželovi a ja by som s ňou išla. Aspoň na 2 dni.

0silvia0
11. júl 2022

@loliki aj to je dobra moznost

loliki
11. júl 2022

@0silvia0 Ty by si sa nepridala? Ešte by sme mohli zobrať viesttu. 😉

0silvia0
11. júl 2022

@loliki jaj no ja teraz relaxujem na neurochirurgii, to je moja tohtorocna dovolenka, cize ja nevladzem fungovat a budem dlho pnkovat. Ale dakujem ze na mna myslis, je to zaujimava myslienka, mozno ju dame dokopy ked sa pozviecham.

missviolet
11. júl 2022

@alchemilkazltozelena ja som bezdetna, single, ani kamosiek moc nemam a chodievam na dovolenky aj sama... je to lepsie nez sediet doma na zadku, aspon pre mna. Tento rok idem sama na par dni do Benatok, predtym tyzden a pol v Spanielsku. Zmena prostredia mi vzdy prospela. autorke drzim palce, nech si najde, co jej vyhovuje - bud ze sa odhodla ist aj sama, alebo si najde svoju partiu

loliki
11. júl 2022

@0silvia0 Jééjda, takto si si to vybavila? Wellnes? 🙂 A strava je dobrá? Posielam Ti také letné osvieženie: 🍉 🍹 Ale si tam bez manžela aj bez detí, predpokladám. Ja len navrhujem a Ty si ma predbehla. Ja som vlani takto mala zápal sedacieho nervu. Ty máš čo dobrého?

miadi
11. júl 2022

@0silvia0 prajem skore uzdravenie ❤️Dufam ze sa o teba dobre staraju.chcela som ti poslat nejakeho sestričiaka na rozveselenie tento mà trochu moc tie tehly mozes na nich syr struhat 😂ale zdal sa mi celkovo naj Asi to ruško mà svoje čaro 😆

0silvia0
12. júl 2022

@loliki
@miadi baby ja z vas odpadnem😂, strava nic moc, lekari mladi, ale bez tehiel. Staraju sa naozaj vyborne, musim personal naozaj len chvalit. Dcera sa doma aspon naucila prat, doteraz to robit nemusela. Mam posunutymi stavcami stlaceny nerv, takze mi ho vyslobodzovali.
Dakujem za priania, vo stvrtok uz idem domov. Takze takyto skromny wellnesik si uzivam😬

loliki
12. júl 2022

@0silvia0 Moje nervy! Objednám sa aj ja na kontrolu. 🙂 Takže určite dali nejakú diétu na perfektnú postavu. Nech Ťa pekne dajú dokopy, nech si fit. 👍

Strana
z2