Nikdy som nebola na dovolenke
Mam 35 r.,zijem sama,nemam deti,ani partnera a nikdy som nebola na dovolenke.Uz vidim tie zeny,co tu budu do mna zabrdat,ze na co to pisem. No na to,aby si si to precitala.
Neviem, či :
1. sa chceš chváliť
2. sa chceš sťažovať
3. rozpútať debatu, kde sa budú navzájom urážať
Ja mám dospelú dcéru, mám i priateľa. Pred 2 týždňami som sa vrátila z dovolenky kde som bola sama. ÚŽASNÉ. Nemusíš sa prispôsobovať, nie si na nikom závislá, kamaratov/kamarátky som tam spoznala. Videla som čo som chcela.....
A tvoj príspevok som si prečítala 😉
To sa chvalis, ci lutujes? Aky je zmysel tvojej otazky?
Vdaka za oznam, ja som sa vratila pred tyzdnom a uz by som zas niekam sla.
A to sa chváliš alebo máš s tým problém?
Prečo?
😃😃si predstav
@alchemilkazltozelena ja som bezdetna, single, ani kamosiek moc nemam a chodievam na dovolenky aj sama... je to lepsie nez sediet doma na zadku, aspon pre mna. Tento rok idem sama na par dni do Benatok, predtym tyzden a pol v Spanielsku. Zmena prostredia mi vzdy prospela. autorke drzim palce, nech si najde, co jej vyhovuje - bud ze sa odhodla ist aj sama, alebo si najde svoju partiu
@loliki
@miadi baby ja z vas odpadnem😂, strava nic moc, lekari mladi, ale bez tehiel. Staraju sa naozaj vyborne, musim personal naozaj len chvalit. Dcera sa doma aspon naucila prat, doteraz to robit nemusela. Mam posunutymi stavcami stlaceny nerv, takze mi ho vyslobodzovali.
Dakujem za priania, vo stvrtok uz idem domov. Takze takyto skromny wellnesik si uzivam😬

@0silvia0 Každý by bol spokojný. 😀