Nízlová a Kolárovský
Ahojte viem ze ma tu teraz zvozite, že sa mam starať o svoj život, že sa nudím a podobne. Ale áno nudím, som na PN rizikovom. Chcem vedieť názor iných ludi nato co ja si myslím. Ja si myslím ze ten Kolarovsky vôbec nieje otcom Nizlovej dcéry, využili len to ze to niekto vytiahol. Ani jeden z nich to nepotvrdil. A co ze vydal nejakú pesničku, ved spievať môžem o com chcem. Dokonca v nejakom podcaste povedal ze Veronika sa v klipe neobjaví, a či sa tam objaví VERONIKYNA DCERA je este otázne. On sa zviditeľnil, ona ma pokoj od otázok ohľadom otcovstva, ľudia majú senzaciu a novinári majú o com písať. Som jediná co si to myslí?
@gleep1 Ty o nich píšeš, akoby si bola jednou z nich...
@mandarinka555 fakt? Ja si to nemyslím. Len sa mi niektoré tie reči nepacili. Alebo ty si myslíš že ich rodicia nie sú hrdý lebo ostali ako slobodne matky? Je to podľa teba dôvod k tomu aby rodic tak povediac zatratil svoje dieťa? Predstavujem si keby sa to stalo mojej dcéry a v živote by som ju neprestala mat o nič menej rada. A čo si teda myslíš o nich ty? Že sú škarede neúspešne a stroskotane? 🙂
@gleep1 ja som nenapísala vôbec ze su uboziacky ani nič o rodičoch. A s tými trubkami čítaj z porozumením co som napísala, že MOZNO si nikdy nenájdu takého chlapa lebo sa chovajú jak trubky, že ich nepoznáme a možno sú také možno nie.
Veď ja som nepovedala že si to povedala ty.
A aj keby si poriadneho chlapa nenašli, tak čo? Cielom života je nájsť si chlapa? Podľa mna to nie sú ani deti ani chlap ani rodina, ale stastie. A nech si každý žije takým spôsobom, aký mu prinesie šťastie. Keď máš deti muža a nie sú šťastná tak podľa ostatných máš úspech lebo to je ten vzor čo sa nám tu presadzuje ale podľa mna nie. Nemám taký názor. A teda nechcem aby to vyznelo že Vám nieco vycitam alebo že si ich silou mocou zastávam, ja ani nie som fanúšik a prvý krát v živote som si i nich prečítala niečo teraz lebo ma zaujalo že ma dieťa s takým mladým chlapcom 😀
Hlavne nech sú ich deti zdravé a šťastne. A nech sú aj twinsky. Či s muzom či bez muža
@gleep1 ved ty si napísala ze si nájdu takého chlapa ze sa nám o takom ani nesnívalo. To vieš teda dosť nato ze si si prvý krát v živote niečo o nich prečítala 😀
ale že ich potrebuješ nazývať trubkami to svedčí skôr o tebe ako o nich, keď ich ani osobne nepoznáš... robia hudbu, ktorá ide mimo mňa, ale určite nie sú neúspešné
@lucka_ke prečítajte si este raz co som napísala.
a ako by sa podľa teba mali správať? sú súčasťou showbusinessu, ich život nemôžeš porovnávať s tým svojím
Poznám ich ale v živote som sa o ne nezaujímala. Keď vydali nejakú pesničku z nejakým raperom v Amerike som to zaregistrovala, ale v živote som tu pesničku nepocula. Keď som bola mala, moja sestra ich počúvala a keď som bola na návšteve hovorila mi že vydali CD pre deti. V živote som to CD ale nepocula a ani nehľadala. Keď som videla v novinách článok že tamta ma asi decko s 20 ročným tak som si to prečítala a to bolo prvý krát čo som si kedy o nejakej z nich niečo prečítala. Pozrela som si aj ich instagram. Pravdepodobne si ho už ale nikdy nepozriem lebo nemám prečoy Poznám ich ako celebrity, nie ako objekt môjho záujmu a väčšinou je to tak že akákoľvek celebrita si môže nájsť muža o akom sa tebe alebo mne ani nesnívalo.
@altaya lebo to ony pisu do médií tie články o sebe, že? Čo ľudia čítajú, o tom sa píše. Dopyt vytvára ponuku.
A ked 50 ročný ľahne na 20 ročnú, to nekomentujes, že? To je normalne… pozri sa na manželku Marcona. Taký ľudia môžu tvorit aj pary a tebe vôbec neprislúcha hodnotiť ich. Nože, daj sem fotku tela toho tvojho, nech môžem okomentovať pod koho si ľahla ty.
@mandarinka555 Podla seba sudis inych? Tie baby si odmalicka na seba zarabali. A ich rodicia su stastim bez seba,ze maju dcery a vnucky doma. A obe sa casom osamostatnia,planuju zit v blizkosti rodicov,ale vo svojom dome. Necham tuto hnusnu naturu,nepoznam niekoho,ale budes kydat,lebo neziju tak ako si ja predstavujem. Nevies,co si ona zazila pri byvalom muzovi,bola by si prekvapena. A ze ma dieta s mladym chalanom? Kolke to takto vyriesia. Nemaju partnera,roky utekaju,tak splodia dieta. Tej malickej nebude nic chybat,je milovana vsetkymi clenmi rodiny. A vonkoncom nie su odkazane na nejake vyzivne od byvalych muzov,to si len slovenske zavistlive husy toto vymysleli
@marca12 To fakt ? Tak prečo tak nehorázne žmýka peniaze od Lobotku? A čo im mám akože závidieť? Mám manžela, dve zdravé deti a dve úžasné vnúčatá... A tie "husi" , čo si napísala s ypsilonom si láskavo odpusť.
@mandarinka555 odkial vies,ze zmyka? Si ich znama?
@mandarinka555 ale prosim ta,prestan citat bulvar
@petulda333
@marca12 Vy dve ste tie Nízlovky ?
@mandarinka555 vobec,odpovedz na otazku. Odkial vies,ze od neho zmyka peniaze?
@mandarinka555 nie som ani jedna z nich
@mandarinka555 zmyka peniaze? A ako? Veď nebolí ani manželia, alimenty sú snáď normálna vec. Ak sa nedohodnú medzí sebou, rozhodne súd.
Mimochodom, ak aj by bola pravda,, čo pisal bulvár, že ziada 10tis€ na dcéru, čo je to pre neho, to zarobí za 2 dni .... ?!
@mandarinka555 Ty máš asi nejaký osobný problém nie? Ak keby pýtala peniaze, máš dojem, že 99% mamičiek na konovi by od expartnera nepytali ani cent?
Veď tie peniaze nejdu na ňu, ale na dcéru. To je úplne normálna vec, tým, že zarába on viacnásobne než je zvykom tak aj násobne viac môže žiadať peňazí. Veď dieťa má mať rovnaký životný štandard ako rodič.
Ja ti neviem, ale keby na mk nejaká žena písala, že jej ex zarába veľmi dobre a neplatí na dcéru, tak by si isto prvá písala, že nech tým pádom aj platí, keď matka sa stará fyzicky tak otec nech aspoň takto sa zapája.. Nechápem čo by malo byť na tom také nehorázne
@mimka1402 Netáraj....načo jej je výživné na seba? Nech ide do roboty....
@mandarinka555 Jediný kto tu tára si ty...
@mandarinka555 ak nevies ona na seba zaraba a este raz, ty zijes s nou alebo s nim,ze to vies? Alebo si len zabudla pouzivat to,co nosis na krku? A trepes nezmysly

@lukina20 do bodky s tebou suhlasim. Tiez nie som ich extra fanusik,ale nikdy som nechapala tie nadavky na nich.
@gleep1 ludia uz nevedia co vytknut