Je presne 22:22 GMT a ja este nespim. Cakam na svojho muza kym pride domov z roboty. Ak byvas hore neskoro vecer, pridaj sa...
jaj no aj my sme to takale od roka uz sa nekojime ☹
tak teraz s flaskou 😉
ale aspoň sama... 😅
co by sama
ved som pisala,ze sa ju snzime udrzat kym nezaspi
neboj sa pekne sa niekedy natrapime 😉
jaaaj, Jarko bol taký zlstý, ľahol, vypil kakako, vyhodil fľašku z postele, otočil sa na bok a spal celú noc... 😵
no kazde dieta je ine 😉 co narobime 😉
Kde ste? Lovíte myši? 😀
ahojte, sovule!
No ja som ako zbitý pes. Išla som spať rano o 4 a spala som do 9.ale všetko som stihla na čas.Ešte idem dať do mičky pár riadov a zapnem ju , aby boli ráno čisté.Aj čeče tortu som urobila 😀
hodím fotku. 😉
Inak som uplne slaba a ešte som sa dozvedela od švagriny že nas po dedine ohováraju mužovi kamoši, ževraj sme lakomí. 😠 😠 😠
My a lakomí 😠 .To bude asi tým že sa obetujem a som až do 4 hore, len aby sa mali hostia dobre. 😠 😠
Normalne ma to štve.Aj som to hovorila mužovi a on na to nič.A to ževraj baby ohovárajú 🙄
No takže ma uplne dorazili.Najradšej by som si išla s nimi hned pohovoriť ako sa veci majú 😝
hu-hu 🙂
ja tu 🙂
sorry, že idem na vas tak zhurta, musela som sa odventilovať. 😖
Anka, tak z toho si nič nerob, a užite si oslavu...
Pche, že baby, náš otec vždy prišiel z krčmy z toľkými klebetami... 😀 😀
som zvedavá na čeče tortu...
anka a to co,no mam dost to aj take reci suuuu -ako lakomi,co chcu aby si im rozdavala?nechapem
Anka, no veru, tá torta je čeče, šikovnica... 😵 😵
mirka, inač ja som priezviskom Krajčovičová-to ti odpovedaM na tu včerajšiu otazku 😉 🙂
No ono sa to tyka oslavy 40 narodenin môjho muža.Oni oslavovali a na ich oslave bol a on neoslavoval, takže je podla nich lakomí. Ale že ma dve male deti a oni už dospele to nevidia.On mi s nimi každy večer pomaha dať ich do postele-je to makačka, ale však to vam vysvetlovať nemusím.
Zvlašť, ked mam za sebou ťažky den ako dnes, alebo ked musim robiť viacej vecí:zahradu, dom , domacnosť.....
Mne nema kto pomôcť.Oni maju svokry, mamy , babky....
tak si t ota k neber Anka, komu Pánboh nenadelil, ani lopatou nenasypeš...
monkula diki za pochvalu.A ty sa ako volaš krstným menom?
Monika 🙂 🙂 🙂
ahojte, tak ja so prišla z kauflandu, doniesla som si pór, mrkvu, jablká slivky, papriku za super ceny 😝
anka tak som si dobre tipla s tym priezviskom a vlasne s celym nickom 🙂
kasli na to -hlavne,ze tebe pomaha-to je dolezite a zvysok nech si mysli co chce ony asi uz si nepamataju ako to bolo alebo nepomahali...a to je druh vec...
a torticka je nadherna si sikulka 🙂
a ešte ako keby toho nebolo dosť mi dnes volala ocova 2. žena. že tatko vyvadza a že tam bola polícia 😠 😠 😠 ešte aj o toho sa mam starať?To je vrchol!!!! 😠 Už mi to ide paradne na nervy!!!A to vždy dojdu take spravy ked som naozaj bez sily. ☹
mirka, diki.Ešte že tu je ten náš koník a môžem sa vypísať. 🙂
ahoj Maca!tak čo opäť u rodičov.Akurat to tu rozoberám.To je naozaj super že maš takích rodičov, ktorý ti pomôžu.Môžeš byť na nich hrdá!!!
Anka, to je sínusoida, raz si hore, raz dole, ako jin-jang, neboj, raz vylezie slniečko a bude fajn... 😉
som keby som ich nemala, tak neviem, kde skončím. všetky veci čo som hore písala boli do 5,.sk za kilo. super nie?
maca, to fakt? 😲 n ou nás sa kaufland len stavia, tak hádam to ešte zopakujú 🙂
anka,no tak-tak vies ako sa hovri ked sa s re tak s re a riadne
nic sa neboj a tes sa na obdobie pokoja...to nasleduje hned za tym,viem ,ze je tazko ale mysli na to aj ked ta chapem,a mas tu nas mi ta podrzime keby daco 🙂
ta tak, my si ťa nedáme... 🙂
ozaj, pór-2,9
jablká-4,9
mrkva-0,9
a tak ináč je to v SKK 😉
ajoj maca 🙂
monika prave citam,ze sme anke napisaali v podstate to iste 😀
Ja som jej chcela napísať to isté, čo ty, ale so msi to rozmyslela...
si teraz pripadám ako krkavčia mať 😅 😅 😔 malá zaspáva len pri dojčení... 😅