Je presne 22:22 GMT a ja este nespim. Cakam na svojho muza kym pride domov z roboty. Ak byvas hore neskoro vecer, pridaj sa...
ahojte, ja len pozdravim.... 😉 mam nejaku robotku.
vsetko v pohode....mala spokojne spinka ,tak je to ok....konecne som dosiahla,ze zaspinka sama,bezo mna..sice este protestuje,ale spanok ju premoze..velmi sa z toho vytesujem...uz toho bolo dost 🙂
no tak to ja moju neviem naucit vzdy si musim lahnut k nej inac vrieska ako keby ju rezali
jankatt...take iste to bolo u nas....a najhorsie na tom bolo..ze zaspinkala iba pri mne...pri ocinkovi ani pocut..s nim len vystrajat,ale uspat nikdy 😖 .teraz asi dva tyzdne to funguje tak,,ze dam ju do postele..cajik,cumlik,necham otvorene dvere a odchadzam....ona si pomrnci a zaspinka..a pomerne dost rychlo..popravde,ani sama tomu nechapem...tak sa len potichucku tesim 🙂 .uvidime dokedy
tak moja by bola schopna prevratit aj postielku co by nervacila keby som odisla
čaute. no predstavte si že ma sem nechcel muž pustiť! 😠 Ešte že ráno vstáva 😉
tak to mas tazke..ale neboj,to sa zmeni 😲 ..inac nasa mala zasa nechce do postielky....spi s nami 😖 ....takze sme to museli vyriesit tak....ze raz ja,alebo ocinko spinkame s nou...lebo traja spat spolu je horor....takze koniec radovankam... 😢 ..ale sidielko male aj tak lubime 🙂
a preco ta nechcel pustit?
lebo kukal angličtinu-v rámci práce sa učia a pozeral dopredu témy, tak sa ho pýtam či tomu rozumie a on že ne. 😀 😝 Nevie ani abcdu 😖
ja ze uz ani neprides
tak to ma chudak tazke..ze ho pozdravujem 😲
inak čaute všetky, ja som letela aby som tu niekoho chytila 😀 a zabudla som aj pozdraviť. 😝
adelik, diki. on to ma ťažké, lebo on si radšej sadne pred telku než aby kukal do kníh 😠 potom sa čuduje ,že nič nevie.aj som mu hovorila že ak niečo nevie, tak mu to vysvetlím.On potrebuje stale poháňať 😖
inč dnes ako som kojila ma david strašne pokúsal 😢 tak som zrevala, že ma určite počul aj sused 😝
Kto s vas ešte kojí a stalo sa mu to?
ja nie ani som nekojila male mi naucili na flasu a ani som nemala mlieko
jani, tak to maš bezbolestné 😀
tak to ano na jednej strane to bola vyhoda ked sme mali ist nieco vybavit nemusela som sa ponahlat a mohli sme sa zastavit aj na kave 😀
to je super!
a čo , už tu nikto nieje?Kde su ifri, anjelinka, jašterica....
asi sme tu len mi dve
no tak to som fakt došla na amen 😀
este som tu......kocky....bola som este trosku upratat....ale oci mi uz klipkaju..tak idem hajat...vsetkym dobru noc 😔
krajcoanka..este si tu?
ano adelik 😉
tebe oci neklipkaju?
a kedy prosim ta rano vstavas?
no nic idem ja pomaly rano vstavam dobru nocku prajem pa pa
papa
janka, dobrú.
adel, ja som sova.ja bývam do 1-2 hore.rano vstávam cca o 8,30-9 hod 😉 🙂
ved aj ja som taky nocny vtacik..hlavne ked je polovicka v praci..on by urcite povedal..ze niesom normalna 😀
a toto forum je fakt super.....kecas a kecas...a popritom zabudam na cas...ale mala spinka..tak je vsetko v poriadku....a co si to dnes zazila pri tom kojeni? 🙂
da sa a ty ako