Je presne 22:22 GMT a ja este nespim. Cakam na svojho muza kym pride domov z roboty. Ak byvas hore neskoro vecer, pridaj sa...
anka, pri nom mozu padat bomby a bude drichmat, on je strasny v tomto, len spat, spat a spat 😀 😀 . ale si na druhej strane hovorim, ze ked sa ma podarit, tak sa podari, aj keby sme sa tulili raz do mesiaca...hlavne, nech je to v tu spravnu dobu...
ifri, jj, mokre vreckovky funguju 😀 😀 😀
zuzi, ahojky, som pozerala minule foto malej Hanky, ona je strasne krasne deculo...take baculate ako som bola ja 😵
jaj by som uz aj asi spala 🤐 ale ma tu par bab poriadne zamestnalo 😀
a preco zuzi?
anjelinka, ved sme mali svoju znacku, ale dlho ich nemali. az teraz.....ta vona...ach tie spomienky 😀
ifrimka 😀 😀 😀 😀 , sa tu pucim potichu, bo manzo sa akosi divne zacal prehadzovat. a aku znacku?
anjelinka, hej len ju problem obliect lebo vsetkz gate su len tak tak 😀 🤐 myslim v pase 😀 este aj 92 🤐 a to su od 18 do 24 mesiacov....
itrimka, jej takze sa ti podarilo rozpisat sa hej? 😉 som rada ze o problem menej 😀
zuzi, to mi nieco hovori 😎 , to zhananie oblecka, mama mi stale hovorila, ze mi musela kupovat neskor uz vacsie cisla..ale pritom som sa narodila mrnava, 48cm a 2,3 kg 😀
...len potom som uz akosi zacala naberat... 😀 🤐
noooo, tak predvcerom som to nechala tak, ze budem mat cas na muza a on zalomil 😢 a vcera som skusila, al potom isla spat....ale dakujem
cien z lidlu....biele na maleho, modre pre nas 😉
anjelinka, tak si z Hankou podajte ruky 😀 tiez pri narodeni bola krpata a ani teraz jej nie je na vysku az tak vela ale na sirku 😀 🤐 a to jej nedavam ziadne sladkosti a nic podobne 🤐 ani keksiky a ani caje a sladene napoje, fakt nechapem 🤐 vsetko jej je na dlzku dlhe ale co si pomozem ked mensie nezapnem 🤐
anjelik aj moja mamina tak isto, bola predcasna (v 6a pol mes.!!!)
a poznam aj teraz kubko nosi oblecenie na 6-9mes
zuzi, ma byt po kom baculka? lebo ja som mala po kom byt. u nas to bolo tak, ze mama mi nedavala sladke, ale ked som prisla do juhosky k starym rodicom, tak deduso a babena, u nich je prve vnuca nieco vynimocne, chcu mu dat vsetko, tak dedo ma braval do obchodu kupovat "kremče", vlastne ako u nas nuttela, biele a cokoladove...s tym som sa vykrmovala tam tri mesiace...tak to mama zadrhla, sme dosli domov na slovensko...lenze co robila, to robila, sa snazila nedat mi nic take, zdravo ma stravovala, aj tak som sa rozsirovala a mi to zostalo dodnes 😠 😠 ...moja baba v juhoske, akoby som jej z oka vypadla postavou...siroke ramena hlavne a chrbat, to ma stve najviac....
ifri, máš novú fotku?až teraz som si všimla.odkedy? čeče! 😉 🙂
anjelinka môj muž by povedal:"nech je aspoň za čo chytiť"
A moja svokra hovorila mne ked som došla do rodiny, že sa tam nehodím že nemam ahi rycy ani cycy 😀
som sa inspirovala tebou anka 😎
Idem lamat zenusky, tak papa zajtra...vlastne uz dnes...dobru nocku zelam vsetkym...
papa zuzi, krajci, ifrimka, majka.....
aaaa, krajci, moj hovori to iste...som jeho "gulocka" 😀 😀 , tak sa majte, paaaa.
v KE je riadna burka, lejak...sa bude fajne spat, majte saaa 😉
moj muz akurat domov prisiel...vraj ako sa mate, sa ma spytal
dobru noc anjelik, aech si vyspata ked sa ten voj muz prebudi 😉
anjelik , inšpiruj ho! možno že ani nebude vedieť manželíček a bude to zamiešané. 😀 dobrú nocku, anjelinka
Ifri, to myslel ako sa maju konikovky? 😀
anjelik dik za predpoved počasia! 😉 😀
no, ze vahas!
ifri ip! 😉
je tu ešte niekto?
ja tu este soom anka, ale uz nie dlho, uz vyzivujem 😲
🙄 😲 🙄 🙄 😔
ja už spim!dobrú nocku 😔
😀
😵
Ifri to jariabkova je dramaturgicka relacie vies,preto vola kazdy den a vzdy nieco otravuje...
húúúúú , dnes som tu prvá , ale už sa mi drieme tak neviem ako dlho to vydržím , ja by som si pokecala skôr ráno o 6-tej - kubko ma trápi aj od piatej a potom ešte ide spať o 1 a pol hod. - len ráno tu nikto nebýva.mala by som založiť tému ranné vtáče.......
rinus ja som tu bola uz o pol siedmej 😉
huhuhu sovickyyy 😀 aj ja medzi prvymi,lebo zasa dlho nevydrzim...aj zajtra skoro do prace...ma svihne... 😝
anjelik, sice panelak nepozeram, ale pobavilo ma to 😀 😀 😀