icon

Nosíte legíny k šatám?

madeline1
4. jún 2021

Nosite leginy k satam? Napriklad klasicke cierne ku kratsim satam, nie su mini, ale ani tak akurat, aby som si mohla dat sylonky....
Kedysi sa to nosilo stale, ale ako to je teraz?
Vdaka za rady

Strana
z2
trema
5. jún 2021

Nenosim, nosim pancuchy a v lete nic, kratke saty nenosim.. co si k tomu potom obujes? Saty+leginy+tenisky sa mi nepaci a ci ine k tomu? Neviem si predstaviť

queen_el
5. jún 2021

Mne sa to moc nepaci, mozno v zime k pletenym satam, ked je zima na pancuchy. K satam nosim silonky alebo v lete nic. Mam aj take predlzene bluzky, kosele, k nim nosim radsej “dzeginy” ci ako sa to pise 😀 teda su na gumicku ale z rifloviny. Leginy nosim iba doma.

olivnik
5. jún 2021

@kiwi3 odkiaľ máš tie leginy prosím? Úchvatné su

avril299
5. jún 2021

nemam proti tomu nic, ale ja to tak teda nenosim (ani v case, ked to bol velky hit :D), bud mam velmi kratke saty, ktore mam urcene napr len na plavky na plaz a tam mi to nevadi alebo mam saty ktore su nad kolena a podla mna maju dlzku tak "akurat"

elementissa
5. jún 2021

Ja som teda leginy nikdy nenosila ku satam. Bud silonky, alebo pancuchy (nepriehladne), ale leginy nikdy. Pre mna je to vrchol nevkusu, nic v zlom

xxx23
5. jún 2021

Nosim len teraz ked som tehotna... su mi pohodlnejsie... ale akonahle porodim prestsvam nosit

jaskolka
5. jún 2021

Polovica žien ti povie ze je to hrozne, polovica že úplne super. Čiže závisí, ako v tom vyzeráš, a ako sa cítiš. Na jednej žene to môže fakt vyzerať zle a druha bude vyzerať skvele..tetaz už je taka móda, že je módne to, v čom sa vyjde na ulicu.

elviku11
5. jún 2021

Ja napríklad pri niektorých ľuďoch neviem určiť či sú to legíny alebo už nohavice alebo dzeginsy či rifle. Ten podiel elastenu je vysoký už pri mnohých nohaviciach a móda sa tak prelína, že určovať čo sú presne legíny, sa mi už ani nechce :D
Nosím to, v čom vyzerám dobre. A zvyčajne vyzerám chudsie v obtiahnutých nohaviciach ako v sirokych

lenqua_12325
5. jún 2021

Ja nosím čierne dlhé legíny k šatám či je leto či je zima a vôbec ma nezaujíma, či je to podľa niekoho moderné alebo nie. Silónky nenosím a holé nohy tiež nie. Obleč si to v čom sa cítiš dobre.🤔 dajú sa kúpiť fakt pekné a kvalitné čierne legíny napr. v Tezenise. Nie len bavlnené do záhrady.

sasa1310
5. jún 2021

@madeline1 no nosí to možno nejaká z hornej dolnej. Akože fakt je to totálne nevkusné. Hodiť na seba pekné šaty, aby sa nohy ukázali a žena to zabije legínami.

mamutka
5. jún 2021

Ja to nosim z nutnosti, mam síce dlhé nohy, aj športujem, lenze mam blbych metlickovych ziliek na rozdávanie a celý život sa mi extrémne ľahko robia modriny. Akože prejdem okolo stoličky, jemne zavadim a vyzerám ako obeť domáceho násilia. Takže neodsudzujem to, lebo to musím nosit tiež 😁 kopa fajn pohodlných jednoduchých šiat je tak kratkych, že to moje problémy neschova, takže napr legíny pod kolená a ide sa. Musí to proste nejak s sebe pasovať, nedá sa to namixovat k hocijakým šatám pravdaže. No a teda jedine jemne pohodlné legíny, žiaden lacný ony. Ja mam už roky z Beponu, ale zvažujem Litex

jana_eyre_2
5. jún 2021

Netuším či sa to nosí, ale ja to nosím pri určitých šatách, čo mám príliš krátke.. nikdy som nebola módna ikona, nikdy som nešla s davom.. obliekam sa tak, ako mi je príjemné, tak aby som sa nehanbila.. legíny nosievam vtedy ak by mi mali byť vidno príliš stehná.. ani keď som bola chuda nemala som pekne nohy, teraz ako som pribrala už vôbec.. šaty nosím rada ale nie aby mi bolo vidno nad kolená.. ale zase krátke šaty nebudem vyhadzovať ak ich mám rada len preto, že 9-7rokov do zadu sa niečo nosilo a teraz už nie.. ak sa niekomu nepacim nemusí sa pozerať..

petrao2
5. jún 2021

@madeline1 myslim ze na tuto otazku neexistuje jednoznacna odpoved a ani spravna
Ak mas leciny rada tak ich nos
Ja nosim ak mam saty/tuniku preco nie a je mi jedno kto si co mysli

lenkakravcova
5. jún 2021

@madeline1
Áno, niekedy. Aj takéto približne kombinácie.

Strana
z2