icon

Nová horalka

daniela2202
23. apr 2023

Ženy jedli ste už "akože " novú Horalku-nový obal ? Ja som taký humus ešte nejedla..... to bolo normálne slané a čistá chémia.... kapitalizmus nám zničí aj horalky.... fuj

Nová horalka
queen_mary
23. apr 2023

@syslik81 haha, my odvtedy u nas doma sedite fandime 😀

caroline_
23. apr 2023

@daniela2202 áno mala som ju, a mne nepríde ani lepsia, ani horsia, možno menej sladka. Ak niekto nemá rád arasidove maslo, tak mu chutiť nebude. A môj muž povedal ze on neciti rozdiel :D

liusa82
23. apr 2023

Ja lúbim arašidové maslo tak na chleba alebo pečivo.Ale tu mi nechutí.Teda v sladkostiach ho nejak neviem vystáť.Aj Lina s arašidovým maslom je podla mňa hnusná😀tak ale každý máme iné chute🙂

domiklik
23. apr 2023

@daniela2202 nabudúce pred tým ako si lupus niečo nepoznané, skus si prečítať zloženie... Možno zo seba neurobíš debila

leonie35
23. apr 2023

V piatok som ju prvy x ochutnala a asi aj posledny 🙂 Vcera ju "otestovala" moja mamina (nehovorila som jej o mojom nazore nic) a hovori mi, to bola Horalka? To nemyslis vazne, ved to bolo slane, kysle a neviem este ake...🙂 klasika je klasika

sense
23. apr 2023

@erikavesela toto si robievame doma len s horkou čokoládou. Jeden kúsok ku káve a chuť na sladké dokonale zazehnana 😇

muchotrafka298
23. apr 2023

Teraz je trendy robit veci s prichutou "peanut butter" alebo "salted caramel". Pritom nei kazdemu tieto dve veci sedia. Ale tak ochutnas a rozhodnes sa, ze ci kupis alebo nekupis. Ja nekupim od Sedity nic, nepacili sa mi vyjadrenia majitelov pocas kovidu.

sense
23. apr 2023

Nejedla som novu horalku aj keď arašídove maslo ľúbim.
Za to ale kapitalizmus nemôže, ľudia sú rôzni a každému chuti niečo iné.
Kedysi som ľúbila aj horalky aj tatranský aj káve ký a kávové rezy. Paradoxne už mi nechutí ani jedno z toho. Občas princezky.
A aj sójové rezy boli chutnejšie kedysi ako teraz a keďže mi nechutia tak ich nekupujem. A komu chutia nech si kúpi

anonymous87
23. apr 2023

Spojit novu prichut keksika s kapitalizmom a do toho zamontovat aj kovid a ockovanie v jednej diskusii, tak toto sa moze stat len na MK 😂👌

marca12
23. apr 2023

Zo zvedavosti som ju ochutnala. Na mna je dost slana,trosku menej slana keby bola,tak mi chuti. Ale mne celkovo horalky nechutia,to je taky keksik,ze uz ked nic ine nie je,dam si aj tu. A ak ti nechuti,kupuj klasicke horalky. Niekomu urcite zachuti aj tato nova.

ivangeline
23. apr 2023

Jedla. Mnam. Tak chuti arasidove maslo.

andreatytler
23. apr 2023

@viestta Pockaj... takze rozdiel su len 2% v arasidoch? To vazne? Asi je tam aj viac soli a nejaka umela prichut arasidoveho masla, lebo 2% viac by neurobili taky rozdiel aby to ludia az tak zachytili.

andreatytler
23. apr 2023

@daniela2202 To nie je kapitalizmus, ale amerikanizmus ktory ti nici horalky.😀
Ked si robia lekvarovy chlieb, tak si pod lekvar daju arasidove maslo.

andreatytler
23. apr 2023

@erikavesela Reese's je cislo 1 v sladkostiach v amerike. Neznasam to😀

marsmykkok
23. apr 2023

Nemala som ju ešte, ale chcem vyskúšať, milujem linu s arašidovým maslom. Naopak klasická horalka mi nikdy nechutila, za mňa moc sladké.

annm81
23. apr 2023

@andreatytler No tak ale v porovnaní s Hershey's je to zas úplná delikatesa 🙂

ankare
23. apr 2023

@daniela2202 to je len nová príchuť. Samozrejme, že to chutí slano.
Kúp si obyčajnu.

mondolina
23. apr 2023

aká pekná reklama 😉 pre Seditu, ktorú vlastne neznáša 🤣

nykkushka
23. apr 2023

@erikavesela toto je úplne super 🤎🥜 ale kupujem to len sem tam lebo je to závislosť 🤣🤎🤣🤣🥜🤎
Ale osi robím doma-koliesko banánu, 🥜 maslo, banán, trochu do mrazu, do čokolády, vytuhnúť a jesť 🤤🤤🤤🥜🤎👍🤣🤎🥜

viestta
23. apr 2023

@andreatytler ja neviem, mne nechutila a to mam arasidove maslo celkom rada. Jedna na vyskusanie mi staci na zvysok zivota. Ostavam verna klasike

viestta
23. apr 2023

@liz_lemon presne, to co teraz prehlasuju za Studentsku pecat je svetelne roky vzdialene od povodnej studentskej pecate, kde bolo kandizovane ovocie a orech v primeranom mnozstve a zakomponovane do kvalitnej horkej cokolady. Obcas sa mi dostane nejaka Sudentska pecat do ust a vzdy poveim, ze zas nevyslo, nech uz do nej zakomponuju cokolvek, je to nechutne

janulik2008
23. apr 2023

@viestta mne napr. nechutila a trz už celkom pohoda čo sa týka Horalky ale klasika je klasika 😍😀 a študentská pečať mi nikdy nechutila 😀😀😀 idem založiť asi diskusiu 🤣😀

viestta
23. apr 2023

@janulik2008 ja zas nemam rada mentolove cukriky, akekolvek. Tiez by o tom mohla byt obsiahla debata

daniela2202
autor
23. apr 2023

Super 😂😁😂😁tu sa diskutuje.... výnimočná téma, však? Už bolo dosť tehotenských testov, meškajúcej menštruácie.... téma Horalka je super 😁😁😁😁👍👍

andreatytler
23. apr 2023

@annm81 Mysis v porovnani s Hershey's cokoladou ci ako? Ved Hershey's vyraba Reese's cups.

annm81
23. apr 2023

@andreatytler Áno, myslím ich legendárnu čokoládu. Nevšimla som si, že vyrábajú aj toto. Američania a výroba sladkosti fakt nejde k sebe. Je ale jedna vec, čo mi v Európe ozaj chýba - fudge s mentolovou príchuťoum

andreatytler
23. apr 2023

@annm81 To urcite. Amici su na kvantitu. Kvalita je az druhorada.
Ale fudge si mozes velmi lahko urobit doma. Mne to nikdy nechutilo ta americka fudge. Jedinna dobra fudge su polske krovky.

michellemary
23. apr 2023

A mne osobne, aj všetkým nám doma, chutila viac, než klasická. To je to staré známe: "Sto ľudí, sto chutí"...

vroni
23. apr 2023

@annm81, vo Francúzsku dostaneš bežne. Len ti nepoviem značku, lebo nikoho okrem mňa to nenadchlo, takže som kúpila len raz.

annm81
23. apr 2023

@vroni Vážne? Super, vďaka za tip!