Nová horalka
Ženy jedli ste už "akože " novú Horalku-nový obal ? Ja som taký humus ešte nejedla..... to bolo normálne slané a čistá chémia.... kapitalizmus nám zničí aj horalky.... fuj

@daniela2202 uz chvalabohu mame za sebou epidemiu covidu, no vyjadrenia a spravanie niektorych ostalo. Nekupovanim sedity reagujem na verejne komentovanie nezaockovanych jej šéfom. Pohŕdal, tak pohŕdam teraz ja.
@jaond19 myslím, že každého osobná vec, čo bude a nebude kupovať a prečo.
@daniela2202 jedla a je vynikajúca 😊😊😊
@daniela2202 kapitalizmus nam ničí horalky🤣🤣🤣🤣tak ty si pekne mimo ,toto je len nová príchuť.... klasické horáky sa stále predávajú 😂
no dnes som to prvy krat ochutnala, to uz vazne sa vo vsetkom ideme pchat USA do zadnice? Asi vazne USA nevie co s prebytkami ich arasidoveho masla tak ti zacinaju pchat aj do vyrobkov z vychodnej EU.
Mne už dávno prestala chutiť naša skvelá horálka klasika, to je už pekných pár rokov kedy už chuť nie je po arašídoch ale chuti nevýrazné a presladene. Kvalita SK výrobkov ide riadne dole..
@katulienkax vies o tom, ze najvacsi pestovatel arasid urcite nie je USA, vies o tom, ze aj oni su vycsinu podzemnice olejnej dovazaju a az tak spracovavaju? Ano su najvacsi kozumenti arasidoveho masla na svete, ale nie najvacsi vyvozcovia. Oni si ho zjedia sami.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Podzemnica_olejná
Čína vedie v produkcii podzemnice olejnej a má podiel 41,5% z celkovej svetovej produkcie, nasleduje India (18,2%) a Spojené štáty (6,8%).
@katulienkax áno presne, dokonca arašidové maslo majú v každej malej Jednote na Slovensku, už nevieme ako bi zme sa USA napchaly do zatku, škantál
@katulienkax ty si fakt mimo...na com ficis?
Teraz som ju zjedla a chutila mi. Ja mám rada všetky výrobky od Sedity.

@daniela2202 je to nova prichut...predavaju aj tu staru klasicku...je to na sposob slany karamel...mbe praveze chutii