icon

Nová horalka

daniela2202
23. apr 2023

Ženy jedli ste už "akože " novú Horalku-nový obal ? Ja som taký humus ešte nejedla..... to bolo normálne slané a čistá chémia.... kapitalizmus nám zničí aj horalky.... fuj

Nová horalka
Strana
z5
lucyjka6
24. apr 2023

@daniela2202 je to nova prichut...predavaju aj tu staru klasicku...je to na sposob slany karamel...mbe praveze chutii

jaond19
24. apr 2023

@daniela2202 uz chvalabohu mame za sebou epidemiu covidu, no vyjadrenia a spravanie niektorych ostalo. Nekupovanim sedity reagujem na verejne komentovanie nezaockovanych jej šéfom. Pohŕdal, tak pohŕdam teraz ja.

kvetinka75
24. apr 2023

@jaond19 myslím, že každého osobná vec, čo bude a nebude kupovať a prečo.

nikijezikova
24. apr 2023

@daniela2202 jedla a je vynikajúca 😊😊😊

nikijezikova
24. apr 2023

@daniela2202 kapitalizmus nam ničí horalky🤣🤣🤣🤣tak ty si pekne mimo ,toto je len nová príchuť.... klasické horáky sa stále predávajú 😂

katulienkax
24. apr 2023

no dnes som to prvy krat ochutnala, to uz vazne sa vo vsetkom ideme pchat USA do zadnice? Asi vazne USA nevie co s prebytkami ich arasidoveho masla tak ti zacinaju pchat aj do vyrobkov z vychodnej EU.

cafelatte
24. apr 2023

Mne už dávno prestala chutiť naša skvelá horálka klasika, to je už pekných pár rokov kedy už chuť nie je po arašídoch ale chuti nevýrazné a presladene. Kvalita SK výrobkov ide riadne dole..

viestta
24. apr 2023

@katulienkax vies o tom, ze najvacsi pestovatel arasid urcite nie je USA, vies o tom, ze aj oni su vycsinu podzemnice olejnej dovazaju a az tak spracovavaju? Ano su najvacsi kozumenti arasidoveho masla na svete, ale nie najvacsi vyvozcovia. Oni si ho zjedia sami.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Podzemnica_olejná
Čína vedie v produkcii podzemnice olejnej a má podiel 41,5% z celkovej svetovej produkcie, nasleduje India (18,2%) a Spojené štáty (6,8%).

yvanielka
24. apr 2023

@katulienkax áno presne, dokonca arašidové maslo majú v každej malej Jednote na Slovensku, už nevieme ako bi zme sa USA napchaly do zatku, škantál

annm81
24. apr 2023

@yvanielka Čím to je, že čím väčší (hej)Slovák, tým lepšia slovenčina?

Či som len nepochopila iróniu? (V dnešnej internetovej dobe) si človek nikdy nemôže byť istý tým, čo všetko sú ľudia schopní myslieť vážne).

yvanielka
24. apr 2023

@annm81 Dúfam, že chápeš že to bola irónia 😀 snažila som sa ako som vedela

annm81
24. apr 2023

@yvanielka Ok, kým som dopisovala príspevok, odpovedala si mi... ale pochop ma prosím, tam vonku isto existuje dosť takých, čo by sa pod tvoj príspevok podpisali s plnou vážnosťou🙂

yvanielka
24. apr 2023

@annm81 jasné, rozumiem 😀 mne je smiešne kam sa táto diskusia posunula, kapitalizmus a pchanie sa USA do zadku konzumáciou arašidového masla... Proste toto je čarovný priestor

erikavesela
24. apr 2023

@katulienkax ty si fakt mimo...na com ficis?

mtnns
24. apr 2023

@anavixy 👍

tatianamaria
25. apr 2023

Teraz som ju zjedla a chutila mi. Ja mám rada všetky výrobky od Sedity.

Strana
z5