icon

Nová horalka

daniela2202
23. apr 2023

Ženy jedli ste už "akože " novú Horalku-nový obal ? Ja som taký humus ešte nejedla..... to bolo normálne slané a čistá chémia.... kapitalizmus nám zničí aj horalky.... fuj

Nová horalka
Strana
z5
luckasvec
23. apr 2023

Ja tiež neľúbim arasidove maslo 🤷‍♀️

zuzanaete
23. apr 2023

Ale ved stale zostava aj stara horalka. Toto vynysleli novu prichut.

janai1
23. apr 2023

To nie je "akože" nová. To je naozaj nová 😉

pribinak
23. apr 2023

Arasidove maslo bleee…😖😖😖

missdiva
23. apr 2023

@daniela2202 nejedla ale ja zo zasady uz nekupujem nic od sedity po majitelovych vyjadreniach o neockovanych cez koronu.
Na trhu je na vyber kopu inych skvelych sladkosti. Kupujem vacsinou veci od kinder, milku, lindt, studentsku pecat.

janulik2008
23. apr 2023

Veď to je nová príchuť, ostáva aj stará Horalka 😀

nykkushka
23. apr 2023

Podľa mňa lepšia ako stará klasika...ja arašidové maslo zbožňujem s hocičím a hocikde 😀 takže za mňa TOP 🙂 ♥ super nápad 🙂
PS1 - na jedlo sa fuj ble nehovorí :-P
PS2 - to ťa tak strašne dokáže vytočiť jeden keksík 😀 kapitalizmus 😀

diamondsspaces
23. apr 2023

Kapitalizmus neniči nič ale ľudia... ľudia vo firme sa rozhodnú kašľať na kvalitu a robiť kvantitu ... problém je to, ze keby zachovajú kvalitu potravín , cena potravín by bola na SVK a celkovo vo svete taka vysoká,že by ľudia doslova umierali na nedostatok živín... podľa mňa najväčší problém je, že sa nekontrolovateľne množia ľudia , ľudia ktorí nie sú socializovaní, bez hygienických návykov, nevedia ani čítať, písať. Ďalej ľudia si robia deti nezabezpečení a často po krátkom vzťahu, kedy sa ani poriadne nespoznali. Všetko to ide do peňazí a potom ľudia radšej kupujú v akcii nedochutene ,hnusne , prechemiované potraviny lebo si narobili toľko dlhov, deti, záväzkov ze to nezvládajú... keby ľudia nakupujú 3.triedne dovážané potraviny , prestali by sa dovážať a možno aj vyrábať. To my ľudia rozhodujeme, co bude v regáloch tym ,ze to vložíme do košíka.

simca06022011
23. apr 2023

Arasidove maslo u nás podľa mňa nie je obľúbená vec, masovo. Čiže nedivím sa že nechuti.
Ale čo, bud rada.. kopu zbytočných tukov a cukrov ušetriť keď to nebudeš jest. Za mňa radšej dobrá cokolada ako tieto keksy plne tukov, nasytenych mastnych kyselin a humusu...

nykkushka
23. apr 2023

@diamondsspaces veľmi som zvedavá ako (a či vôbec) na tvoju odpoveď zareagujú ženy na MK...lebo takýto názor sa tu nenosí (y)
ja už len dodám, že ľuďom na SVK neskutočne chýba výchova k finančnej gramotnosti.....

sima234
23. apr 2023

@daniela2202 práve som ju dojedla ku kavičke a mne chutí 😁

syslik81
23. apr 2023

@daniela2202 ved ked nems rada arasidove maslo na keru onu si si to kupila a este sa aj rozculujes ...na 100% mali vedla aj staru ... v zivote mi horalka nechutila ale neodfotila som ju a nevyvedila na net aka je hnusna .. 100 ludi 100 chuti ..

anavixy
23. apr 2023

@syslik81 ved lebo “peanut butter” znamena “novy obal” 😄😄 🤦🏻‍♀️

zmrzlinka2021
23. apr 2023

@daniela2202 dievča keby si ty zažila reálny kapitalizmus, tak plačeš. Si typicky rozmaznána európanka.

jaskolka
23. apr 2023

@daniela2202 to nie je nový obal Horalky. Je to nová príchuť, arašídove maslo. To je také slansie. Ale ostáva aj predošlá klasická

viestta
23. apr 2023

Bud nevies citat alebo nerozumies anglicky alebo si sa len potrebovala zviditelnit. Neviem si predstavit ziaden iny dovod na to aby niekto zalozil diskusiu o blbom keksiku, ktory ma vsetky dolezite informacie jasne napisane na obale.

oliva276
23. apr 2023

Má nepríjemnú, mastnú pachuť.

K dovozu (ikeď je to náš výrobok) - problém je v tom, že pre niektoré krajiny sme odpadovým hospodárstvom, nekvality v celkovom sortimente pribúda.

liljana
23. apr 2023

Niekomu nechuti kavenka a nikdy si ju neda. Tak si nedaj tuto novu prichut, klasicka horalka zostava. Aj vyrobcovia sladkosti musia obcas rozsirit sortiment, nemozu 50 rokov vyrabat iba to iste. Horsie su tie prichute kofoly. Melonova, matova, ananasova,... to je iny grc. Vyrobca skusa. Ked to bude nepredajne, prestanu to vyrabat. Ked to ludia budu chciet, tak to budu predavat.

rachel36a
23. apr 2023

Jedla ale neoslovila ma...ostavam verna starej horalke...

daniela2202
autor
23. apr 2023

@rachel36a 😊👍

daniela2202
autor
23. apr 2023

@viestta a ty o čom točíš... keď si ju nehltala , tak sa nevyjadruj....

viestta
23. apr 2023

@daniela2202
zlozenie klasickej Sedita Horalky 50 g
Múka pšeničná, Tuk rastlinný palmový a kokosový, Cukor, Arašidy pražené 8%, Poleva kakaová 7,5% (cukor, tuk rastlinný palmový a maslovníkový, kakao odtučnené 17%, srvátka sušená, emulgátor E442 a E476, aróma), Srvátka sušená, Múka sójová, Kakao odtučnené, Mlieko sušené plnotučné, Škrob kukuričný, Olej rastlinný slnečnicový, Emulgátor (lecitíny), Kypriaca látka (uhličitany sodné), Žĺtok vaječný sušený, Aróma

Horalky Peanut Butter 50 g
Múka pšeničná, Tuk rastlinný palmový a kokosový, Cukor, Arašidy pražené 10%, Poleva kakaová 7,5% (cukor, tuk rastlinný palmový a maslovníkový, kakao odtučnené 17%, srvátka sušená, emulgátor E442 a E476, aróma), Múka sójová, Mlieko sušené odtučnené, Srvátka sušená, Škrob kukuričný, Olej rastlinný slnečnicový, Farbivo (obyčajný karamel), Soľ, Emulgátor (lecitíny), Kypriaca látka (uhličitany sodné), Mlieko sušené plnotučné, Žĺtok vaječný sušený, Aróma

ibrunova
23. apr 2023

@daniela2202 preto je slaná, lebo arašidové maslo je slané. Jedla si ho už niekedy? Je presne takej svetlej farby ako nová horalka a slaná. Ak ti nechutí, stále si môžeš kúpiť starú klasickú horalku.

viestta
23. apr 2023

@daniela2202 moja zlata, mala som ju, ochutnala, zistila som, ze ostavam pri klasickych horalkach ale nemala som potrebu o tom vytvorit debatu na MK. Uz ti dosli napady, tak je dobry aj keks 😀

ibrunova
23. apr 2023

Ja napríklad od detstva neznášam banány.. Tak si teraz kúpim banány v čokoláde a založím diskusiu, že aké sú hnusné 🤣🤣

daniela2202
autor
23. apr 2023

@viestta čakám stále na tvoju diskusiu, takže zakladám témy o ničom ... 😂😁👉....

janulik2008
23. apr 2023

@liljana s kofolami súhlasím, okrem marhuľovej sú všetky 🤢

daniela2202
autor
23. apr 2023

@viestta ideme sa vykúpať do Bojníc, dúfam , že keď prídem, založíš poriadnu diskusiu.... nech máme čo čítať 😂👉👉👉

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
petamich
23. apr 2023

mne napr. chuti, lebo mam rada arasidove maslo 🙂

Strana
z5