icon

Nova skúsenosť? Susedia a swingers party

alexmikoova
27. sep 2018
Strana
z6
domculik
29. sep 2018

@anabella111 pekne nazory obsahovo aj formalne v ramci tejto diskusie, palec hore... 🙂 Ja len tak mimo temy a neber to v zlom, pisala si ze FB a IG ta frustruju, preto si presla na MK...som zvedava, ako dlho ta vydrzi nefrustrovat ten! 🙂 Forum ako forum, casto sa nedohadas, bez ohladu na to ci mas pravdu alebo nie 🙂

anabella111
29. sep 2018

@domculik ..👍

gabika53
29. sep 2018

Prečo ste si každý poriadne neužili za slobodna? Boooože....Keď idete do manželstva, vyberáte si osobu, s ktorou chcete byť, len s tou...nie? Ja som poznala jeden takýto pár, ale s manželstvom to už nič nemalo...doslova závislí mať niekoho iného furt..tiež si to obhajovali...no načo sú spolu?? Na nič..akurát platiť inkaso na polovičku😊...a keď vám jeden partner už nestačí, je asi čas zamyslieť sa, či neísť o ''dům dál''...pretože to už je podľa mňa v hlave myšlienka mať sex s inou osobou...ale to je len môj názor, v podstate si robte čo chcete☺ale mať takéhoto manžela by som teda nechcela😀

eliska13
29. sep 2018

@alexmikoova moja kamarátka s mužom takto sexujú s rôznymi kamošmi oni to majú ako životný štýl.Maju hranice niekde posunuté.Cez víkend sa stretnú dajú saunu, bazén spoločnú aktivitu večer sa pripiju a vymenia si partnerov či niekto sa len pozerá.Nechodievaju do špeciálnych sw.klubov.Ja by som na to nemala žalúdok, ale oni sú sex.maniaci.A to, že jej muzovi sa stále mali a zistila, že s dotyčnou sa stretáva aj pomimo je len na okraj.Ja by som nikdy do toho nesla

anabella111
29. sep 2018

Mimo..krajnosť..okraj hanebnosti. Má nehanebnik pravo na vernost? Asociacia- ako ked v stoke clovek prebera splasky a vyberá si ..ktore smrdia menej..a ktore viac.

beky1813
29. sep 2018

@anabella111 😂😂😂😂😂😂😂

ostorha
29. sep 2018

Ze mozte len nasavat atmosferu na swingers party😂😂😂 to ako keby sa bavime o nejakom peckovom soulovom.bluesovom ,jazzovom alebo rockovom koncerte alebo vystave obrazov impresionizmu ,ja mam dost 😂😂😂No je to svojim sposobom ,,umenie,, i ked dekadentne takto zhovadit nieco tak krasne,intimne a prirodezene ako je kultivovana a regulovana ludska sexualita.

0silvia0
29. sep 2018

@ostorha tak ono celkovo záleží na tom, ako je človek životne naladený. Niekto si prišiel na tento svet užiť čo sa dá, či už niekto potrebuje prehnane ukájať svoj chtíč po sexe, peniazoch, luxuse, žrádle, dokonalej vizáži... alebo niekto prišiel na tento svet ľudsky rásť, dozrievať ako človek, chápať životné súvislosti atď. Vlastne títo ukájači (pardon za výraz) sú šťastní ľudia, keď len toto im stačí k životnému uspokojeniu, šťastiu, ukájať chtíče, nič vyššie od života nechcieť, len robiť si fyzicky dobre 😎

anabella111
29. sep 2018

@ostorha ..aj prasacinec sa da opísat kultivovane..,,Prostredie bolo velmi elegantne..obsluha ústretová ..odená v luxusnych satenovych materialoch..pri bare intimna zona..kde sa dal viest sofistikovany rozhovor podporeny celkovou atmosferou ..elegantne zariadenie priestoru priam nabadalo na uvolnenie sa zo stereotypu bezneho dna. Klientela tolerujuca intimitu ostatnych navstevnikov s prijemnym bonusom uznania jej v podobe nie len slova..ale aj skutku..co ocenili ..ako pani..tak i dámy a reciprocne sa podielali na vynimocnej atmosfere tohoto podujatia. Koho akt filantropie nezasiahol natolko..aby sa dokazal podelit so svojou naklonnostou a spolupatricnostou....atmosferu zdielal aspon viziualnym kontaktom..Ktory vsak neostal neoceneny..a niekolko panov dokazalo tuto sucinnost ocenit neverbalnym pozdvihnutim ho..do ucelovej urovne..K celkovej pohode prispel aj fakt..ze vstup nebol podmieneny predpisanym odevom..a rovnako hostitelia po cely cas uzkostlivo dbali na to..aby sa vsetci citili rovnako prijemne...Manzelovi sa venoval samotny domaci pan ..a manzel este dlho s vdakou spominal na vynimocny pristup...Spolocensku akciu sme sa v uznanlivom dohovore s manzelom..v zmysle slusnosti a udrziavania dobrych vztahov v spolocnosti ..rozhodli vratit......Vdacna účastníčka.

romiada
2. okt 2018

@anabella111 to znie jak skvostne opisana "ochutnavka" vinecka niekde v peknej pivničke 😀

anabella111
2. okt 2018

@romiada ...😁...podobnou predstavou som si dopomohla....Ale ak mam byt celkom uprimna..kdesi zvnutra sa mi vynarali aj realne obrazy..ako by som to uz niekde videla..ehm 😨Chvalabohu..ze neverim na reinkarnaciu..a myslienku o vlastnej skusenosti som rychlo zavrhla..a obrazotvornost pripisujem ..nie dostatocne skoro prepnutemu ,,peříčku" 😉

romiada
2. okt 2018

@anabella111 ja by som Ti to aj uverila , že si tam bola. Nenapisala si 50odtienov ? 😂😂

ostorha
2. okt 2018

@romiada Skor mi to pride ako motiv od Stanlyho Kubricka Eyes Wide Shut tam je tematika swingers..

anabella111
2. okt 2018

@romiada ...Z urcitych dovodov ..by som tentoraz uvitala..keby mi niekto napisal..ze o tom nic neviem..😃..zareagujem pokornym smajlom a dopiskom..,,ach jo"

romiada
2. okt 2018

@anabella111 no! máme čo dobiehať! 😀

anabella111
2. okt 2018

@romiada ...v ktorej teme sme teraz?..zas som popletena..Ale ked napisem..zeby som spraskala cele fotbalove muzstvo, ktore lacno popustalo góly..tak reagujem na obe naraz..ci?...mäsochizmus-masochizmus-grupa....Spraskaniu pripisujem oba vyznamy..a v mojom pripade je to real..to maso ozaj mozem..a mam doma bic -tatar..ktorym sportovo plieskam..az sa hory chvejú..😉..

romiada
2. okt 2018

@anabella111 mne už sa tiež pletu dve temy "manželska nevera" a "swingers",......nejak sa mi to tu zlialo do jednej grupy 👍😀

anabella111
2. okt 2018

@romiada ....👍.....kdesi tu sa pisalo....,,ze len pozerat- nie je nic zle"...minimalne sa nespleties..kde, komu si (co ) dala..😁

lapersefona
5. okt 2018

@alexmikoova len jedno si predstav, chces vidiet ako tvoj muz sexuje pred tvojimi ocami so susedkou a inoymi zenami. Ako im to robi dobre, nebudes ziarlit? A co ak im to urobi lepsie jak tebe?
A co ak sa mu to zapaci tak ze s nimi bude mat sex aj bez tvojej pritomnosti?

Ak ti to nevadi

erik85
3. mar 2019

Ahojte,prosim neviete kedy a kde sa kona akcia???Radi by sme uz niekam vybehli.

latisa1
7. mar 2024

@alexmikoova ako to nakoniec dopadlo? Šli ste tam či nie? A ak hej, ľutujete alebo ste sa v Tom našli? Dáte vedieť? Kľudne aj súkromné mi napíšte aby vás neukameňovali zase.

brian007
18. jan 2025

ahoj...pozeram,ze uz usiel nejaty ten cas od toho a ako to nakoniec dopadlo?

brian007
18. jan 2025

ja s partnerkou som mal s tymto skusenost a vobec to nieje o nevere alebo ze kazdy si to rozdava s kazdym...je to na kazdom ako sa rozhodne a s cim do toho idu

Strana
z6