Nová vláda - ako to prežiť?
vsetci ludia dobrej vole, ako sa budete snazit udrzat mentalne zdravie pri novej vlade? ako sa da zmierit s tym, ze minimalne dalsie 4 roky sa tu bude krivit pravo, rozkradat, rozhadzovat a ze to tu bude vsetko moralne aj ekonomicky degradovat? uplne zabite 4 roky, dalsie dva kroky dozadu po malom kroku dopredu, opice uz toto maju davno za sebou... ja fakt neviem, ci ma clovek radsej kaslat na veci verejne... poradte. a nie, na nejaky "alternativny nazor" naozaj nie som zvedava, to uz aj algroritmy socialnych sieti pochopili, ze mi nemaju ponukat somariny.
@owecka Neboj sa nikto Tvoja dieťa nebude nútiť chodiť na náboženstvo. Nestalo sa to ani po hromadnom prevracaní kabátov v 89, nestane sa to ani teraz.
Skôr to bolo smutné ako sa mnohé deti nedostali do škôl pred tým 89 keď ich rodičia chodili do kostola.
A potom tí istí, ktorí to zakazovali, sedeli v prvých laviciach.
@owecka títo (a aj iní) fasisticki "borci" (chcela som pouzit vulgarnejsie pomenovanie) nemajú co robiť v parlamente https://www.ta3.com/clanok/903151/kuffovci-su-n...
@andreakotesova nemaju, ale budu zrejme vo vlade a budu mat nejaky rezort. Podla ich vyjadrenia si myslim, ze to bude prave skolstvo... cest pamiatke zdravemu rozumu
@marca12 nehnevaj sa aké taký oxymoron som dlho necitala. Napísala si: dúfam že upokoja situáciu ( kto?) lebo nevraživosť ktora tu panuje je výsledok smerohlasu. To len ako zaujímavosť.
V každom prípade vraj je situácia štátu finančne zlá asi nie je už čo veľmi ukradnúť EU nás asi veľmi dotovať nebude keďže sme teraz kamaráti mordoru. Co tak zoštátniť druhy pilier ktorý spravujú súkromne spoločnosti vraj sú tam miliardy. To by možno vládu a jej kamarátov mohlo zaujať ? Mne sa to celkom paci ešte stále mame z čoho dávať a bud tie svine dvadsaťročné pozabijajme alebo ich nadobro vyžeňme nech sú migranti teraz naše deti.
Prežili sme psychopata a neskôr alkoholika ako premiérov. Prežijeme aj Fica. Koniec koncov, nejdeme do neznámeho, vládol nám 10 rokov prakticky a sme tu.
Ja keď vidím tie články a vyjadrenia už novej opozície, tak mi je normálne do smiechu až. Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie a keď sa niekomu nepáči, hranice sú otvorené 😉
@andreakotesova no presne.. Akože ja vám takto poviem.. Ja by som zvládla smer aj keď nechápem to IQ národa, čo dokázala znova toto zvoliť, budis... Hlas zvládnem.. Ved keď máme smer tak ruka v ruke ide hlas.. Ale SNS??? Prosím vás prečo? Tam ti ľudia, to je co? Deti z pomocnej školy by boli lepšia varianta a to sa naozaj nechcem nikoho dotknúť. Ale to si fakt ľudia neuvedomujú, čo krúžkuju? Nadáva sa na ps kvôli somarinam ako sú lgbt, ale to je naozaj problém Slovenska? A ľudia bez morálky, bez hraníc, bez vzdelania ( mnohí s kupenym diplomom), bez úrovne, bez účty k ženám.. To fakt nikomu nevadí? Okrem toho tam boli aj iné strany sas, KDH, kľudne aj ten hlas by som pochopila.. Neviem.. Obávam sa.
@chodec15 je sloboda slova, môžem si povedať čo chcem. Alebo je ok, keď tu iní vykrikujú na ľudí s opačným názorom, že sú dezoláti, opice a svine a ako majú babky pokapať, aby mohlo vládnuť PS? Väčšina zvolila Smer, bohužiaľ. Či sa to tebe alebo mne páči, nezmeníme to. Od toho je koniec koncov demokracia. A ak je niekto tak veľmi znechutený, že nič iné nerobí, len tu zakladá dookola tie isté témy a vyplakáva, tak na to je len jediný liek - porozmýšľať nad životom inde. Však v iných krajinách nie je korupcia, zlodejina a ľudia žijú s jednorožcami na ružových obláčikoch 😉
A sklapni môžeš hovoriť akurát tak svojej žene/mame, nie mne. Ja sa bavím slušne, na rozdiel od teba, očividne.
Potom, čo v ba vládne Ps, tak si gratulujme, že tam bude Fico, lebo keby na celom Slovensku malo byt uplatňované bezprávie, zdaňovanie úplne všetkého, rozkazovanie ako máš zit, podpora sukromneho zdravotníctva a školstva, tak by sme neboli nadseni.
@mima1608 kde sme tu??? Ze v čase najväčšich kriz nenechal žiadne financie? Ze nedostávali žiadnu diaľnicu, že keďže nedokázal spravovať štát ako mal tak ľudia sa nemohli pripraviť a zabezpečiť pre krízy a mnohí skrachovali? Ze dôchodky a materské dávky ci rodicaky zvyšoval doslova o centy? Áno, prežili sme lebo tu bacoval v časoch najväčšieho ekonomického rastu.. Nabalili sa a Slovensko nechali vyplienene.. A matovic to schytal. Ano, on je tiež psychopat a ma veľký podiel na tom, že máme tu opäť smer,ale mohli sme byť inde a za to môže 12rokov smeru a x rokov meciarizmu. O našej krajine vždy rozhodujú najmä dôchodcovia.. Ti, ktorí sú denne v tv ako ich okradnú o tisíce eur, ktoré napr. vyhodia v igelitke z okna 🙈🤦♀️
@chodec15 ty sa nevyjadruj k slušnému správaniu, prosím. Očividne o ňom nemáš poňatia, podľa toho, ako si na nevinnú poznámku zareagoval. A, áno, keď sa niekomu nepáči, nikto ho nedrží. Ale to je také slovenské - vyplakávať a nič neurobiť pre zmenu. Potom, že to tu vyzerá ako v kocúrkove.
@mima1608 asi nevieš ani len počítať lebo nie, väčšina nevolila smer. Smer len % dostal najviac hlasov.
@barbie2023 kým to mladí ľudia budú mať v paži, tak sa to nezmení. Ale s tým už aktuálne nič neurobíme. Ľudia vo voľbách rozhodli a treba to akceptovať. Ja som víťazov tiež nevolila a nevyplakávam tu, akoby mal zajtra nastať koniec sveta. Ideme ďalej, pre nás, obyčajných ľudí, sa nič nezmení.
@mima1608 bože daj, aby si mala pravdu. Ale poznáš slovo " toxicka pozitivita"? Vieš ako dopadlo Grécko a ich " obyčajní ľudia"? Žiaľ, obávam sa, že toto pôjde práve pre tých obyčajných zlým smerom...
@barbie2023 väčšina volila tak, že Smer má v parlamente väčšinu 😘 takže kľudne plačte ďalej, vypínam túto tému, lebo ste vyslovene už smiešni.
Hlavne si tu nenadávajme medzi sebou. Zamyslel sa niekto nad tým, že kým si tu ľudia nadávajú medzi sebou, niekto z tých tam či už bývalých alebo súčasných si sedí s pukancami v ruke a zábava sa.
To isté robil aj ten čo nás rozoštval na očkovaných - neočkovaných a on si v pokoji sedel s 🍿.
@walentina7 ja tiez sexualnu vychovu neuznavam. Pre dieta je to z mojhi pohladu strata casu. Lenze ma to jedno ale...nie vzdy rodic povie dietatu o sexe. A deti skusaju hranice velmi skoro a maju nevedomost. Potom bum a dieta ma dieta.
@anetka34 "To isté robil aj ten čo nás rozoštval na očkovaných - neočkovaných a on si v pokoji sedel s 🍿"
Presne. Ta dobrovolnost to cele pochovala. Malo to byt tak ze bud povinne pre vsetkych alebo to dat povedzme jednu davku za 100€. Tak by boli zaockovani vsetci povinne alebo by hoaxeri presli na notu ze vlada nas chce pozabijat - ponechat virusu napospas a preto si za to musime zaplatit (zaplatime) aby sme jej urobili napriek a bolo by po problemoch...

@chodec15 im to nevadi, im vadi ze sa museli ist dat testovat a ze nemohli ist z okresu do okresu 🤦♀️ A Hranol, Kalinak, Gaspar sa uz smeju 🤮 Blby narod, fakt