Nová vláda - ako to prežiť?
vsetci ludia dobrej vole, ako sa budete snazit udrzat mentalne zdravie pri novej vlade? ako sa da zmierit s tym, ze minimalne dalsie 4 roky sa tu bude krivit pravo, rozkradat, rozhadzovat a ze to tu bude vsetko moralne aj ekonomicky degradovat? uplne zabite 4 roky, dalsie dva kroky dozadu po malom kroku dopredu, opice uz toto maju davno za sebou... ja fakt neviem, ci ma clovek radsej kaslat na veci verejne... poradte. a nie, na nejaky "alternativny nazor" naozaj nie som zvedava, to uz aj algroritmy socialnych sieti pochopili, ze mi nemaju ponukat somariny.
@anetka34 tak tvoje nie, potom sú tu ľudia, ktorým ide skutočne o život. Taky kuciak by vedel rozprávať.
@chodec15 bože niektorì tu naozaj máte obmedzene videnie a znalosti. A ty si naozaj myslíš že v kauze kuciak je smer? Ako naozaj k tomu treba tak náročné rozmýšľanie aby ste nechápali že to bolo všetko zinscenovane, aby sa zbavili vtedy vládnuceho smeru lebo niekomu tak veľmi vadili a potrebovali tam dosadiť prave Matovica aby začali plniť povely zhora? A čo taký Lucansky? Aj ten zomrel sám nešťastnou náhodou? Ľudia otvorte oči lebo sa.mi rozum zastavuje. Vidim.ze.vymyvanie.mozgov zapredanymi.mediami funguje na jednotku, nedokážete si pospájať jednoduché veci dokopy, to čo povedia v tv je pre vás svatopravda.
@angelovka iba hlupák nevidí, že hlas vznikol s jediným cieľom, ktorý sa týmito voľbami naplnil......
@lenka_vi1 nuž tak toto je presne myšlienkový pochod voličov novej vlády. Vaše deti vám poďakujú. Skoda, že zrejme nie sú ešte dosť veľké, aby usmernil Tvoje myšlienkové pochody. Ibaže si bola počas vlád smeru v kóme. To by Ťa ospravedlňovalo.
@lenka_vi1 ono často tie najjednoduchšie veci sú pravda. Ludia nie sú až takí zložiti a prespekulovani. Ja chápem, že v amerických seriáloch sú veľké intrigy a obrovské sprisahania a potom si nejako myslíme, ze to tak majú všade. Ale tak realny svet sam o sebe je skôr jednoduchý a vládnu mu úplne obyčajne veci ako hnev, ego, moc ci peniaze.
Btw. Priamo Fico kuciaka nezabil, ale práve Ficovi jeho smrť vyhovovala, tak ako práve Ficovi vyhovovala smrt lucanskeho. Logicky keď si pozrieme komu smrt týchto všetkých vyhovovala najviac mame najpravdepodobnejšieho vinníka. Pozri môžeš v tom hľadať milión iných možnosti a garantujem, ze nájdeš, lebo naša myseľ je vždy oveľa viac zaujímavejšia ako realita. Peniaze potom sa ti môže stať, že prestaneš vidieť realny svet a všade sa budeš snažiť vidieť množstvo iných sprisahani.
@ninka297 vieš čo? Nechcela som tam Fica ale koniec koncov, lepšie ako PS. Už keď si mám vybrať z týchto dvoch možností.
@kvetinka75 a prečo? Inak fakt ma toto najviac zaujíma. Veľa ľudí radšej Fico, lebo 72 pohlaví (nič také tam nemal v programe), lebo potraty (keď sa hlasovalo za obmedzenie potratov Fico nehlasoval a rovnako ako väčšina jeho strany), lebo migranti (Fico za svojej vlády vytvoril kvóty na migrantov) atd. Fakt povedz prečo. Ps je vláda mladých ľudí, väčšinou podnikateľov a hlavne odborníkov, fakt ma zaujíma prečo?
@777januska777 panebože - nemali to v programe. Programy sú dokonalo vypracované slohy pre voličov a to je tak všetko. Ja som nechcela mať vo vláde Fica ale PS - akých tam majú odborníkov? Mladých ľudí - podnikateľov? Dostatočná kvalifikácia? Čo sa týka potratov, ja nie som za obmedzenie - ja som toho názoru, že každá žena má právo sa sama rozhodnúť či dieťa vynosí, porodí alebo nie. A neviem prečo vyťahuješ migrantov. Ja nie som za kvoty a ako uviedla, nevolila som Fica, takže je bezpredmetné sa baviť o tom, či vytvoril alebo nevytvoril kvoty
@kvetinka75 no tak väčšina tých mladých ľudí v ps si sama založila vlastne podnikanie alebo sa už roky venujú nejakému odboru a to teda ako dobre vieme nie je lahke. Stále Slováci rozprávajú ako chcu vládu odborníkov a keď je tu taka moznost, tak ju Slováci nezvolia, ale radšej si zvolia vládu ludi, ktorí v odbore nikdy nerobili, vládu, ktorá tu bola už 12 rokov a nič nebola schopná urobiť, stranu, ktorá keca a keca a samozrejme sľubuje čokoľvek a najhoršie, ze Fico kecal a sľuboval aj to za co pritom on sám mohol. Pozri ty tvrdíš, ze si radšej smer ako ps, tak ma zaujímajú tvoje argumenty.
@tramtada31 Kazdy ma pristup k liecbe, len sa na nu niekde dlho caka. A tiez sukromni lekari neznamena nizsia kvalita. Sukromne vacsinou znamena vyssia kvalita. Aj tam liecbu vo vacsine pripadov preplaca poistovna, platis si za pekne priestory a slusne spravanie. Kebyze nase zdravotnictvo nie je v katastrofalnom stave, tak by nemuseli vznikat rozne sukromne centra, ludia by nemali o ne taky zaujem. A myslim, ze je nam obom jasne, ze za stav zdravotnictva moze v prvom rade smer.
Už sa tu nezapajam.celu noc sa mi snívalo.ze som bola na dakej oslave a oproti mne sedel ficko....ráno vstanem a susedia nás vytapaju....pomooooc😫
@777januska777 to sa ešte nájde niekto,kto sa riadi nejakým " programom"?
@tibor79 áno nájde. Potom sú tu ľudia čo sa riadia rečami aj keď každý deň sú tie reči iné a skutky už úplne iné, však to nikomu nevadí.
@777januska777 ani rečami sa netreba riadiť samozrejme.
@tibor79 a vidíš riadia sa nimi Slováci co si zvolili Fica. Pritom sú dôkazy, že to co povedal a čím strašil, bud on sám spôsobil alebo on tomu nezabránil aj keď mohol. A verím, že ani väčšina tých co na ps nadávala žiadny program, žiadnej strany ani necitala. Takže ako môže niekto odsúdiť niečo co ani nečítal? Ale áno Ficova charizma spojená so strašenim z homosexuálov spôsobuje svoje. Skutky nikoho nezaujímajú.
Mne homosexuáli nevadia, pokiaľ nepotrebujú niekoľko možností ako sa rozhodnúť, na ktoré wc chce ísť.
Aj ja som z toho zhrozená, že to takto dopadlo. Katastrofa pre Slovensko. Najhorší možný scenár. Pred voľbami som mala nádej, že hádam po Tom všetkom ľudia nebudú voliť Fica , že upadne kdesi do zabudnutia. Nechápem, kde nazbieral toľko hlasov a nepoznám nikoho kto by ho volil. Ja neviem, čím si tak voličov získal. Ľudia sú ohlupnuty z médií. Naservírujú im to a oni to zožerú, lebo si myslia, že, keď je to v televízii, že je to pravda. Pelegriny a Fico to už bolo dopredu všetko dohodnuté.Videli, že Smer slabne, tak sa rozdelili a vyšlo im to. Žiaľ teraz na to doplatíme my a naše deti.
@chodec15 'inak ta tu nahlasim', to je tak typicke pre 'demokraticke slniecka'. clovek nemoze mat iny nazor a napisat ho,ze? rozmyslaj! daj si dokopy co sa tu dialo a zistis. ale pravdepodobne uz mas tak zabetonovane klamstva v hlave, ze sa to zial nepodari.
@chodec15 Lucansky. F.Bohm, napriklad. ktori vedeli pravdu o tom, kto bol Kuciakovym skutocnym vrahom a objednavatelom. ludia vzati do vazby bez dokazov, na zaklade vypovedi kajucnikov = bezcharachternych kriminalnikov, ktori za prachy povedia cokolvek o komkolvek. mohla by som pokracovat, ale nechcem, lebo vidim, ze su tu nebezpezni fanatici vymleti dennikom N(enavisti).
@monichetta bezcharakterni kriminalnici usvedcovali inych bezcharakternych kriminalnikov. Kedze hrozilo, ze ti bezcharakterni kriminalnici prezradia aj dalsich bezcharakternych kriminalnikov, tak sa ti este neprezradeni bezcharakterni kriminalnici postarali aby boli umlcani ti co by ich mohli zradit... Skus si precitat Krstneho otca (alebo pozri film, lebo kniha je prilis dlha). Mozno uvidis nejake paralely, mozno nie.
@chodec15 ak mas Lucanskeho, ktory sa nezlakol Cernaka a dostal ho do basy, za mafiana, tak je to s tebou uz davno zle. nehovoriac o tom, ze si staci pozriet zopar rozhovor s nim a kto ma oci vidi, ze to bol cestny, odvazny clovek. ale spoliehat sa na vlastny usudok a vidiet do duse, dokaze, len psychicky vyspely clovek. ini jedinci len opakuju ako papagaje to co tlacia media.
@aaaa1111 presne, je uplne jedno kto tam bol, je a bude po nich... ani jedneho z nich nezaujimaju osudy ludi... Hladia si len na svoje vrecka. Cize budem zit ako doteraz, spravy a politiku nesledujem, zijeme si svoj zivot, travime cas s rodinou a naco zbytocne riesit veci, ktore aj tak nezmenime

@hanaxxx sukromne neznamena kvalita, je to presne ako so súkromnými Vs. Vyštuduje aj úplný odpad, lebo plati. Rovnako je to tak s lekármi, teraz nemajetní nebudu mat prístup k liečbe, lebo na to nebudu mat? Teraz nejaké dvojročné dieťa nechame umriet na rakovinu, lebo rodičia nemajú čo založiť banke? Tebe sa pacilo aj to, ze progresivci chceli zdaniť dedičstvo, zrovnoprávniť rodičovský príspevok, aby pracujúce boli na rovnakej čiare ako ženy, ktoré v zivote nerobili? Alebo extrémne zdaniť ludi, ktorí majú viac ako jednu nehnutelnost? Takze ked chceš dat bývanie svojim detom v dospelosti, čo by mal byt štandard, tak ťa budú dojiť, až tu nehnuteľnosť nepredáš? Fico nie je výhra, ale PS by bola prehra nás všetkých. Odporúčam ti nečítať len modrého koníka, ale pohrabať sa aj vo vallových kauzách. Mna dnes pobavilo, že farby na nezmyselný ostrovček na Mýtnej, ktorý má tak 20 m2, stáli 54 000 eur bez prace a stĺpikov. Nuž veru, Vallo je super hospodár. Títo PS by nás oholili ešte viac ako Fico.