icon

Nový chalan po rozchode

veronika2550
13. jún 2021

Ahojte som čerstvo po rozchode a začala som sa stretávať s kamarátom ktorý je tiež kamarát môjho bývalého. Ide o to že neviem či chce len kamarátstvo alebo vzťah keďže jeho správanie posledné dni tomu nasvedčuje veľa. Napr držanie sa za ruky, dotyky, objatia, pusa na líce, plánovanie výletov atd. Keď sme sa o tom bavili len mi povedal že mal babu predtým a rozišli sa preto že ona ho odmietala ako chlapa. Nechcela som sa ho pýtať či hľadá nový vzťah alebo nie prišlo mi blbé sa to pýtať ale nepovedal žeby vzťah nechcel. Myslíte si že jeho prejavy ako sa chová sú prejavom toho žeby možno chcel viac ako len kamarátstvo alebo len do postele? Nerobím si žiadne nádeje len neviem čo si o tom myslieť. Viem žeby bolo fajn sa ho spýtať na rovinu len sa obavám jeho reakcie. Aký názor zastávate vy. Vďaka.

terezka1947
13. jún 2021

@veronika2550 no...cize,co ti brani sa s nim otvotene bavit o tom,co je medzi vami?
Snad sa nebojis rizhovoru,ze ho stratis.

veronika2550
autor
13. jún 2021

@terezka1947 väčšinou keď som sa s niekým dala do vzťahu vedela som to teraz mi to príde iné a nechcem si vyrobiť hanbu ak by nezdieľal so mnou rovnaké presvedčenie

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
veronika2550
autor
13. jún 2021

@ptmt1011 však ja sa tomu nebránim uvidím nakoniec čo z toho bude

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
kitycat
13. jún 2021

Neviem ake signaly vysiela on, ale ty vysielas mega jasne signaly 🤣🤣🤣

hankm
13. jún 2021

@veronika2550 nie nemyslim to ako vtip. O prispevik vyssie pise kitycat o tvojich signaloch. Vnimam jeho aktivitu ako dobre premyslenu. Vie, ze si po rozchode, skor ci neskor na teba pride ruja, tak ta nechava “natlakovat ako papinak” a potom zozne urodu. Uznavam, keby to skusil hned, nebola by to taka zabava. Zase je aj druha strana mince, prilisne vajatanie sa nemusi oplatit, nikdy nevies ake extrnality vstupia do procesu, napr. konzultacia ma MK, a cele snazenie moze vzist na zmar. Preto ak chce istotu, tak odhadnut vhodny cas cim skor, ak je hrac a ma rad tanec na tenkom lade, moze sa chvilu hrat.

veronika2550
autor
13. jún 2021

@hankm Myslieť si môžem všeličo a do hlavy mu nevidím

veronika2550
autor
13. jún 2021

@veronika2550 navyše mi povedal že mal síce babu ale sex nikdy nemali keďže mu vraj stale hovorila že sa boji a že mala 21 rokov. Aj keď nedokážem veriť tomu že 33 ročný chalan je stále panic.

mariejenka
14. jún 2021

@veronika2550 čože?? On ma 33 rokov? Boze môj!!
Dnes sa ho na rovinu opýtaj co k tebe cíti. Nenechala by som sa od kamaráta bozkávať, objímať len tak mirnix dirnix,a kukat jak teliatko,ze co on?nech sa vyjadrí....a kde si ty? Sebavedomie tvoje? Úcta k sebe. Blbé ti je sa ho opýtať na normálne veci,ale blbé ti neni mu opätovať dotkyky, gestá...toto kamarati nerobia.
Môžem sa opýtať na tvoj vek..lebo chlap ma 33, a to je uz bez pardón vek na priame jednanie,nie tanecky ako v 15-tke. Aby ta len chcel fiknut..

veronika2550
autor
14. jún 2021

@mariejenka spýtala som sa ho to a on na to že sme kamaráti. No je to celé divné hlavne keď ma drží za ruku na ulici

veronika2550
autor
14. jún 2021

@siska53 teraz píše že to držanie za ruku malo znamenať že ma nechcel nechať ísť samu domov a že ma tým chcel potešiť. Trošku divné nie?

tajy
Autor odpoveď zmazal
veronika2550
autor
14. jún 2021

@tajy nič si od toho nesľubujem ja nikoho nenutim aby hneď začal so mnou chodit

veronika2550
autor
14. jún 2021

@ptmt1011 zrejme z toho nič asi nebude keďže napísal že to držanie za ruku to bolo preto aby som sa potešila a nechapala veci inak. Divné

veronika2550
autor
14. jún 2021

@mariejenka teraz píše že to držanie za ruku malo znamenať že ma nechcel nechať ísť samu domov a že ma tým chcel potešiť. Trošku divné nie?

soldi
14. jún 2021

@veronika2550 a Ty mas kolko rokov?
ja som mala vzdy vela kamaratov, kolko krat sme pri sebe aj spali v noci len v spodnom pradle, objimali sa, bozkavali na lica, ale obom stranam bolo jasne, ze za tym nie je ziadny sexualny podton.

podla mna tlacis na pilu. chces hned vsetko nejako definovat a skatulkovat. nechaj tomu volny priebeh, ber ho ako kamarata, pokial su Ti dotyky neprijemne, tak mu to daj jasne najavo. pokial chces viac, tak pockaj ako sa to vyvrbo z jeho strany. chce to cas a trpezlivost 🙂

tajy
Autor odpoveď zmazal
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
poopsie
14. jún 2021

Ja len k tomu.... Čo je toto za svet... Ty máš tiež asi 20 a nulové skúsenosti 🤦‍♀️

sticker
lucpro1
14. jún 2021

nemyslim si, ze zhana aj on nieco vazneho. ako ak ste obaja po rozchode, tak by som povedala, ze je to len tak, aby nuda nebola. neviem akby chcel nieco vazneho, tak by ti to bol povedal

siska53
14. jún 2021

@veronika2550 ano, divne...

veronika2550
autor
14. jún 2021

@lucpro1 on je po rozchode už niekoľko rokov takže to není čerstvé ako u mňa

mariejenka
14. jún 2021

@veronika2550 teda riadne divné, napisem ti rovno ze mala som kamaráta, spolužiaka od Materskej,Zakladnej a aj Strednej skoly..ip spolu, vždy jak dvojičky,od mala spolu...to je kamarát, nikdy nam nenapadlo, nedosli city na viac,ani mna ani jeho, a ked nam niekto ze...vy sa vezmete...nam do smiechu,ze eeee sak to Jozi,sak to Majka... rozumieš,co tym chcem zdelit...ze toto je kamarátstvo..(ja som vydatá 2 deti,a on ma priateľku, čiže ziadny homosexuál, normálny zdravý chlap..)
...ziadne objimacky,bosteky, držanie za ruky ze prepletené prsty, a debilné vysvetlenie ze sa bal,to mohol aj normálne popri tebe ísť...
No, si trochu stoj sa sebou,nenechaj sa viesť niekam,ak sa ti ten chlap (neni to žiaden chalan, chlapec) paci, sympatie, náklonnosť povedz mu to rovno. Inak sa nenechaj odchytávať,ale to by som urobila Ja,ty musíš uznať čo tolerujes.

hulica
14. jún 2021

ťažko povedať, či toprerastie do niečoho viac alebo nie. no podľa mňato moc vážne neberie a zvlášť po hentakej odpovedi, by som teda od neho nič vážneho neočakávala

veronika2550
autor
14. jún 2021

@hulica veď ja ani neočakávam len je to divne že stále ma drží za ruku prepletené prsty ako pár a žeby teda žiadne city nemal voči mne

kitycat
14. jún 2021

@veronika2550 ak si toto vsetko nechas tak ty tie signaly davas jasne. Uz som ti to pisala... Takze ak nemas sladkych 16 tak mu tu ruku nedavaj.. Odprevadit sa da aj bez drzania... Ak si chcete zatrtkat tak si zatrtkajte ale robit okolo toho taketo sceny...? A neviediet na com si a o co mu ide? Mozno si z zeba robi srandu chybá mu nejaky kontakt tak sa ventiluje na tebe... Mojkaci typ...

veronika2550
autor
14. jún 2021

@kitycat veď ja nehovorím že sa s ním idem dať hneď dokopy

veronika2550
autor
15. jún 2021

Baby možno ma vysmejete teraz ale dala som si vyvestit. Preposlem vám čo mi bolo vyvestene ohľadom neho. Čítajte hneď riadok nižšie

veronika2550
autor
15. jún 2021

Takze Peter, no takto on sa moze javit ako nezavisly, snazi sa uspiet ako clovek, radi sa niekedy citmi potom zase rozumom, je prenho dolezity partnersky vztah a rodinna pohoda v zivote, rozhoduje ale sam za seba, obcas skor ako nieco povie tak on to najprv zrealizuje.
Z negativneho hladiska tam ale vidim ze vie byt neustupny, uzavrety do seba. Obcas vybusna povaha, diktatorske sklony.

Ma rad volnost a samostatnost. Znova mi ukazuje ze o veciach rozhoduje sam, nerad sa nechava obmedzovat. A byva naladovy este k tomu vsetkemu.

Ale Tam takto. On skor zvazuje ci by s vami nebol kvoli tomu lebo by to bolo prenho vyhodne. Vy sa mu zdate vhodna partnerka zo zistnych dovodov. Ze s vami by to bolo dobre lebo ste slusna, starstliva, zodpovedna. Ale mne to neukazuje ze by tam bola vasen. On to berie akoby z praktickeho hladiska ci sa mu to oplati alebo nie.

Skor on do toho vela dava rozumu a rozmysla rozumovo tymto smerom.

Cize šancu tam mate, lebo on sa rozhoduje, takze je to sice v jeho hlave ako otaznik lebo sa este ani nerozohodol ale premysla. Sancu tam teda vidim, ale zaroven on nie je rozhodnuty pre vas ale ani nezavrhol ako partnerku. Ale zamilovany mi neukazuje ze by bol. TAkze budte tak trošku opatrna.

druhá otázka či chce ten chalan iba kamaratstvo alebo vztah — momentalne iba kamaratstvo, lebo on si vas nechava ako taku testovacku ci sa mu to oplati alebo nie. On zistuje ci budete vhodna vy alebo nejaka ina.