icon

Obete sexuálneho zneužitia

9. sep 2025

Poznáte nejaké prípady sexuálneho zneužitia?

Za mojej puberty všetky kamarátky, ktoré mali takúto skorú skúsenosť, jej samy išli naproti. Obe, ktoré spomeniem, sa vyzývavo obliekali, chodili na diskotéky, posielali fotky, na ktorých boli sporo odeté, opíjali sa s cudzími ľuďmi.

Príklad 1: Baba mala v 13ke frajera a on ju nečakane bolestivo prstoval. Dobrovoľne sa ale pred ním vyzliekla. Netuším, kde sa to odohralo.

Príklad 2: Babu v 12ke pozval dospelý chlap, s ktorým si písala, k sebe domov a tam mali sex. Podľa jej vlastných slov jej „bolo trápne odísť“.

Na rozdiel od náhodne napadnutých žien sa samy dostali do takejto situácie. A nie, hoci sme mali 12, neboli sme už také hlúpe, aby sme netušili... Rovnako aj tá youtuberka, ktorá išla s kamarátmi na dom a týpkovi nepovedala NIE, spali spolu,q pričom on si vraj celé roky myslel, že to chcela.

Čo si o tom myslíte vy?

Strana
z3
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
derdia
27. nov 2025

@anonym_autor pozri ja mam dceru, ktora ma 18 skoro a akemu kolvek kontaktu s chlapcami sa vyhyba. Ale ked mala 12 13 tak si davala na fb take fotky s naspulenymi. Perami a atd.
Az ma upozornila na to kamaratka... Ked som jej povedala, ze podla tychto fotiek ju lida hodnotia ako stetku, a ako doevca ktore laka chlapov hned s tym prestala a az plakala ze ona si to ani meuvedomila.. Ze jej sa len tie fotky tak velmi. Pacili ale z cisto detskeho pohladu...
Oni naozaj mmohe nevedia. A ked im vy matky nepoviete ze posobia vulgarne a ze ako tym orezendtuju same seba oni to mnohr ani netusia... Htaju velke zeny ale to ze ich chlap moze zneuzit lebo on to berie ako keby ho oni lakali, tak to nevedia.
Oni to beru len ze su zaujimave... Velakrat je to len navonok ze ja som velka zena ale vnutri je to dievcatko... Male dievcatko...

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
derdia
27. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova ok ale ako si prosim ta na toto prisla? Podla coho konkretne? Lebo ja fakt netusim.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
derdia
27. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova chuda ja lutujem teba. Lebo nevies ani chapat text napisany... A hlavne ze si si ty sama predstavila tu situacii tak, ze ja som vyndala dietatu ze vyzera ako stetka...skor by si mala popremyslat na dsebou a nad svojim vnimanim sveta. Vzala si si svoje z mojho prispevku, doplnila svoj teatralnu predstavivost a zdiagnostikovala si ma 😁😅
Pritom rozhovor medzi mojou dcerkou, bol uplne pekny jemny, a vysvetleny z laskou... A ona neplakala za to, ze ja som jej to povedLa, ale ze to ze to ani netusila....
Prajem ti hlavne aby si nasla v zivote pokoj a radost. A nemala potrebu takto neprajne a neprijemne reagovat...

enmery
27. nov 2025
@derdia

@viktoriakrajnakova chuda ja lutujem teba. Lebo nevies ani chapat text napisany... A hlavne ze si si ty sama predstavila tu situacii tak, ze ja som vyndala dietatu ze vyzera ako stetka...skor by si mala popremyslat na dsebou a nad svojim vnimanim sveta. Vzala si si svoje z mojho prispevku, doplnila svoj teatralnu predstavivost a zdiagnostikovala si ma 😁😅
Pritom rozhovor medzi mojou dcerkou, bol uplne pekny jemny, a vysvetleny z laskou... A ona neplakala za to, ze ja som jej to povedLa, ale ze to ze to ani netusila....
Prajem ti hlavne aby si nasla v zivote pokoj a radost. A nemala potrebu takto neprajne a neprijemne reagovat...

@derdia Nereaguj na ňu, ona ma neliečenú minimálne paranoidnú schizofréniu a je autistka. Autisti nechápu humor, berú všetko vážne, nepoznajú iróniu. A keďže trpí neliečenou paranojou, diagnostikuje všetkých... netreba jej ubližovať.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
derdia
27. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova ahoj dakujem za tvoje komentare. A prajem ti vela vela lasky♥️a myslim to so srdca. Drz sa ahoj♥️

Strana
z3