icon

Objednávanie cez ebay

rudy252
15. nov 2012

Chcem sa opýtať či mi neporadí niekto s objednávaním detských hračiek a oblečenia cez ebay. Ako to vlastne funguje? To sú anglické stránky? Koľko sa potom platí poštovné? Neporadíte mi nejakú konkrétnu stránku? Ďakujem všetkým za pomoc. 😉

laylalu
Autor odpoveď zmazal
viera206
25. feb 2014

Prosím o radu: Objednala som detské plesové šaty cez Ebay a zabudla som dať na konci email.Neviem teraz či je platná objednávka.Prosím o radu mám znova urobiť objednávku: Dakujem.

viera206
25. feb 2014

Ahoj potrebujem radu objednala som detské šaty cez ebay a zabudla som dať na konci email , neviem či je platná objednávka.Dakujem za radu.

caldera
25. feb 2014

@viera206 celkom neruzumiem, tvojej otázke.... objednala? asi kúpila, nie? email sa nezadáva, lebo keď si raz na ebay registrovaná, všetko je v databáze, čiže nič nemusíš dopisovať.
lebo obchod prebieha spôsobom, že ak niečo kúpim od obchodníka, ktorý predáva cez ebay , hodí ma to automaticky na paypal. cezeň potvrdím platbu a koniec. do mailu /ktorý som zadala pri registrácii/ príde faktúra a už len čakám na tovar. toť vsjo 😉

lolamol
10. mar 2014

baby chcela by som objednat kocik s ebay,myslite ze mi dojde? nezadrzia ho na colnici alebonieco podobne?

alen24
17. mar 2014

@laylalu objednavas cez ebay?aka je cena postovneho?ďakujem

alen24
17. mar 2014

@dedenini objednavas cez ebay?

laylalu
Autor odpoveď zmazal
alen24
17. mar 2014

@laylalu potrebujem ale cez ebay.com

laylalu
Autor odpoveď zmazal
alen24
18. mar 2014

@laylalu ano

doda24
24. mar 2014

Baby prosím Vás a keď je napísane poštovné a balné Free je to zadarmo?Koľko by vyšla táto suknička?http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Girls-KIDS-Tutu-... Ďakujem pekne za odpoveď.

hrehovad
10. máj 2014

@tatrankamoja
Ahoj chcem sa spýtať ako je to s veľkosťami . Ak si chcem objednať S tak..?

tatrankamoja
12. máj 2014

@hrehovad S je podľa mňa 38 - ale už som dávno nič neobjednávala - cca dva roky, teda neviem presne

lia105
26. jún 2014

ahojte, ako sa prosim Vas draži na ebay?? to tam stale len budem davať tie "bids"?? a potom ako zistim ze moja ponuka vyhrala?? nerozumiem tomu celkom

natalia983
7. sep 2014

Ja sa chcem opytat,chcela by som si z ebayu objednat fotoaparat,pride mi normalne?bez problemov?

valerya
16. nov 2014

Neviem si hodiť do košíka viac vecí. Pri tovare mi ukazuje len okno zaplatiť ihne´d, hodí ma to už na platenie a keď sa chcem vrátiť a dať tam ešte druhú vec tak to vymení a stále tam mám len jeden tovar. Ako sa dáva do košíka viac vecí? 😖

nnnaty
2. jan 2015

ahojte chcem sa opytat idem si objednat saty z ebayu a dodacia doba tam je medzi 24 januarom a 5 februarom, pridu mi urcite do toho 5 februara?

samo_blaho
2. jan 2015

@nnnaty to ani srnky netušia 🙂

jazminn
4. jan 2015

nedá sa tam nastaviť jazyk, tak ako je to na aliexpress.com?

dominika1278
7. jan 2015

chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s objednávaním elektroniky cez ebay?!

kisa31
31. mar 2015

prosím nájde sa tu žienka ktorá aj objednáva z ebay pre druhé ? ďakujem 😊

samo_blaho
1. apr 2015

@kisa31 nie som síce žienka ale objednať môžem, čo by si potrebovala?

adria18
21. apr 2015

Poradte ako mam objednat topanky z tejto stranky
http://www.frontrunner.nl/en/lacoste-europa-bhh...

Dakujeeem

huhuloo
28. máj 2015

Ak by ste si radi nieco objednali zo zahranicia ale tovar sa neda na Slovensko alebo Cesko dorucit, mohli by ste vyuzit moje sluzby. Zijem v Londyne a nedavno som si zalozila verejnu stranku pre sprostredkovane nakupovanie, rada vam poradim 🙂

https://www.facebook.com/sprostredkovanynakupsl...

branko07
19. jún 2015

@laylalu
objednavate este cez ebay?
Olga

janett310
Odpoveď bola odstránená
branko07
17. sep 2015

@branko07

Ano , ake mate podmienky?

nikuska245
11. okt 2015

Ahojte
prosim Vas bude niekto objednavat nieco cez ebay?Velmi by som chcela odtial nieco pre synceka,jasne ze by som sa do postovneho zlozila..prosim najde sa tu niekto?🙂
Dakujem.Nika

nikuska245
11. okt 2015

@huhuloo ahoj potrebujem zohnat tento kolotoc znacky nattou kolekcia emil a rossy..vies mi s tym pomoct?prosim🙂