Objednávanie cez ebay
Chcem sa opýtať či mi neporadí niekto s objednávaním detských hračiek a oblečenia cez ebay. Ako to vlastne funguje? To sú anglické stránky? Koľko sa potom platí poštovné? Neporadíte mi nejakú konkrétnu stránku? Ďakujem všetkým za pomoc. 😉
Prosím o radu: Objednala som detské plesové šaty cez Ebay a zabudla som dať na konci email.Neviem teraz či je platná objednávka.Prosím o radu mám znova urobiť objednávku: Dakujem.
Ahoj potrebujem radu objednala som detské šaty cez ebay a zabudla som dať na konci email , neviem či je platná objednávka.Dakujem za radu.
@viera206 celkom neruzumiem, tvojej otázke.... objednala? asi kúpila, nie? email sa nezadáva, lebo keď si raz na ebay registrovaná, všetko je v databáze, čiže nič nemusíš dopisovať.
lebo obchod prebieha spôsobom, že ak niečo kúpim od obchodníka, ktorý predáva cez ebay , hodí ma to automaticky na paypal. cezeň potvrdím platbu a koniec. do mailu /ktorý som zadala pri registrácii/ príde faktúra a už len čakám na tovar. toť vsjo 😉
baby chcela by som objednat kocik s ebay,myslite ze mi dojde? nezadrzia ho na colnici alebonieco podobne?
Baby prosím Vás a keď je napísane poštovné a balné Free je to zadarmo?Koľko by vyšla táto suknička?http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Girls-KIDS-Tutu-... Ďakujem pekne za odpoveď.
@tatrankamoja
Ahoj chcem sa spýtať ako je to s veľkosťami . Ak si chcem objednať S tak..?
@hrehovad S je podľa mňa 38 - ale už som dávno nič neobjednávala - cca dva roky, teda neviem presne
ahojte, ako sa prosim Vas draži na ebay?? to tam stale len budem davať tie "bids"?? a potom ako zistim ze moja ponuka vyhrala?? nerozumiem tomu celkom
Ja sa chcem opytat,chcela by som si z ebayu objednat fotoaparat,pride mi normalne?bez problemov?
Neviem si hodiť do košíka viac vecí. Pri tovare mi ukazuje len okno zaplatiť ihne´d, hodí ma to už na platenie a keď sa chcem vrátiť a dať tam ešte druhú vec tak to vymení a stále tam mám len jeden tovar. Ako sa dáva do košíka viac vecí? 😖
ahojte chcem sa opytat idem si objednat saty z ebayu a dodacia doba tam je medzi 24 januarom a 5 februarom, pridu mi urcite do toho 5 februara?
@nnnaty to ani srnky netušia 🙂
nedá sa tam nastaviť jazyk, tak ako je to na aliexpress.com?
chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s objednávaním elektroniky cez ebay?!
prosím nájde sa tu žienka ktorá aj objednáva z ebay pre druhé ? ďakujem 😊
@kisa31 nie som síce žienka ale objednať môžem, čo by si potrebovala?
Poradte ako mam objednat topanky z tejto stranky
http://www.frontrunner.nl/en/lacoste-europa-bhh...
Dakujeeem
Ak by ste si radi nieco objednali zo zahranicia ale tovar sa neda na Slovensko alebo Cesko dorucit, mohli by ste vyuzit moje sluzby. Zijem v Londyne a nedavno som si zalozila verejnu stranku pre sprostredkovane nakupovanie, rada vam poradim 🙂
Ahojte
prosim Vas bude niekto objednavat nieco cez ebay?Velmi by som chcela odtial nieco pre synceka,jasne ze by som sa do postovneho zlozila..prosim najde sa tu niekto?🙂
Dakujem.Nika
@huhuloo ahoj potrebujem zohnat tento kolotoc znacky nattou kolekcia emil a rossy..vies mi s tym pomoct?prosim🙂