Objednávate z Číny cez Aliexpress?
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-20...
Baby neobjednávate niektorá z téjto stránky?
@stevino0147 nepustia...
Tak ja som mala 2 veci z aliexpressu-šaty pre dcérku,na fotke boli krásne v skutočnosti strašne zlý materiál,zle ušité,išli rovno do koša a potom kabelka tiež otrasná, rúčka sa mi hned odtrhla a rovnako šla do koša. Otrasné, nekvalitné veci,už ani zadarmo by som z tej stranky nič nechcela.
@smajlik109 mne sa 2x stalo,ze vec vobec neprisla,no prisli mi na ucet peniaze spat.Takze ani tohoto by som sa neobavala.Prave vcera som objednavala asi 15ks dalsich veci,tak sa uz tesim,co to zacne chodit
@samajkaa moze objednat samozrejme sama,len musis mat platobnu kartu,ktorou mozes platit cez net a v zahranici
@kamilka2012 tak to si mala velku smolu.Ja objednavam stale a nebola som spokojna len s dvomi tielockami pre dceru.Inak su to dobre veci.Kvalita velakrat lepsia nez nase Takko alebo Gate,odkial vsetky tricka su po prvom oprati krive a roztiahnute
Tak potom asi naozaj som mala velku smolu..
ahojte,neviete mi poradit ako ´´obist´´colnicu🙂 objednavam pravidelne cez Ali ale len teraz sa mi stalo 1x ze je zasielka na colnici, Fa mi cinanko vypisal na 97 USD, su to sviecky ale hodnota bola vyssia, chcu po mne vypis...nech rozmyslam ako rozmyslam, nic ma nenapada ako ich obist:( teraz to na colnici zmenili ze hodnota zasielky nad €150 sa plati aj DPH aj clo, predtym to bolo tusim 250.....
@velika1 neobídeš nijako...netreba robiť také veľké objednávky,alebo to treba rozdeliť na menšie balíky...zaplatíš 20% clo+ DPH od 3-11% podla tovaru + dobierku 3,60
@schussy od 10 dní do dvoch,aj viac mesiacov
@janinka007 fúúúha,,,Ďakujem za odpoveď
Baby, objednavam tiez casto z aliexpressu, a teraz sa mi stalo, ze som objednala saty a ked na china post zadam cislo zasielky, tak mi napise, ze taku zasielku nemaju? Pritom si davam pozor na to, od koho kupujem. Vyzera to tak, ze mi to ani neodoslali, nie? Stalo sa to uz niekomu? Ako postupovat dalej? Dakujem
@janinka007
@katarinka289
@diorka stalo sa mi to,celt cas som nevidela ani ze to poslali.Oni tam aj pisu,ze nie vzdy sa da vystopovat.Zalezi od toho,akou spolocnostou to ide.Raz sa mi stali,ze mi vec neposlali,ale prisli mi spat peniaze na ucet.Dnes mi prave prisiel mail,ze mi tovar na hranici stopli.To sa mi stalo prvy raz.Su to kabelky akoze znackove, o s velkou zlavou.Inak ich predavaju po 100€, tak ne iem.Dnes napisem predajcovi,co odpise...
@katarinka289 dakujem, tak len dufam, ze to pride. Mne raz zadrzali botasky Salomon, stali do 30 eur, poslala som doklad, kolko stali a vyrubili mi poplatok 10 eur, a pritom tie tenisko za to nestali 😒 Len ktovie, ako to bude pri tychto "drahsich" kabelkach
@diorka Kludne im poslem doklad,ze za 6kabeliek a 4penazenky som platila 5,98€ 🙂 Asi sa im to na colnici nezdalo.Mne najskor tiez nie,no boli to 90%tne zlavy.No co uz.Tak nepridu...esteze to nebolo viac penazi
@schussy Objednavam z Ciny a este sa mi nestali,aby som cakala viac ako 4-5tyzdnov
@katarinka289 ďakujem za informáciu,už som objednala,tak dúfam,že do jari dorazí 😎
@schussy v novembri 🙂 do Vianoc urcite
ahojte babule, prosiiiiiim vás viete mi niekto poradiť?
16.8. som urobila 30€objednávku od viacerých predajcov, bolo to asi 5_6 produktov... skoro všetky mi už prišli až na jeden... Predajca mal pisane v detailoch max 60dní doprava+ 15d. processing time. Po tom čo mi dorazili všetky ostatné som sa išla pozrieť kde sa nachádza a na prekvapenie bolo stále písane že podané na pošte... kontaktovala som predajcu a ten mi odpísal že mi tovar drží colný úrad. Následne som písala na colne a odpoveď znela že oni tovar neprijali že aj keby zadržali tak pošlú ´pozdrav´. Pre istotu som napísala na informačku pošty a oni tiež tvrdili že zásielka nedorazila na územie sr. Tak som všetky tieto odpovede zaslala predajcovi a ten mi obrato zaslal správu že sa ospravedlňuje za chybu a že to všetko urýchli....
Čakala som a stále sa nič nedialo. Tak som ich požiadala o vrátenie peňazí načo oni reagovali predĺžení dodacieho času. A keďže pôvodný čas končil 31:10. tak som in 27. napísala znovu že žiadam tovar alebo peniaze. Samozrejme sa znova neozvali, tak som 31. otvorila sporu.... No a dnes sa dívam že spora bola ukončená a ja som be tovaru aj peňazí a ani feedback sa nedá napísať? prosím viete mi poradiť čo stým?
Tak ja mam taku skusenost ako @kamilka2012 . Tie veci-Otrasne volaco. Dcerke som to nikdy neobliekla. Proste som mohla ist hned do cinskeho obchodu a nemusela so som to komplikovane objednavat. Vsade trcali nitky, krivo usite, male,... Muz si objednal svietiace plavaky na ryby-ale nesvietili. 🙂. Takze- moja skusenost
@rebekanr presne to vravím aj ja, cárachy ako z číňaku, veď aj je to z číny, tak netraba nič normálne a kvalitné ani očakávať, lebo potom je človek sklamany ☹
Dievcata vzdy treba objednavat az po precitani si Feedbacku....vzdy sa treba v prvom rade pozriet na to...ja sa riadim tym a zatial som este nemala problem....a to uz objednavam cca 2 roky a vsetko mozne....
Ahojte,chcem sa spýtať či ma niekto skúsenosí vrátením tovaru predajcovi,cez aliexpres som objednala dievčatám tutu sukničky,bola som spokojná,a potom set,ale u iného predavajúcého a to je hruza,to im ani neoblečiem.Predavajúci my nechcel vrátiť určitú sumu,ale potvora 🙂 súhlasil s vrátením tovaru.Pozerala som cenník SLP a je tam dosť vysoké poštovné.Ale i tak nad tým rozmyšľam.
Mne sa stalo, že som objednala manželovi nohavice. Prišiel mi kód, všetko v poriadku. Včera pozerám, že je to už na pošte, ale v Prešove, tak som tam volala. Nakoniec je to na meno nejakého chlapa. Poraďte mi, čo mám teraz robiť?
ahojte. zadrzali mi balicek na colnici. ide o fake,t akze sa ani nebudem snazit tvrdit opak (povodne som nevedela ze je nazov znacky na produkte). otvorila som dispute, predavajuci mi odpisal nieco, comu neporozumie nikto,a uz mi treti den neodpoveda. co sa stane, ked skonci ta lehota ktora plynie pre dispute ked mi uz neodpovie ? dakujem za odpoved
@kigusha dala si poslať balíček naspäť??? ak áno,tak eskaluj spor,neboj sa on sa velice rýchlo ozve a ak nie,tak si vyhrala a dostaneš náhradu,akú si pýtala...
@dianark otvoriť spor,alebo najskôr napísať číňankovi že ti dal zlé sledovacie číslo a balíček prišiel na inú adresu
@regetka otvoriť spor,žiadne vrátenie tovaru,to sa neoplatí...pofotiť,napísať,že tovar nezodpovedá obrázkom ktoré má predávajúci pri tovare...

ahojte chcel by som sa opýtať či by ste my nevedeli poradiť objednal som si 2 páry kopačiek Nike hypervenom jeden pár okolo 40€ myslíte že to colníci pustia??? vopred ďakujem za odpovede 🙂