icon

Objednávate z Číny cez Aliexpress?

nikatan
6. sep 2013

http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-20...

Baby neobjednávate niektorá z téjto stránky?

monny222
20. feb 2015

@harleyq radsej vysvetli naco to potrebujes.. mozno pochopim co vlastne chces a pomozem ti.. lebo nechapem naco od teba chce postarka..atd 🙂 rada pomozem ked budem vediet viac ;)

monny222
20. feb 2015

@realmadrid paypalom sa plati na Ebayi... im je asi jednoduchsie poslat ti to cez paypal.. ale to nie je podstatne.. paypal si lahko vytvoris.. na nete je vela navodov.. paypal sa da vyuzivat aj na SVK pri platbach.. je to rychle a bezpecne. ked si ho vytvoris, posles mu mail, ktorym si sa zaregistrovala a on ti tam posle peniazky 🙂 pripadne ti mozem poskytnut moj, aja ti ich preposlem na ucet 🙂 viem, nestandardny postup, ale asi by to urychlilo ;) keby nieco, sprava 🙂

harleyq
20. feb 2015

@monny222 no ja neviem. nedosiel mi balik.naisto sa stratil na slovensku.na poste odomna chcu cislo nejake .asi cislo balika.aby sa mohli pozriet ci balik maju.lenze ja to cislo nemam pretoze som objednavala z ciny a ked som pytala to cislo balika od cinana nerozumel co chcem.Ci sa to neda na poste nejako inak vyriesit.si myslim ze sa musi nie?meno adresa tam je potom naco?podla toho musia vediet najst tiz aj ked viem ze to maju vedene pod cislami.ale aj tak..

monny222
22. feb 2015

@harleyq na poste im musi stacit na 100% len podacie cislo.. Predpokladam ze mas bud R........CN alebo W....., oni ked si to daju do systemu tak im vypise kde sa zasielka nachadza a z toho vycitaju ci sa stratil.. Pochybujem ze maju evidenciu cisiel balikov... Zase taka spolupraca medzi cinou a slovenskom pochybujem ze je... Ake mas to podacie?

janinka007
25. feb 2015

@harleyq podacie číslo=tracking number ,OMG

harleyq
25. feb 2015

@janinka007 si mi to vysvetlila polopatisticky ,dakujem.ale odkial to mam vediet ked tracking number znamena nieco ine a nemam skusenosti s postou "OMG" 🙂

janinka007
25. feb 2015

@harleyq nerozumiem,čo iné to znamená...presne to isté čo aj u nás.POdáš zásielku a dostaneš podacie číslo,podla ktorého to vieš sledovať,čiže sledovacie číslo,čiže po anglicky tracking number.

harleyq
26. feb 2015

@janinka007 presne to sledovacie cislo.Este raz opakujem.Nemam skusenosti s podavanim balika a podobne.Odkial mam vediet ze je to to iste? 🙂Ne kazdy z neba mudry spadol ako ty 😀 A ked si podrazdena neventiluj sa na nevinnych ludoch 😀

alenka008
27. feb 2015

Kocky, ak objednavate cez aliexpress.comt, odporucam sa registrovat a objednavat ich cez tuto stranku: https://www.refundo.sk/?ref=23818 z kazdeho nakupu Vam vratia 1,95% spat. Navyse teraz Vam za registraciu pripisu 2 EUR

permanentka
27. feb 2015

aj ja uz mam refundo a mam nazbieranych uz 19,- 🙂 a zbieram dalej...ak chce niekto tiez tak paci sa link: https://www.refundo.sk/?ref=21148

anna1207
1. mar 2015

ahojte kto mi vie poradiť. objednala som si na skušku nejaký tovar ale ked to chcem zaplatiť neberie mi to kartu. má niekto tiež takú skúsenosť. bolo mi povedané že to mám stále skúšať. je to pravda.

monny222
1. mar 2015

@anna1207 a čo ti konkrétne nejde zobrať? číslo karty? alebo ked uz das zaplatit ti to nejde? mozno treba do banky....

lucica
18. mar 2015

Ahojte, prosim do akej ceny sa da bez problemov na colnici objednat tovar? Objadnala som za 80€ a neviem ci je to ok, vobec ma to nenapadlo vopred riesit.
Dakujem

permanentka
18. mar 2015

nad 22euro ak ti otvoria balicek tak to posli list a musis zaplatit DPH ci CLO ci jak sa to vola

monny222
18. mar 2015

je to clo nad 22€, nad 150€ by ste platili aj clo aj dan 🙂

lucica
18. mar 2015

a ako zvyknu posielat baliky? Ked spravite jednu objednavku ktorA NIE JE od jedneho predajcu daju vam vsetko do jedneho balika, alebo poslu viac balikov?

monny222
18. mar 2015

viac predajcov = viac balikov 🙂

lucica
18. mar 2015

super to si ma potesila, ja som myslela, ze pred odoslanim to zabalia do jedneho velkeho. a teda ked to bude vo viac balikoch aj ked pojdu tie baliky na jedno meno tak to nebudu riesit?

monny222
19. mar 2015

Mozu ti zastavit hociktory balik a ziadat od teba doklad... Je to o nahode 🙂 ale ak to nebude nad 22€ a nebude to fejk tak sa nemusis nicoho bat 🙂

potwiq
19. mar 2015

http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂 ja uz mam svoju prvu vyplatu od nich na ucte 🙂

jozef54
21. mar 2015

poradte, chcem reklamovat poskodeny vyrobok, na aku emailovu adresu mam napisat reklamaciu?, mate nieko s takymto problemom, s reklamaciou skusenost?

monny222
21. mar 2015

@jozef54 prisiel ti poskodeny tovar ktory si si objednal na ALiexpresse? Ak ano, vo vnutri svojej objednavky mas Open Dispute (otvorenie sporu) kde popises co sa stalo... povacsine vratia peniaze, alebo ich cast

jozef54
22. mar 2015

@monny222
poskodil sa po dvojmesacnom pouzivani, da sa to vyreklamovat za novy vyrobok, pripadne poslat na opravu? Mate s tym niekto skusenost?

monny222
22. mar 2015

pochybujem, urcite by od teba chcel aby si mu to poslal... ani si nechci predstavit cenu toho postovneho... myslim ze som asi nikdy ani nepocula o "reklamovani" vyrobku kupeneho na Ali a iných..

anna1207
22. mar 2015

ano bola som v banke chybala mi nejaka aplikacia aby som mohla platit cez internet.

jankaroz
22. mar 2015

ja sa chcem opytat ako je to s velkostami ak objednavate z Ciny? asi budu ine ako europske, viete poradit? ak mam cislo S tak mam o kolko objednavat vacsie...diiiiik za radu 🙂

monny222
23. mar 2015

Je to individualne ohladom tych velkosti... VaCsinou treba minimalne o jednu velkost vacsiu objednat.. Alebo o dve..

jankaroz
24. mar 2015

dakujem monny222 no tak vyskusam sa opytat dodavatela aku ma skusenost...ci sa ho a to pytaju nakupujuci...pre istotu 🙂

janinka007
25. mar 2015

@monny222 nad 22€ je DPH,nad 150 je DPH+CLO

monny222
26. mar 2015

Pardon, pomylila som sa, jasne dan 🙂 uz som ju niekolkokrat platila :D