Objednávate z Číny cez Aliexpress?
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-20...
Baby neobjednávate niektorá z téjto stránky?
ak je vsetko od rozdielnych, pride to kazde osobitne.. ak niektore veci boli od jedneho, pridu spolu... ale vzdy zalezi od hodnoty balika (ci budete platit ak vam to chytia)
https://www.refundo.sk/?ref=28792 - pre nakupujúcich cez aliexpress a podobné stránky, oplatí sa to, neplatíte nič, platia Vám....
A ofcoho to závisí
napr. na Aliexpresse ak nakupujete, 2% zo zaplatenej sumy vám schvália a pripisujú na účet 🙂 sú tam ale aj iné stránky... https://www.refundo.sk/?ref=24678
Ahoj prosím Vás ja by som sa chcela opýtať cez akú banku je najlepšie platiť aliexpres ? Alebo je to úplne jedno? Ďakujem za radu
Je to uplne jedno ale nemusia prejst platby cez niektore banky tak potom si to treba ist vybavit dodatocne.. Ja mam tatrabanku a vsetko funguje 🙂
Ja som objednaval 8.1.2015 do dnesneho dna nic neprislo. Odosielatel sam porvrdil prijatie tovaru, aj ked som mu den predtym napisal, ze tovar nemam. Predavajuci to po urcitej dobe moze urobit. Ked som mu napisal, odpoveda,l ze sa nemam bat, ze urcite to pride. No potom prestal komunikovat a hra mrtveho chrobaka.
Takze tak
@monny222
Ano,
Tazko sa to vysvetluje, tomu predchadzala obsirnejsia komunikacia. Ja som mu den predtym napisal ze tovar este nemam a ubezpecil ma, ze to je OK. To, ze som to premeskal alebo on ma presvedci,l ze nemam ziadat o predlzenie aj ked vedel, ze tovar este nemam neznamena, ze uz mi tovar nemusi nikdy dodat. Podla sledovacieho cisla ani nic nenaslo. Dnes mi napisal, ze mi vratia peniaze cez PayPal a uznal si chybu. tak uvidime ako to dopadne.
@22anjelik22 určite nie
Podla mna tam maju obycajne handry na obrazku to vyzera super a ked Vam to pride otras...Jedine co sa oplatilo boli topanky ale saty a tricka nie
Ja som kupila desiatky spolocenskych siat a bola som maximalne spokojna..
Samozrejme ked si niekto kupi saty za 10 eur nemoze cakat super kvalitu...
ja som objednavala stuzky, gombiky, celenky a podobne....to vsetko zatial uplne v pohode! Saty pre babatka...tak isto spokojnost, az na to, ze su omnoho mensie, t.j. oni udavaju vek 18-24 mesiacov, nasim detom to v 10 mesiacoch je dost "na knap"! Z ineho portalu, tiez veci z Ciny som tiez uz co to objednala...kvalita nie je ako z modneho domu Hermes samozrejme, ale to mi je jasne uz predtym ako objadnavam a tak si tam kupujem veci, kde mi kvalita tak na 70-80% uplne postacuje (tasku na plienky, etui na doklady, ciapky,...)
Prosim Vas ja som este osobne sama neobiednavala cez Ali Len cez druhych s netu .tak mam otazocku ked date cislo karty nestiahne sa Vam ze Vam s uctu strhnu viac Ako ta vec stoji? Dakujem
Nemalo by sa to stat..
Ďakujem Vám ... a baby objednavali ste už uj topanky
ja nie, ale nemal by byt problem pokial nechces objednat fejky 🙂
ja objednavam pravidelne a som určite spokojna
prosím vás, nemohol by mi niekto dopodrobna vysvetliť ako to funguje s objednávkou a platbou cez aliexpres? Chcela by som objednať niečo pre malú a neviem ako to zaplatiť.
A prosim ta tam sa objednavaju topanky picks dlzky chodidla?
platí s atam kartou, ke to objednate zadate cislo karty a potrebne udaje k tomu... na internete je vela navodov 🙂
Ďakujem za odpoveď
A obiednavali ste uz aj kde je platene postovne ako to funguje s postovnym stahuje sa to s karty?
ahojte baby, do akej hodnoty sa da z Ali objednat bez toho, aby sto riesili colnici? Ci zalezi na stasti? Chceme s kolegynou objednat sukienky, tak aby som vedela, ci je lepsie urobit viac objednavok, alebo mozeme v pohode jednu? 😕 Dakujem.
aha.. nedocitala som poctivo do konca... takze ak je hodnota do 22 eur, neplatime nic nikomu? A nad 22 len DPH? To mi pride nejake upozornenie z colnice predpokladam....
@emily76 ahoj ja som pred mesiacom objednavala sijaci stroj za 24 eur na colnici mi ho zastavili a prislo mi domov upozornenie ak ti pride papier musis im predlozit kolko ta veca stala a za akym ucelom si ju objednala po vybaveni som mala stroj doma do tyzdna

Dobrý den,chcem sa spítat objednala som si z aliexpresu veci v hodnote cca 100euro ale nebolo to od jedneho predajcu nebude to problem???nemusim platit clo???pride mi to vsetko naraz alebo postupne od kazdeho zvlast???dakujem za odpoved