Obojok proti štekaniu
Máte ho niektorá?Ste spokojné odnaucil sa váš pes štekať?Už som písala jeden príspevok som nešťastná máme 4 r.psa, ktorý je na nás veľmi upnuti.Pracovali sme dlhodobo z domu a zvykol si, že je vždy niekto doma.Kazdy odchod z domu presteka, až je zachripnuty.
Neviem ako postupovať aj, keď sme odišli a za chvíľu sa vrátili dostal pamlsok a odchod sme zopakovali zase stekal.Co spôsobuje ten obojok vibracie, bolesť?
Trápiť ho nechcem
@elmivelmi to som písala ja obidva príspevky len nikto nereagoval.Nenecham ho vonku je vnútorný pes často príde burka vonku je počas dňa, keď sme doma.
a to je pes na gauc alebo taky z tych vatsich?Burky sa boja aj psy co su vonku a zas burka je kolkokrat za rok?Ja si myslim ze vonku by si lepsie zvykol ,hl by nestekal.Ale ved tynemas problem a ani pes,ked nikoho neobtazujete ako pises,nech si pes steka do nemoty.Raz prestane,nerob nic,aj tak nic nezmozes,psovi to nevadi a ani kvoli tomu nezdochne.Raz snad pochopi.Inak troska odveci ze mate dom so zahradou a pes zavrety v dome.Vonku by tolko nesmutil,tam by sa zamestnal skor, ale ak je to gaucova prachovka,tak ta asi musi byt dnu.A psy nie su kontaktni,to si deti .Pay su spolocenski,nezamienaj si to.

a preco nie je na zahrade ten pes,ked mate dom.Ved echajte ho tak nech steka,ked je blby a nevadi mu zachripnutie.Myslim ze te obojok je zla vec.Jemubtonstekanie nevadi,Vam tiez nie ked ste orec tak preco sa trapis kvoli stekaniu psa?Vadi to susedom.Ja by som ho skor nezazvarala v dome ale mal na zahrade,ta by tolko ,mozno nestekal